Ин витро- клиника Селена №6

• 44 645
  • 740
  •   1
Отговори
# 570
Момичета, родих на 17.12.2012г. моята прекрасна дъщеря Магдалена, с която вече сме си вкъщи и още се учим да свикнем една с друга. Благодарна съм на всички лекари в Селена, че направиха този момент още по-хубав за мен.Никога през живота си не съм изпитвала по-голямо щастие, от момента в който за пръв път догоснах дъщеря си. 

Честито на Джордж и Гига, да са им живи и здрави бебенцата !

# 571
Niq_23 , да ти е здрава и много силна малката Маги. Бъдете щастливи!  Hug

Момичета, коя е следващата с най- близък термин? Много е хубаво да имаме в темата  newsm30 newsm30 newsm30 newsm30 newsm30

# 572
Притесних се за llana* като видях, че ѝ я няма лентичката. Сега виждам, че и моята е изчезнала. Дано се оправи тоя бъг скоро, че да не си изкарваме ангелите.

# 573
Niq_23, честито и от мен! Да ви е жива и здрава Магдалена /чудесно име сте избрали/!

# 574
Ния честито миличка да сте живи и здрави и многоооооо да се гушкате с малката кукла. Hug

# 575
Ния,честито .Прекрасно име сте избрали.Да ви е жива и здрава принцесата!
И моята лентичка изчезна newsm78......

# 576
Щъркелът донесъл Верка,
каза ми го на ушенце.
Тя на леля ми е щерка,
нейно мамино детенце.
Носел в клюна си вързопче,
щъркел отдалеч летял
и увита като снопче,
той на майка и я дал.

Мен пък ме донесла мама,
щото нямали сме щъркел.
Тъй решили с татко двама
още щом като я зърнал.
Татко е обичал мама,
мама пък обича татко
и от таз любов голяма
се родило бебе сладко.
Милички едно стихче,и ви пожелавам само положителни тестчета отсега нататък.никога не се предавайте.миналата година по това време ми беше втория отрицателен тест,но ето че мечтите стават реалност,когато ги искаме със сърце и душа. Hug Hug Hugпрегръщам ви силнооооо.  bouquet

# 577
Niq, честито малка принцеса и от мен! Много хубаво име сте й избрали! да расте здрава и много щастлива! Сега ти предстоят още по- хубави мигове! С всеки изминал ден осъзнавам все по- силно с какво щастие ни е дарил Бог!
Весели коледни празници! Много положителни тестчета и щастливи мами през идната година!

# 578
Благодаря ви за милите думи Hug И както се казва ..."Да ви се връща". Пожелавам ви Весела Коледа и мноооого плодородна Нова година. Нека магията на Коледа сбъдне мечтата ви!... в което не се съмнявам. Вярвайте в чудеса, защото ви предстоят! Много гушки от нас!  Hug Hug Hug

# 579
Ния, честа дъщеря Магдалена,да ти е жива и здрава и много обичана.
Ками много хубаво стихче, трябва да измислим и за нашите бебчета едно такова,...... на който му се отдава нека да пробва, Кой ни донесе радостта????май бог ще е това!

# 580
  • UK
Момичета, родих на 17.12.2012г. моята прекрасна дъщеря Магдалена, с която вече сме си вкъщи и още се учим да свикнем една с друга. Благодарна съм на всички лекари в Селена, че направиха този момент още по-хубав за мен.Никога през живота си не съм изпитвала по-голямо щастие, от момента в който за пръв път догоснах дъщеря си. 

Честито на Джордж и Гига, да са им живи и здрави бебенцата !
НИЯ Честита дъщеричка! Прекрасно име сте и дали Hug! Да расте здрава и много щастлива  bouquet Hug Дано всички изпитаме тази радост скоро Praynig

# 581
Ния честита дъщеричка ,нека малката Магдалена радва всички около себе си ,да е здрава ,умна и красива малката принцеса !
Днес бях на преглед и за съжаление и другото бебче няма пулс и се наложи да направим аборт, прибрах се вече вкъщи но се чувствам много зле,имам силни болки  сега си пия хапчетата и дано  минават вече. Това е от мен мили момичета,благодаря на всички за палците и подкрепата .
Нова 2013г нека да е годината на нашите бебчета, да е по-добра към нас и ние ще успеем да станем мами !
 Желая на всички от сърце Весели празници ,много светлина по пътя по които вървим и с божията помощ да успеем !!!!!!!! Hug Praynig

# 582
 smile3518Лана нямам думи ..............прегръщам те силно мила.

# 583
Лана много съжалявам че така се е случило.Аз в 11 седмица загубих 3 бебчета.Първо едното се редуцира и  после получих отлепване на двете.Не знам какво стана,защо така се получи.Направо бях смазана.Силно те прегръщам.  HugДругия опит ще е нашия.Аз сега януари мисля да правя нов опит с замразени ембриони.Имам 3 за един опит.Ако не стане ще подавам за 2 опит по фонда.Не се предаваи,бъди силна. Hug

# 584
  • UK
Оооо Лана  ooooh! Много силно те прегръщам  Hug Hug Hug Марина и теб  Hug Аз вярвам, че фаталната 2013 година ще е много късметлийска и щастлива за всички ни! Ще успеем!!!

Общи условия

Активация на акаунт