Ин витро- клиника Селена №6

• 44 636
  • 740
  •   1
Отговори
# 585
llana*, мила, искрено съжалявам за загубата ти  Hug Бързо физическо и психическо възстановяване...и знай, че " Това, което не ни убива ни прави по силни"  Hug Hug Hug

# 586
Лана Weary много съжалявам миличка,но вдигай главата и напред,следващия опит ще е твоя.

# 587
Лана, Марина, много прегръдки, момичета  Hug
Наистина следващата година ще е нашата, успешна и щастлива  Hug

Ния, честита дъщеричка! Да ви е жива и здрава! Hug

# 588
Лана Hug,кураж мила.

# 589
В коледната нощ сиянието на Божията звезда вещае доброта, хармония, здраве, добронамереност, с които да направи света по-добър и съвършен.Нека магията на Коледа докосне всяка една от вас мили момичета и сбъдне най съкровенното желание на всички.весело изкарване милички.  bouquet

# 590
Пожелавам на всички момичета които сбъднаха мечтите си през тази година още много много сбъднати мечти занапред, а на тези които неуспяха като мен да се помолим в тази прекрасна Коледна нощ, Новата Година да ни донесе най дългоочаквания подарък! Весела Коледа момичета!Вярвайте в чудесата, те се случват!

# 591
Кога, ако не по Коледа, човек може да позволи на детското у себе си да надделее и да си пожелае празнично чудо?
И докато празнува раждането на сина Божи, да поиска и нещичко за себе си - неочаквано, непланирано, но мечтано отдавна!
И когато чудото ни споходи по празниците, си е знак, че добрият старец не само съществува, но и се вслушва в желанията ни.
При това - не само в детските...
В 12 часа погледнете навън скъпи момичета и нека  си пожелаем  най съкровеното желание Бог ще ни чуе ,защото наистина той е с нас и ние никога не трябва да губим вярата в него - нашият Бог
добър и милостив ,който ще ни дари всички с рожби  PraynigАмин!

# 592
Няма значение на колко сме години, след като обичаме Коледа! Просто вярваме, както в детството, че идващата година нещата ще се променят и искрено като дете чакаме подаръка от живота си!

Светли празници мили момичета!
Не спирайте да вярвате!

Последна редакция: вт, 25 дек 2012, 12:30 от ivetod

# 593
Всяко коледно пожелание може да се сбъдне ако вярваш истински в него.
Повярвай и то ще се сбъдне: най-хубавите моменти от тук нататък предстоят!
Весела Коледа!

# 594
Честита Коледа ! Пожелавам на всички да сме живи и здрави и никога не се съмнявайте, че мечтите се сбъдват, просто трябва да вярваме   bouquet

Весели празници   bouquet

# 595
На Коледа наистина стават чудеса:)  Praynig
с пожелание за здраве,повече романтични моменти с любимите ви хора и сбъдване на всички ваши съкровени мечти!
Весели Празници! Simple Smile

# 596
  • In a surreal moment!
Честита Коледа и от мен! Желая здраве на новородените бебенца, на подрастващите дечица и на всички момичета, които успяха да станат мами през изминалата година!
На всички останали и на себе си пожелавам бързо да излекуваме душевните рани, да преодолеем всички пречки и догодина на този светъл празник да се поздравим с рожбички!

Искам да попитам тези от вас, които са правили лапаро в Селена, дали след сваляне на конците са имали зачервяване и втвърдяване около шевовете? Това ми лапаро няма нищо общо с предишното във всяко отношение. Три от разрезите ми са спокойни, макар и леко зачервени, но този в ляво е като кюфтенце, червен, туптящ и сърбоболящ. Да се тревожа ли? Няма къде да ида да се посъветвам тук. Дежурният лекарски кабинет  е мизерия и жива трагедия, с две старчета , които дърпаха и скубаха и уж ме освободиха от конците. Предположиха , че има леко възпаление, но казаха да се пазя от тежко, щяло да отшуми. Обаче става по-лошо и съм в чуденка.

# 597
  • UK
ВЕСЕЛА И ЩАСТЛИВА КОЛЕДА МИЛИ МОМИЧЕТА И МАМИ! НЕКА БЪДЕ ТАЗИ КОЛЕДА НЕЗАБРАВИМА И СКОРО ВСИЧКИ СБЪДНЕМ МЕЧТАТА СИ ЗА ДЕТЕ!!!
  bouquet
Аз пък искам да попитам, ще ми препоръчате ли сигурна таксиметрова фирма, която да наемем от гарата и да използваме за превоз, че посред зима Rolling Eyes не ми се рискуват 500 км с колата , ако може и телефончета Blush

ИКСИ  Hug а защо не се посъветваш с д-р Топалова по въпроса Hug

# 598
  • In a surreal moment!
Ами, защото  е празник, намислила съм утре да и звънна, нали е работен ден. До тогава исках да събера мнения от евентуални потърпевши Simple Smile  и ако не е нещо, за което си струва да се тревожа, хич да не и губя времето в оплаквания.

Дано Велчето се включи, тя знае тел. на сигурни таксиметрови услуги, пиши и на лични, ако надникне във форума въобще да не те пропусне.

# 599
Аз пък искам да попитам, ще ми препоръчате ли сигурна таксиметрова фирма

Аз ползвам 6155 и 9199, в момента те возят на най-ниски тарифи. Тъй като разстоянието от гарата до болницата не е много голямо и няма да излезе много по-скъпо може да се ползват и 6665, 080016661. В момента се сещам за тези   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт