Ин витро- клиника Селена №6

• 44 634
  • 740
  •   1
Отговори
# 600
  • UK
Аз пък искам да попитам, ще ми препоръчате ли сигурна таксиметрова фирма

Аз ползвам 6155 и 9199, в момента те возят на най-ниски тарифи. Тъй като разстоянието от гарата до болницата не е много голямо и няма да излезе много по-скъпо може да се ползват и 6665, 080016661. В момента се сещам за тези   :bouquet:
Много благодаря [/b] pi_pi Hug ИКСИ Hug Нямам напредстава newsm78 накъде е гарата и как са, като разстояния Rolling Eyes

# 601
Нямам напредстава newsm78 накъде е гарата и как са, като разстояния Rolling Eyes[/color]

https://maps.google.com/maps?f=d&source=s_d&saddr=%D0%B1 … PRsYGQCg&pw=2

# 602
Теста ми е отрицателен.....

# 603
миличка много е гадно,знам,но нова година нова надежда,това което ни убива ни прави по силни.

# 604
Весела Коледа, мили момичета! Много сбъднати мечти и само щастливи мигове желая на всички!
ИКСИ, да не би да си мокрила раните и после да не са добре подсушени?! При мокрене обикновено се получава така. Най- добре наистина звъни на Топалова. Бързо възстановяване ти желая, мила ИКСИ! Hug
kokona20, аз от години също ползвам  6665, 9199, с код за Пловдив 032. Разстоянието от гарата до Селена е около 4- 5 км. Цените няма да са много различни- мисля около 3 лв. най- много 4 лв.
морско момиче, каквото и да напиша няма да е достатъчно! Hug Наистина, много съжалявам, мила!

# 605
  • In a surreal moment!
морско момиче - Имаш подкрепата ми! Вярвай, че следващият път ще е успешен! Анализирай, търси причината, опитай се да я преодолееш.  Heart Eyes Hug

george_80 - При изписването питах докторката дали е нужно да сложа непромокаеми лепенки при къпане. Тя каза , че не е необходимо. Инструктира ме да изтривам със спирт веднага след душ и да пръскам с ЦиКатридина спрей. Така и правя, но не съм сигурна дали това състояние е нормално и дали ще отмине. Ще потърпя до утре и ще споделя с д-р Топалова.  То всъщност не ме боли кой знае колко, но зачервеното и буцата ме притесняват.

# 606
Честита Коледа момичета ,нека да е светла и изпълнена с много положителна енергия ,нека да се сбъдне вълшебството  на коледната нощ и всяка от нас да има поне една малка бъмбина до себе си !!!!!!!!!
Морско момиче  Hug Hug Hug трудно е но трябва да продължим напред по пътя ,да се борим да постигнем така желаната мечта .
Икси най-добре се обади на д-р Топалова миличка ,хич не чакай утре .

# 607
  • UK
pi_pi, george_80 Още веднъж, много ви благодаря!  bouquet Hug
Морско момиче  прегръщам те! Бъди силна! Hug Hug Hug
Весела коледа!

# 608
Морско момиче Hug,съжалявам .Следващият път ще е твоят,нова година нов късмет.
Икси,аз редовно ползвах 6665 с код за Пловдив 032,преди имаха даже опция като звъннеш ти приспадат 1лв от сметката.
Стискам палци момичета ,на всички.

# 609
  • In a surreal moment!
Да ви споделя, че се чухме с д-р Топалова. Каза ми, че е в реда на нещата да има зачервяване и дори изтичане на кръв и жълтеникава маса. При мен и това се получи късно вечерта преди разговора ни. Доста се уплаших, викам си,край, гноясах, но не миришеше , а и същото изтече и от долу. Явно се изчиствам.
Докторката нареди да правя промивки с йодасепт. Аз включих и сребърна вода. Мястото се успокои. Мисля, че вече е ок. Сложих от специалните лепенки, да не направя замърсяване при къпане, че се потя и все ми се мие. Дано да минава, че нямам нерви вече.
По отношение да заподозряната ендометриоза - няма новини, не са излезли резултатите, предвид празничните дни. След НГ ще се обадя.

Весели празници, момичета! Аз обмислям какво да сготвя. Хем да е лесно , хем да е вкусно...оф...двама човека и пак дилема, ей... Simple Smile Целувки на всички!

# 610
  • UK
Мили момичета  Hug нека, Годината, която се задава
с шепи здраве и любов да дава!
Пари и радост, щастие късмет
през следващите 365! Сбъдване на мечтата ни за дете!!! Praynig

# 611
Нека новата година ни донесе всичко хубаво,което старите не са успели,нека е начало на един по-красив живот изпълнен с много усмивки и любов!
Успех във всичко, което умеем, късмет във всичко, което не зависи от нас и сбъдване на всичко за което мечтаем  newsm04!

# 612
Мили момичета  Hug нека, Годината, която се задава
с шепи здраве и любов да дава!
Пари и радост, щастие късмет
през следващите 365! Сбъдване на мечтата ни за дете!!! Praynig

Дай Боже, бъдете упорити и вярвайте!

# 613
 newsm51момичета нека новата година донесе на всички най чакания подарък,здраве,щастие и хиляди усмихнати и прекрасни моменти. Hugот мен и моите бебки имате много прегръдки.  bouquet

# 614
Мили момичета, на прага на новата 2013 година ви пожелавам една година изпълнена с много здраве, силна вяра и огромен късмет към сбъдване на най-съкровената ви мечта. Нека Бог и Богородица чуят молитвите ви и другата Коледа да гушкате най-скъпия си подарък от живота. Много прегръдки и ЧЕСТИТА НОВА ГОДИНА Hug Hug Hug

Общи условия

Активация на акаунт