Ин витро- клиника Селена №6

• 44 616
  • 740
  •   1
Отговори
# 615

Сбогом ,2012 !
С теб плакахме,с теб се смяхме,но сега е време да продължим напред !
Нека 2013 сбъдне всички наши мечти !

# 616
Честита НОВА 2013 ГОДИНА СКЪПИ МОМИЧЕТА   bouquet
Нова Година ,нови желания,нова надежда!Желая Ви здраве!Така че може да се насладите на всеки един ден!Пожелавам ви любовта на приятелите и семейството!Желая Ви мъдрост,за да може да избирате приоритетите за тези неща,които наистина имат значение в живота!Пожелавам ви щедрост,така,че да може да я споделите!Желая ви щастие, радост и мир в сърцата!Пожелавам Ви най-доброто от всичко!
нека се сбъднат нашите мечти и Бог да е с нас  Praynig Praynig Praynig

# 617
Честита Нова Година ! Пожелавам на всички да са живи и здрави и новата година да е по-успешна от старата. Вярвам и знам, че всички ще сбъднат мечтата си.

# 618
Честита 2013 година! Нека бъде щастлива и плодородна за всички нас  newsm17

# 619
Честита Нова Година !
 Нека 2013 г. да е мирна, благословена и незабравима , да се сбъднат  мечтите ни и то най-голямата  да станем мами да прегърнем нашите рожби !

# 620
  • UK
ЧЕСТИТА НОВА ГОДИНА, момичета! Нека 2013 да е годината на нашите сбъднати мечти! Hug

# 621
Най-искрени благопожелания за
здраве и сили;
за
топлота и доброта –
 за дни на радост
с усмивки и веселие;
за мигове на сбъднати мечти!
Честита Нова година!

# 622
Здравейте момичета ,много отдавна не съм влизала да ви прослушам,но за съжаление не ми остава много време от моите юнаци!Искам да честитя новата 2013г,нека да се сбъднат мечтите на всички ,да си пожелаем здраве,любов и топлина в домовете ни!

# 623
Честита нова и успешна 2013г. момичета. Нека ни донеса най-вече здраве и сбъдване на всичките ни най-важни мечти. Дано само щастие спохожда нас и семействата ни. И никога не спирайте да вярвате.

# 624
Момичета, едно въпросче: колко ви беше дебелината на лигавицата на трансфер или по време на прегледите. Ако някой си спомня някакви стойности моля ви да ги сподели. Ще сте полезни.

# 625
Момичета, едно въпросче: колко ви беше дебелината на лигавицата на трансфер или по време на прегледите. Ако някой си спомня някакви стойности моля ви да ги сподели. Ще сте полезни.
между 8 -11мм,зависи от нивото естроген което се приема.

# 626
в Селена правят трансфер при дебелина  8 мм , иначе по медицински стандарт било 6 мм , но когато е от 8-10 мм - златна среда , но може и до 13-14 мм   ,поне на мен така ми обясниха .
хайде  някой няма ли да се похвали с хубави вести  ?  Hug Praynig

# 627
Честита Нова Година и от мен, мили момичета! Пожелавам ви от сърце да е успешна и много щастлива! Нека всички от нас, които още не са станали майки, да сбъднат мечтата си през 2013-та и темичката ни да се напълни с благи вести!  Hug

Ивче, мога по снимките от ултразвука да ти кажа за моята лигавица в месеца, когато стигнах до трансфер.
9-ти ден - 11.2 мм
10-ти ден - 10.2 мм
13-ти ден - 9.1 мм
14-ти ден - трансфер, не ми я мериха колко е...
Имай предвид, че аз съм с много тънка и проблемна лигавица  Grinning

# 628
Благодаря ви момичета.

# 629
Честита Нова 2013 - та година! Желая ви най-вече здраве, много щастлвиви мигове, безгранично търпение, късмет във всяко начинание, топлина и мир в душите ви!  Hug
Нямам много време, затова не пиша, но ви чета понякога и се радвам и страдам заедно с вас.
Ивче, моята лигавица беше 12 мм при ЗЕТ. Peace

Общи условия

Активация на акаунт