Ин витро- клиника Селена №6

• 44 422
  • 740
  •   1
Отговори
# 675
  • UK
Момичета, не се притеснявайте, дори и да са ви отложили ЗЕТ-а съм сигурна, че е за добро (стана малко като от Турските сериали Joy) и знам, хич не  е приятно Crossing Arms
ИКСИ на мен ми се е случвалао това което описваш на регистратура Mr. Green Така си мяткахме една епикриза, докато накрая ми писна и им цъфнах в Пловдив, стоях им буквално над главите, докато нея напишат както трябва ooooh! То не бяха консултации по телефон, че доктора се вика, че някаква сестра, че се суетяха как и какво  ooooh! Ама, го направиха де, е друг е въпроса, че се разходих на 500 км и похарчих една камара пари ама, дано е за хубаво Heart Eyes Не се отчайвайте 2013 трябва да  е нашата година, най-щастливата ни  Hug

# 676
Шанелче, растем си ние, минахме през много вълнения, празниците изкарах в клиниката, но удържахме положението. Мислила съм си" Ах само да забременея", уви борбата продължавала и след това. Нооо нямам право, а и не се оплаквам  Simple Smile
 За моята лигавица искам да кажа, че беше много тънка(на 13 ден -8,1 мм), но явно бебчо е борбен и е успял да се захване. Късмет на всички и не се напрягайте покрай тези лигавици, защото всяка една неприятна ситуация води до нейния спад и никакво хапче не помага. Бъдете спокойни и позитивни  Hug Благодаря на всички за стиснатите палци. Моля се за всички ни  Hug

# 677
  • In a surreal moment!
ZU-555 - майчинството  е трудно докато си жива. Още се чудя с какви нерви майка ме е пускала от първи клас на летни лагери по 20дена. Във време когато нямаше телефони, а писмата пътуваха по 5 дни в едната посока. Чакат те все по-трудни дни и нощи, но ти ще се справиш, щом успя със забременяването във всичко ще успееш!  Heart Eyes Hug Peace

iv4eg - Сега като казваш...може и цикъл да е било, но аз съм в заблуждение, защото си позволих разходка в Метро. Не съм носила нищо тежко, просто походихме безцелно и позяпах хора и стоки. ПРибрах се и сложената за всеки случай превръзка беше подгизнала. Тече ми до следващия ден и това беше. Сега леко ми цапа, но това не е спирало от 17-ти.

Как са се накиснали документите си е истинска загадка  newsm78  Всеки е в найлонче, папките бяха в 2 торби. Нищо не ми се прави...гледам ги как мухлясват...и ги мразя...шантава работа.

Коконче - така трябва да е и аз го вярвам - 2013 е нашата година!  Heart Eyes

# 678
  • UK
ИКСИ, а защо не ги изсушиш на някоя духалка и не ги копираш ( и аз като iv4eg да кажа Mr. Green) или поне по-важните от тях, няма начин да не станат. Другия вариант е, ако са от Селена да си поискаш др копие, нали си имаш досие там, не вярвам да е проблем Hug

# 679
  • In a surreal moment!
Коконче - твърде късно ги видях, че са наквасени. Като разопаковах багажа прибрах торбата с папките в секцията. Нямаше никакви видими мокри следи.  Сега е твърде късно да ги вадя, мухлясали са в пликчетата докъдето са се намокрили. Документите са от последните 4г. Събирани са от 3 клиники и още много прегледи по гинеколози. Определено не ми е мъчно. След като изпулих очи, веднага ми мина мисълта ,че това е знак - край с мъките ,няма повече да ми трябват, няма на кой лекар да се обяснявам или ще стане работата или - това  е, край. Споделих, защото ми се видя като знак свише. Дори течността е била черна някаква такава...това пък въобще не мога да си го обясня...

# 680
Да ви питам и вас, който е ползвал виагра глобули за увеличаване на лигавицата какъв ефект имаха при вас и от къде си ги набавяхте и на каква цена. Ние със Шанел го обсъдихме, но ако някой има и други наблюдения, ще е добре да ги знаем.

# 681
Зу  Hug Такива постове, като твоя ми вдъхват надежда, че и с по-тънка лигавица има шанс Simple Smile А на кой ден ти беше трансферът?

Да, и аз се присъединявам към въпроса на Ивчето. В момента Виаграта ми е тема номер едно  Simple Smile

# 682
Зу  Hug Такива постове, като твоя ми вдъхват надежда, че и с по-тънка лигавица има шанс Simple Smile А на кой ден ти беше трансферът?

Да, и аз се присъединявам към въпроса на Ивчето. В момента Виаграта ми е тема номер едно  Simple Smile
На 17-ти ден, док ме извика пак на преглед и каза, че се надява да ми направи трансфера тогава. Сутринта минах преглед и се обади на ембриолозите да започват размразяването. Между другото, в този ден персонала говореше за " жената с тънката лигавица"- оказа се, че съм била аз. Нямах сила да попитам колко мм е била. Шанел, шанс има, имаш го и ти, както и всяка една от нас  Hug
Икси, ще успея! Ще успееш и ти! Не ги мисли пустите документи( на епикризите може дубликат да изискаш), нека си здрава и да вървиш към успеха. Аз моите документи ги захвърлих в деня на замразяването на ембриончетата ми. За какво са ти тези документи- в бебешкия дневник ли ще ги лепиш Simple Smile Скоро ще събираш снимчиците от трансфер, първи ултразвук, сърдечен ритъм- това си заслужава да събираме. Стискам ти палци за скорошен старт за подготовка за ЗЕТ.
Момичета  Hug

# 683

Относно дебелината на лигавицата в селена правят трансфер на 8 мм  минимум , иначе по медицински стандарт е  6 мм

# 684
  • UK
Да ви питам и вас, който е ползвал виагра глобули за увеличаване на лигавицата какъв ефект имаха при вас и от къде си ги набавяхте и на каква цена. Ние със Шанел го обсъдихме, но ако някой има и други наблюдения, ще е добре да ги знаем.

Момичета за СЕНТРАТА ето един сайт (копирах го от Зачатие) http://monami.bg/products/5738-5738-vitafocus-senstra-seksualen- … lant-za-jeni.html разбирам, че работят с онлайн поръчки Peace

# 685
А да ви попитам, от кой ден започват да се слагат виагра глобулите? От първият чист ден или от началото на второто рецепта-тази в която се включват дуфастона и другите лекарства. Питам, защото по телефона д-ра ми каза да започна на втори ден първата рецепта с естрофема и климарата, но ми беше казал, че ще опитама и с виагра този път. Но сега по телефона и аз забравих и той нищо не каза. Каза само първата рецепта. Мислих да звъна да питам, но се сетих, че докато съм в цикъл, няма как да се използват глобулите, така че то после ще съм на преглед при него на 8-мия ден. Моля ви, който ги е ползвал да ми пише дори на лична да не разводняваме темата и за колко време им ги изготвят в аптеките. Благодаря ви момичета Hug

# 686
  • UK
Аааа Ивче защо на лични  Blush Нека да е тук, аз все още, не съм започнала и засега съм нямала проблеми, ама си мисля, нека да е тук Peace а не на ЛС, че възможно повече хора да сме запознати и наясно Heart Eyes

# 687
  • In a surreal moment!
Ивче, Коконче - аз нямам опит с трансфер в Селена, но имам при Стаменов. Мога ориентировъчно да ти дам информация там как съм процедирала с глобулите. Изписа ми ги още като планирахме опита. Закупих ги от неговата аптека, там ги приготвят.  С биенето на първите инжекции от стимулацията започна и поставянето на глобулите. Така около две седмици до трансфера.
Да не се бъркат глобулите, които са за вагинално поставяне със Сенстра-та, която е таблетки за приемане през устата!
Аз нямах задебеляване на лигавицата дори седмица след поставяне на глобулите, а ако не се бъркам май се слагаха сутрин и вечер. Купувах ги на три различни цени - 7,8 и 9лв и това 2010г. Кой знае сега колко са скъпи?  Приятелка ми каза за женската виагра - Сенстра и на сама глава започнах да ги пия. Пила съм около седмица сутрин и вечер по 1 табл. и Стаменов за трасфера каза ,че лигавицата е перфектна, а преди това само мърмореше.  За мен Сенстра е по-ефективна, по-лесна за приемане и много ,много по-ефтина.
Това си е моето мнение и опит. Ако за трансфер все пак докторката поиска да слагам глобули ще ги слагам, но и Сенстра ще пия, пък дано станат нещата.

Последна редакция: пн, 14 яну 2013, 19:59 от ИКСИ

# 688
kokona20, и аз го видях в Зачатие този сайт  Hug
Току-що звънях, но няма в наличност Сенстра, другата седмица очакват зареждане.
Заплаща се при получаване, на куриера.

# 689
paele, успех утре. Чакаме тлъстичко ЧХГ  fingerscrossed

Общи условия

Активация на акаунт