Ин витро- клиника Селена №6

• 44 599
  • 740
  •   1
Отговори
# 660
Стискам палци на Паеле и аз!  Hug

Това ми се вижда невъзможно и на мен, при целия стрес и напрежение покрай процедурата да мисли и за секс човек  Mr. Green
Но каквото - такова, важното е да има хубава лигавица, чувала съм, че е от решаващо значение при ЗЕТ особено Simple Smile

# 661
Стиснати палци и от нас на Паеле, Десиславка и на всички, които очакват хубавите резултати! Hug

# 662
Здравейте момичета! Аз днес бях отново при док. на преглед и той предпочита този цикъл да не правим ЗЕТ, почти бях сигурна че така ще се получи, но въпреки това се надявах тайничко да започнем този месец и сега ми малко мъчно че ще чакам пак, но дано това да е за добро.
Паеле, Десиславка имате стиснати палци и от мен.Успех и вярвям че ще ни зарадвате след няколко дни с тлъсти ЧХГ-та.

# 663
Момичета пожелавам и аз успех на всички Вас и стиснати палци на момичетата, които имат най-много нужда в момента !

# 664
Паеле,Деси,Шанел,Пип,КОкона,Зу,Лана Praynig Hug.
Ками,бебките нека постоят още малко на топличко.Стискам палци.
Ивчег,ти как си ?
Тачи па, Hugможе пък точно в месеца на любовта да е късмета ти.

# 665
  • UK
Момичета ( няма, да ви изброявам поименно Embarassed), но пък стискам палци на всички ви Hug!
Аз се надявам много също на ЗЕТ през Февруари  Praynig Дано, стиснете едни палчета и за мен Blush

# 666
Пантерка  Hug

kokona20, стискам палци и за теб!  Hug
Наистина е месецът на любовта февруари, няма как да не е успешен Simple Smile

# 667
Здравейте мили момичета! Първо да ви благодаря за стиснатите палчета, определено имам нужда от тях. Макар, че не съм писала доста отдавна, ви следя най- редовно и се радвам и тъжа със всяка една от вас. Надявам се тази година да е по-успешна и ползотворна от миналата, да има само хубави новини, тлъсти ЧХГ и сладки бебчета. Аз съм 4-ти ден след ЗЕТ на 2 ембриона. В тях ми е надеждата.Сега си почивам в къщи, пия си лекарствата и се надявам чудото да се случи и на мен.Теста ще ми е на 18,01.2013 г.  Стискам палци на всички в процедури , на всички бременелки и ви пращам много положителна енергия от мен.

# 668
Благодаря за стиснатите палци-наистина имаме нужда от тях. Паеле, 6те 4акаме мн хубави резултати от теб. На мен ми е 3 ден от ТРАНСФЕРА и аз като теб си пич хап4етата и си лежа в ка6ти. моят тест е на 20.01-и си мисля ,4е има цяла вечност до тогава. Искам да попитам вси4ки моми4ета,които са имали положителен резултат след трансфер ,дали са имали нчкакво леко карвене при имплантирането на ембриона,пробивайки лигавицата или не е задължително.Много си мисля дали 6те имам такова зацапване,което озна4ава успе6но инплантиране. Моля да споделите вашите впе4атления.
 Hug ВИ ВСИ4КИ !!!!

# 669
dessislavka, моля те, не търси симптоми, защото и липсата, и наличието им, нищо не означават. Аз се бях обсебила от това имплантационно кървене, което така и не се появи. После се оказа, че е имало имплантация, макар и за кратко. Но все пак е било имплантирано ембриончето и без кървене. Има много такива случаи, даже си мисля, че кървенето е по-скоро изключение, отколкото правило.
Желая ти силно положителен тест!  Hug

# 670
Aз имах зацапване на 10 ден мисля че ,след трансфер.Бях отписала опита ,но пък ето че сега бебка расте и дивее.Не задължително да го имаш ,често явление е ,но не и задължително.Не търси симптоми ,понякога и липса на такива може да означава бременност.Почивайте си,наслаждавайте се на момента и да знаете че сте бременни до доказване на противното Hug.

# 671
Здравейте момичета, първо да кажа, че стискам палци на всяка от вас newsm10 И да ви кажа, че на мен днес ми отложиха ЗЕТ, заради тънка лигавица. Сега ще пробваме май с виагра следващият месец. Просто не ми се коментира как се чувствам. Още веднъж късмет на всички ви.

# 672
Ивче, знам как се чувстваш  Hug
И при мен се отлагаше постоянно ЗЕТ заради тази пуста лигавица. За следващия трансфер и аз задължително ще набавя Виагра, поне малко ефект да има, пак ще е от полза.
Не знам защо съм останала с впечатление от прочетеното досега, че лекарите смятат 12 мм за идеална лигавица за трансфер  Thinking Това за мен е само в сферата на научната фантастика  Grinning
Дано във Виаграта ни е късметът!  Praynig

# 673
  • In a surreal moment!
Паеле - поревах си, дано ти върви по вода този път  Heart Eyes Hug

За Сенстрата - аз миналата година в София я намерих в една забутана аптека в Света Троица. Има я, просто търсете. Една опаковка беше около 40лв. Много хапчета са. При мен и други момичета имаше много бърз ефект. Лесно е , приема се през устата, не е като ония мазни  и гадни глобули. Които са много скъпи, неприятни за поставяне , а при мен имаше и някаква кожна сърбелива реакция.

Люси, в Истанбул миналата година, забременя с лигавица около 7мм. Всичко може, само вяра!  Peace

Аз, да ви се оплача съм си съсипала двете папки с документи. Явно с нещо сме ги наквасили в колата при прибирането от операцията. Бях ги сложила в две найлонови торби, не мога да си обясня как е станало. Всеки документ съм го сложила в найлонче, разбира се не са могли да се подсушат и са мухлясали. Снощи нещо се присетих, потърсих ги и припаднах.... Охххх, майната им, реших да не се ядосвам, няма да ми трябват повече. Проклети да се всички епикризи, изследвания и прочие...Трансфери, трансфери и квото стане, повече назад не гледам  Crossing Arms

Вие колко кървяхте след лапарото? При мен ту спира ,ту пак започва една бистра ярка кръв  newsm78
Получих епикризата онзи ден , нищо не пише за ендометриоза. Зациклила съм и не ми се звъни на докторката, нямам нерви сега да слушам лоши неща. Като отида към 18-ти на преглед - тогава.
Сбъркали са ми болничния....аман...от 3 болнични 2 ги сбъркаха,за 3-тия висях над главата на секретарката, та него нямаше как да сбъркат. При положение , че оставих картона с ясно написани дати и устно се разбрахме ...пак проблем. По 6.30лв давам за куриер. "Донесете ни го ще го поправим" ееее...културна съм, но тоя път се разписках по тел, че 20лв няма да плащам да си го подмятаме през Балкана...На вас случвало ли ви се е , нямам нерви и го приех много лично...

А, една хубава новина - от операцията на 17.12. до сега съм минус 5кг. Много съм щастлива! Нищо не ми се яде, проклетия апетит се затри нейде, дано не се връща хич  Simple Smile

Последна редакция: чт, 10 яну 2013, 15:04 от ИКСИ

# 674
ИКСИ мила как е станало това с документите Thinking ако се опиташ да ги преснимаш дали няма да си спашиш някой.
Да ти кажа за кървенето селед лапарото не си спомням точно, но може би сега ще ти идва или е цикъл това, но малко по-различен от самата манипулация. Радвам се, че си -5 кг. продължавай все така. За куриерите ми е много познато. На мен не са ми го обърквали, но като бях там и си тръгвах след първия трансфер и викам да ви го оставя и те ми викат, аа не , и кво да ти кажа, след 2 дни ми звънят и ми казват, че ако искам болничен им трябва картона. Та и ние така си го подхвърляхме напред назад и то разбира се за Моя сметка Close
Шанелче кво да ти кажа мила.  За втори месец ми е така. Пита ме днес дали съм взимала виагра, а аз не съм. Дано следващият път да е наред всичко. Сега ще ти пиша на лична по-подробно.
А бих помолила някой, който може да даде добър съвет за нарастване на лигавицата да го споделя.
Днес д-р Ставрев каза, че за да е успешно инвитрото трябва едно от нещата да е лигавицата да е 8,2 мм.

Общи условия

Активация на акаунт