Ин витро- клиника Селена №6

• 44 606
  • 740
  •   1
Отговори
# 645
Здравейте и от мен, да попитам Мария защо ти е приключила подготовката. Кое не харесахте. Това не е ли дори добър резултат за лигавицата. Вълнувам се, че и аз съм на същата вълна.
Ивче доки си знае работата,не бързайте за да има хубав резултат,казвам ти го от опит.и аз имах отложен трансфер,но на следващия месец бече моя опит Hug.когато се избързват нещата резултатите не са както трябва.искам да си спокойна и да слушкаш  bouquetаз си те гушамммммм Hugс моите бебки и ти пращам от моята енергия.

# 646
  • UK
Здравейте момичета ,днес приключи моята поредна подготовка за замразен трансфер днес ми е 13 ти ден от цикала а лигавицата ми е 8,8 .Пуснах и тсх защото и то варира да се надяваме че следващия месец ще е моя.
Hug А колко трябва да е лигавицата? Нали се приемало, че между 7,5-12,00 е златната среда newsm78 С какво те стимулираха теб за лигавицата, били споделила?  bouquet  bouquet  bouquet
Стискам ви палци момичета!

# 647
kokona20 за лигавицата зависи нивото на естрогена което се приема.т.е.зависи как ти е изписан естрофема да го пиеш,защото е важна ролята му.

# 648
За моята лигавица, доктора каза, че е чудесна, но не питах колко мм е. Готова съм за ЗЕТ, след едномесечна почивка от стимулацията.
Стискайте палци!

# 649
Здравеѝте моми4ета.Не съм ви писала скоро,но ето днес ви пиша една хубава новина-вчера ми беше трансфера на две ембрион4ета. Много съм щастлива и се надявам този път да се задържат моите съкровища. Сега си лежа ш къщи ,пич си хапчетата и се моля вси4ко да е ок.
Ще се радвам някои да сподели за някои по специален режим на хранене или по-особено за постигане на успеха.
Стискам палци на вси4ки ви и дано скоро да се похваля с + резултат.

# 650
pi_pi, много се радвам за теб! Имаш моите силно стиснати палци!  Hug

Като стана дума за лигавица, някой знае ли къде в Пловдив мога да закупя "Сенстра"? Confused
Просто не знам какво друго да предприема за следващия ЗЕТ. От Естрофема няма особени резултати при мен. Ще се радвам някой да сподели информация!  Hug

dessislavka, успех пожелавам и на теб!   bouquet
За хранителен режим не знам да има нещо препоръчително след трансфер, избягвай кофеина и повечко почивка Simple Smile

Много прегръдки за всички!  Hug

# 651
Здравеѝте моми4ета.Не съм ви писала скоро,но ето днес ви пиша една хубава новина-вчера ми беше трансфера на две ембрион4ета. Много съм щастлива и се надявам този път да се задържат моите съкровища. Сега си лежа ш къщи ,пич си хапчетата и се моля вси4ко да е ок.
Ще се радвам някои да сподели за някои по специален режим на хранене или по-особено за постигане на успеха.
Стискам палци на вси4ки ви и дано скоро да се похваля с + резултат.
  newsm17 newsm17 newsm17 мила няма по специален режим,освен да си спокойна.аз кафенце си пиех хапвах си както и преди трансфера.даже и сега си пия кафенце но с повечко водичка.спокойствие му е цаката.хайде започвай с хубавите вести тази година ти,и нека само положителни тестчета тази година. newsm44 newsm44 newsm44

# 652
Благодаря на всички за хубавите думи. Chanel аз при първия опит пих Сенстра и си я купих от клиниката Селена-казаха ми 4е я нямало по аптеките и струваше 70лв миналата година. Даже и Виагра пих заради танка лигавица миналата година, но сега при втория опит нямчх нужда от тях.
Имам останали хап4ета от Сенстрата-ако не можеш да намериш -давам ти ги -ако искаш разбира се.
Желая ти успех.

# 653
Много е хубаво, че темата се раздвижи. Стискам палци на всички момичета  Hug

# 654
Момичета като ви чета се зареждам положително , радвам се има хубави новини.
В момента малко съм се отчаяла ,дано мине този период по-бързо .какво да се прави това ми е 5 аборт ,такъв е живота. Моля се и на моята улица да изгрее слънце ,ох извинявайте че съм черногледа .

Ками браво мила ,щом бебчетата са добре и растат от това по-хубаво няма ,ще стикаме палци до края .
Ивче ,Шанел как са нещата при вас ,докъде стигнахте ?
Шанел аз за тънката лигавица слагах глобули виагра .

# 655
dessislavka, благодаря ти за информацията!  Hug
Утре ще питам в Селена дали още я продават Сенстрата, ако не намеря, с удоволствие ще се възползвам от твоята  Hug

ZU-555, ти как си? Гледам, че растете  Hug

kamito24, сега видях какво си писала, мила... Много се радвам, че сте добре и наддавате бързо  Hug

llana*, аз имам още 6 замразени ембриончета и планирам нов ЗЕТ, но ми се иска да се подсигуря с нещо за лигавицата този път. Би ли споделила за тези глобули Виагра, откъде ги взимаше, по колко слагаше, от кой ден на цикъла и т.н.?
И никакво отчайване, нали казахме, че тази година ще е нашата?!  Hug

# 656
Виаграта съм чувала че прави чудеса за лигавицата,но е трудно въздържанието,от една приятелка го знам. Hug

# 657
Виаграта съм чувала че прави чудеса за лигавицата,но е трудно въздържанието,от една приятелка го знам. Hug

Ками, няма да се въздържаме, мила  Mr. Green
Важен е крайният резултат! Simple Smile

# 658
Добро утро на всички! Когато забременях с Божи пих виагра, въобще не ми и идваше на ум за секс. Joy
Десиславка стиснати палци и от нас.
Паеле, също е след трансфер, ударете едно рамо със палците, Praynig

# 659
 Паеле имаш ги  палците от нас ,  ще чакаме  да се похвалиш  с тлъсто чхг .
 Hug Praynig  Нека това е твоя  опит .

Общи условия

Активация на акаунт