Ин витро- клиника Селена №6

• 44 624
  • 740
  •   1
Отговори
# 630
Здравейте момичета.
Стискам палци през новата година да има много бебчета,както миналата.
Ивчег,пиши какво предстои при теб .
Искам да ви питам колко струва инсеминацията в селена?

# 631
Пантрека за инсието цената зависи от стимулацията с какво и зависи на какъв цикъл е.моя позната прави доста пъти и затова знам,но всеки път е различно по цена доколото знам.

# 632
инсеминацията преди  беше около  700 лв ,но зависи от лекарства една приятелка беше правила но сигурно е индивидуално .
Честит Йорданов ден и Иванов ден/по католическия календар/ да ни благослови  с много здрави бебчета и нека тази година да е годината на нашите рожби !  Hug Praynig
 Ивче ти докъде стигна мила , стискаме ти палци .

# 633
Здравейте момичета,трябва ми спешно gsm на др.Георгиев-ендокринолог,загубила съм му визитката.Моля Ви ако някой го има да ми пиши.
Предтстои ми трансфер,а съм вдигнала тсх Praynig

# 634
Zdraveite ,ot dosta vreme vi 4eta no do sega ne sam pisala i na men mi predstoi zamrazen transfer v selena,telefona na doktor georgiev gsm 0888100231 i statcionaren 032/399168

# 635
моето тсх също е високо на 6 ия ден беше 3.43 но увеличихме дозата на тироксина и днес вече беше 2.93 надявам се да спадне до 2.50 днес ми е 10 ден от цикала доктора каза че имаме още 5-6 дни до тогава ще го следим.

# 636
  • UK
моето тсх също е високо на 6 ия ден беше 3.43 но увеличихме дозата на тироксина и днес вече беше 2.93 надявам се да спадне до 2.50 днес ми е 10 ден от цикала доктора каза че имаме още 5-6 дни до тогава ще го следим.
Zdraveite ,ot dosta vreme vi 4eta no do sega ne sam pisala i na men mi predstoi zamrazen transfer v selena,telefona na doktor georgiev gsm 0888100231 i statcionaren 032/399168
Добре дошла сред нас  Hug Успешен опит ти желая на теб и на Frozka  Hug И аз Crazy вече нямам търпение да чуя заветното обаждане за старта ни  Heart Eyes

# 637
здравейте сладурки,днес бях при Ставрев растем на пълна пара,по близо 900гр са бебките,околоплодни води и плаценти са добре.остава да стискам до 36 седмица,въпреки че той ми казва поне до 34,но аз винаги си поставям високи цели. Hugвие момичета как сте с процедурите?казвайте коя до къде е.на кой му предстои ЗЕТ?

# 638
  • UK
Ками, много хубави новини около теб  Heart Eyes Браво! Дано скоро и ние можем да споделяме тук такива вести  Hug Praynig Аз все още съм в изчакване  Blush

# 639
Здравейте момичета!Днес си бях записала час при док. за преглед да започнем ЗЕТ,но най неочаквано сутринта преди часа ми ми дойде цикъла въпреки че ми е 20 ден, но така или иначе бях записала часа реших да отида.Дог. ме прегледа и ми изписа лекарства,който да започна да пия за подготовка на ЗЕТ.В четвъртък ме иска пак на преглед за да видим как са нещата. Всичко се получи толкова неочаквано надявам се да е за добро и това да е последната процедура която правя.Успех на всички!

# 640
kamito24, браво на бебките  Grinning все така да си растат децата  Grinning Надявам се и ти се чувстваш добре  Hug  До 36 седмица ще устискаш сигурна съм  Hug

tachi-pa, хубавите неща най-често стават така, пожелавам ти от сърце това да е троят опит    Hug

Момичета ние растем и имаме колики и не спим през нощта, после през деня спим и така  Grinning Скоро и Вие ще разберете какво е  Hug

# 641
Ками, много се радвам за теб и беболинките. Hug Пази се много! Hug
Тачи, Мария, Фрозка, ще ви стискам палци за успешни процедури. Praynig
Ния, дано по-бързо да ви свършат коликите! Никол още има зверски колики и пием куп неща за тях. може би и затова плаче много, по-точно пищи.  bouquet

# 642
Стискам палци Тачи па,Мария ,Фрозка,на всички които поименно не споменавам.
Лали,Ния,и ние бяхме така с колики,плътно до 4 месеца Close.Дано свършва тая гадост да не мъчи бебоците,
Момичета вече два дни по тв Европа дават д-р Ставрев по повод фонда и промените в него.Та той каза че пари от фонда не са получавали от 2 месеца,а Радина Велчева твърди че не е така .Дано по бързо се оправят нещата там ,има толкова надежда  там .

# 643
Здравейте момичета ,днес приключи моята поредна подготовка за замразен трансфер днес ми е 13 ти ден от цикала а лигавицата ми е 8,8 .Пуснах и тсх защото и то варира да се надяваме че следващия месец ще е моя.

# 644
Здравейте и от мен, да попитам Мария защо ти е приключила подготовката. Кое не харесахте. Това не е ли дори добър резултат за лигавицата. Вълнувам се, че и аз съм на същата вълна.

Общи условия

Активация на акаунт