КЛУБ НА АНОНИМНИТЕ АРТОХОЛИЦИ- 19

• 55 553
  • 730
  •   1
Отговори
  • София
Добре дошли в новата тема  Simple Smile

Надявам се да се появят и разни изчезнали никове  Rolling Eyes

# 1
Бамби, мерси за темата  Hug

Записвам се под Бамби, дано ни е на късмет. Шести опит тест на 26.10 Laughing

# 2
  • София
Бамби, мерси за темата!
Дано в тази тема са по-активни момичетата, че съвсем зачезнаха....

# 3
  • София
Леле,Fellindra,кога ги навъртя до 6-аз си мислех,че е трети,четвърти  newsm78 Хайде,да си отличничка този път  Praynig

# 4
запис и от мен

# 5
  • София
И аз от вечните мераклийки...

# 6
  • Живее на Луната
Бамби, мерси за темичката и успешна бременност    bouquet

Късмет момичета и повече добри новини да споделяме тук    Hug

# 7
hristina21, Благодаря ти много  Laughing
Ами то времето върви неумолимо бързо. Дано всички успеем, защото е доста изнервящо  Laughing
Направо Артохолишка работа стана моето  Joy

# 8
  • София
Запис и от мен wavey wavey

Мише,сега видях поста ти в старата тема,извинявай hugМного насърчително ми подействаха думите ти,много ти благодаря  Hug Сега ще изчакаме Новата година,дано ни донесе и нов късмет и после ще решим какъв път да хващаме,дали сме си почивка два месеца и после агейн.

Зази,моят мъж знаеш ли какво все ми казва? Почивка ти давам-отказване ТЦ Naughty Не знам защо,ама като видя розово якенце по улицата и сълзите ми сами напират,само дано не изкукам от цялата тази работа nuts

Морско момиче,добре дошла сред нас и дано бързо да си решите задачата с ин витрото и да гушкаш после малкото шушонче Hug

Звезда,аз такива изследвания не съм правила и резултатите нищо не ми говорят,дано се включи някой по-запознат.Обаче стискам палци да не е нищо претиснително fingerscrossed fingerscrossed fingerscrossed fingerscrossed

Бамба,гранд мерсаж за темичката,сега очакваме момичетата да я напълнят само с EFP EFP

# 9
Благодаря Бамби за темата тъкмо бях в чуденка  newsm78 какво е това затишие.

# 10
Дано да имаме много хубави новини тук! Годината е шеметна и много хора успяха! Има още време до края - действайте!!!
Аз и тук да кажа, че имах три сериозни резултата от кръвните тестове след процедурата. Ходихме и на първи преглед преди 4 дни - и трите ембриона са се хванали. Ако не се саморедуцира поне едно - за съжаление ще се наложи редукция. Не мога да се зарадвам истински на новината, но и това ще мине......
В добавка към притесненията от 4 дни яко повръщане и гадене и - 2 кг вече. Но това е моя път - той продължава да е труден и се надявам на щастлив финал!

# 11
  • София
Мире,чудесна новина  Heart Eyes и да се разминеш само с повръщането и килцата  Hug Стискам палци нещата да се решат от самосебе си за бройката и да не минаваш през притесненията на редукцията  Praynig

# 12
  • София
Айде и аз да се запиша, да не си помислите, че съм ви изоставила  Wink Бамба, добре че сътвори новата тема, на 2-ра страница бяхме изпаднали. А дано ни е на късмет!  Heart Eyes

Мира, дано не се стига до редукция и всичко има своя прекрасен финал след около 8 месеца!

Fellindra, значи няма да пускаме палците до 26-ти  Praynig

Джул
, почини си колкото е необходимо, ми не сме от желязо все пак  Hug

Мисля си за Виви, не е писала отдавна, а времето й за теста мина.....

# 13
  • София

Мисля си за Виви, не е писала отдавна, а времето й за теста мина.....
кога и мина деня за теста, аз си мислех че е тази седмица  newsm78

мира, и аз бях като теб, не повръщах, но нищо не можех да хапна, хората качват килограми, аз свалям, но ми казаха че това е лошо само за мен, човечетата си прибират каквото им трябва.
нормализират се донякъде нещата по-натам, аз вече имам едно кило отгоре  Crazy

# 14
днес й е теста Praynig Praynig

Общи условия

Активация на акаунт