КЛУБ НА АНОНИМНИТЕ АРТОХОЛИЦИ- 19

• 55 553
  • 730
  •   1
Отговори
# 45
   Откритата хламидия е стара защото е IgG 42 АЕ. А за нова инфекция не са ми казали от клиниката да пускам. Нямала съм никога никакви симптоми, затова и не съм взела мерки. Освен стерилитета който се оказа тубарен фактор. С цветна снимка се оказа двустранно запушени маточни тръби с хидросалпингс след което веднага ги отстранихме чрез лапароскопия и двете още през януари тази година и докторката ми каза че може да е причинено от хламидия. Яд ме е че никой доктор до сега не ми каза че трябва да изследвам хламидиите и да се лекуват в случай че ги има. Докторката която ми прави операцията просто ми каза, че хламидията си била изиграла вече ролята и с две думи като сме махнали вече тръбите няма проблем. А относно кръвната група разбрах че няма проблем защото аз съм отрицателна и мъжа е отрицателна ако той беше положителна тогава вече става по - сложно. Благодаря момичета за отзивчивостта. Много сте мили всички  Hug Hug Hug
   Пропуснах да отбележа, че съм в Олимед гр. Варна при доктор Симеонова и ще ми е първи опит инвитро.

# 46
  • София
Джада, хламидията е тихата инфекция и протича обикновено без симптоми, явно обаче е нанесла поражения вече. Така или иначе, трябва да се излекува, нищо, че е стара инфекция, защото ако не се излекува може да доведе до други поражения- кости, очи, матка и т.н.

# 47
също и аборти (при евентуална бременност) или липса на имплантация Peace

# 48
   Да, за съжаление най - важните и съществени неща ги научаваме от форумите благодарение на всички вас момичета  Hug вместо някой доктор да ни предпише навременни изследвания и да ги хванем тези гадини навреме, за да бъдат излекувани. Ние години на ред ходим от гинеколог на гинеколог и от кабинет на кабинет и всеки месец чакаме бебето, а то не идва и не идва Sad Но от къде да знаем нали те са хората, които трябва да кажат какво трябва да се направи.

# 49
при дълъг протокол  14 дни след блокиращата инжекция, какви хормони се пускат за да се започне стимулация. Не се ли влияят хормоните от блокиращата инжекция? и понеже трябва да изследвам и ТСХ може ли след блокажа да го изследвам

# 50
  • София
само естрадиол искат след блокажа, за тсх не знам  Rolling Eyes

# 51
  • София
На мен ми пуснаха E2,LH и Progest. Хормоните се влияят, нали това е целта на блокажа да се подтисне хипофизата. За ТСХ и аз не знам.

# 52
TSH не се вляе от блокажа, но пък се влияе от стимулиращите инжекции и обикновено вдигат дозата на Еутирокс/Л-тироксин по време на стимулация.

# 53
  • София
Крики, аз не виждам смисъл да изследваш ТСХ като вече си сложила блокиращата инжекция, защото ако излезе проблем ТСХ-то се повлиява за минимум 45 дни....

# 54
eми да. просто ме човърка да го измеря защото 4 пъти до сега съм го мерила и един път ми бе по високо2,7, другите пъти в норма 1,5. аз не взимам никакви лекарства за него, тоест няма от какво да се влияе 45 дни. но ако не се влияе от блокиращата за мое успокоение ще си го пусна преди да почна стимулацията. благодаря ви за отговорите

# 55
  • София
Лошото е, че ако излезе над 2,5 няма да започнеш опита и тогава блокажа незнам как влияе newsm78
Ама се надявам и стискам палци да е под 2,5 Praynig

# 56
ох да...да не се навирам между шамарите казваш... Rolling Eyes

# 57
  • София
ох да...да не се навирам между шамарите казваш... Rolling Eyes
ми аз така се наврях, и сега си пия Л-тироксина, ама все си викам: дано да е за добро....
но моите стойности преди са били 3, после 2,5, после 2,1.....
а твоите са си били добре, та де да знам...

# 58
  • София
изчакай си прегледа и попитай трябва или не трябва, то става за час

# 59
да така ще направя. няма да и предписвам сама изследването. ще питам доктора дали трябва или не. все пак др пъти ТСх бе добре. 1.5,  2.00, 0.88, и само тоава 2,7 дето ми бърка в здравето...

Общи условия

Активация на акаунт