Избор на сушилня - 3

• 111 604
  • 759
  •   1
Отговори
# 420
  • Пловдив
Парите са си ваши Simple Smile

# 421
За ток-ясно ,че ще е повече. Тъкмо "пушалнята" ще е отоплена.Питам дали на машинката нещо би и се случило.

# 422
  • Пловдив
Зимата ако оставиш чаша вода на терасата дали би замръзнала - ако отговора е да, значи и машинката ще има проблем. В нея остава някаква остатъчна вода от кондензацията по маркучите, ако замръзне маркуча се пръска.

# 423
Да,де. Но не исках да теоретизирам и да предизвиквам спорове, а питах дали някой има,колко години е така и дали и какви проблеми е имал.
А в маркучите водата не е под налягане,т.е. не са пълни,т.е. няма да се пръснат,дори и да има малко замръзнала водичка в тях. Не че това няма да състари маркучите преждевременно...

# 424
Нашата е втора година на новоостъклена тераса. Там ми е и печката. Нямам проблем с никоя от двете.

# 425
Моя вариант отпада с терасата.
А дали може да се монтира вьрху пералня.Това ми осtава като вариант в мокрото.

# 426

Може. Моите са така.
Хубаво е да са от една марка двете. Продават специални съединители.

# 427
  • Пловдив
И моите са така, сушилнята е върху пералнята.

# 428
  • Пловдив

Може. Моите са така.
Хубаво е да са от една марка двете. Продават специални съединители.
Да, и моите са една върху друга. И са от една марка като са свързани със съединителен елемент, който се издърпва напред и се получава поставка.

# 429
Благодаря ВИ !!!Зарадвахте ме .
Така ше е поставим.Само не разбрах дали директно вьрху пералнията се поставя или  има приставка за присьединяване  .Разли4ни марки ше са.

# 430
  • Пловдив
Може директно, ако ти е много добре нивелиран пода, нивелирана пералнята. Аз имам ... едно като шкаф - две страни и таван от пдч.

# 431
Ние си купихме приспособление и сушилнята е над пералнята, струваше около 25-30 лв. От една марка са обаче.

# 432
http://www.google.bg/imgres?sa=X&rlz=1C1CHFX_enBG456BG456&am … ;tx=37&ty=111

https://www.google.bg/search?q=%D1%81%D1%83%D1%88%D0%B8%D0%BB%D0 … .html%3B540%3B720    Wink

# 433
Здравейте, дали мога да помоля за мнение относно таиз сушилня: http://www.technomarket.bg/products/09117618/ariston-aqc8-3f5-t-z1

Четох какво ли не, днес даже на живо гледах, бяхме се насочили към АЕГ, но после ми преоръчаха тази на аристон - била по-одбра от по-ниския клас на АЕГ, кояот гледахме. Иначе по-високият клас на АЕГ бяха към 1600 лв, но ни ми се дават толкова. Даже заглеждах и Миеле в промоция, но е клас Б, за А не се класираме Simple Smile

Та...този Аристон как ви се вижда... Че с бебе и тийнейджър лудваме вкъщи с това пране Simple Smile Основателни ли са притесненията за смаляване на дрехите или това е от неправилен избор на програма обикновено?   Не мога да разбера дали имат сензор тази - в смисъл дали се усещат кога нещо е изсъхнало, бях чувала и за подобни функции. Предварително благодаря!

# 434
tsvetunka за модела,който питаш нищо не мога да  кажа ,но аз от миналата година съм с този модел на Аристон http://www.tehnomix.bg/ariston-aqc9-4f5-t-z1 и до сега оплаквания нямам. Ползвам я всеки ден,някои тениски наистина се смалиха,но за сега няма големи ''жертви''  Laughing Притеснявах се и за чорапите (бях чела мнения,че и те много се свиват), при мен досега не е имало проблем. Има сензор за влажност. Сметката за ток не се е увеличила кой знае колко..с две думи наистина съм много доволна.

Общи условия

Активация на акаунт