ВАКСИНИ - дискусия САМО за вредата от тях - тема 28

• 42 806
  • 735
  •   1
Отговори
# 330
Струва си да се спомене, че пробата манту има 50% успеваемост.... Т.е. всичко е една голяма илюзия и вкарване в болница, с цел намиране на работа на многото здравни работници.
А araxna, както винаги, блести ослепително!  Hug

Последна редакция: пт, 04 яну 2013, 09:38 от XVisible

# 331
# 332
Здравейте, искам да споделя че детето ми получи реакция при първото поставяне на Пентаксима, която е спомената тук http://vaksinite.info/Metod_ukaz_.pdf

Персистиращ плач
Продължителен неутешим плач, съпроводен от високи изписквания,
продължаващ най-малко 3 часа.

Педиатърката ни каза че било нормално и да му дам Панадол. Дори и в листовката на Пентаксима пише да на се дава повече при продължителен плач над три часа. Съответно не исках да ваксинирам повече, но понеже се колебаех как да постъпя а и новите ни личен лекар и педиатър са за ваксинирането, ме убедиха да поставя и втората доза. Дес мъжът ми е говорил с личната и тя му предложила да сложи половин доза за третия прием. Не знам какво да правя. Вътрешно не искам повече никакви ваксини, но как да се преборя?

Как се процедира, ако решим да откажем ваксините тотално?

# 333
  • Пловдив
Здравейте, искам да споделя че детето ми получи реакция при първото поставяне на Пентаксима, която е спомената тук http://vaksinite.info/Metod_ukaz_.pdf

Персистиращ плач
Продължителен неутешим плач, съпроводен от високи изписквания,
продължаващ най-малко 3 часа.

Педиатърката ни каза че било нормално и да му дам Панадол. Дори и в листовката на Пентаксима пише да на се дава повече при продължителен плач над три часа. Съответно не исках да ваксинирам повече, но понеже се колебаех как да постъпя а и новите ни личен лекар и педиатър са за ваксинирането, ме убедиха да поставя и втората доза. Дес мъжът ми е говорил с личната и тя му предложила да сложи половин доза за третия прием. Не знам какво да правя. Вътрешно не искам повече никакви ваксини, но как да се преборя?

Ами ако наистина си убедена,че не ги искаш-просто не ги слагаш и така!Или си сменяш ЛЛ.
Иначе не е хич лесно срещу системата у нас,но затова има много писано из темата...върни се по-назад и прочети. Peace

# 334
...Как се процедира, ако решим да откажем ваксините тотално?
Номер 1 задължително и необходимо условие - късаш на 100% връзка с най-паразитната длъжност на света - педиатрите!

Аз съм така с дъщеря ми, която на 3 и половина е с развитие на 4-5... И физически и умствено. Линкове с картинки давам винаги, но само на лични Wink

# 335

дори и да продължиш да посещаваш педиатър, просто отказваш да поставят на детето ваксини. никой не може насила да му сложи  Peace друг е въпроса какво следва от това..

# 336
Казвайте и това на хората- следват глоби, това следва. Т.е. правото на избор го няма.

Мой познат, за когото съм писала в друга тема, с направен изричен отказ от ваксина, има съставен акт за административно нарушение, но вече трети или четвърти месец няма издадено наказателно постановление, а го чакаме, за да подадем жалба срещу него.

# 337
  • Stuck in a moment
Медицинска сестра в Щатите уволнена, защото отказала задължителна ваксина срещу грип:

http://news.yahoo.com/nurses-fired-refusing-flu-shot-224637902-- … -news-health.html

# 338
Казвайте и това на хората- следват глоби, това следва. Т.е. правото на избор го няма.

Мой познат, за когото съм писала в друга тема, с направен изричен отказ от ваксина, има съставен акт за административно нарушение, но вече трети или четвърти месец няма издадено наказателно постановление, а го чакаме, за да подадем жалба срещу него.
Най-доброто, което можете да направите е пълен игнор на системата! Раждане вкъщи (с дула, за тези, които се притесняват). След това НЕ записване на педиатър и не играене по тяхната свирка с ваксини и антибиотици.

За съжаление само аз и две мои приятелки си го позволяваме. Всички останали са потънали в системата и вярващи, че нещо ужасно ще се случи. Случва се нещо и му се лепва етикет "ужасно" или подобен...

# 339
За раждането вкъщи за мен е безумие! Naughty
Детето ми се роди с къса пъпна връв увита около врата.

# 340
За раждането вкъщи за мен е безумие! Naughty
Детето ми се роди с къса пъпна връв увита около врата.
Аутизъм не е безумие на n степен Sad

# 341
Моля ви, има достатъчно теми за раждането вкъщи, тази е за ваксините.

# 342
Моля ви, има достатъчно теми за раждането вкъщи, тази е за ваксините.
Абсолютно съгласен! Все пак повечето избират раждане вкъщи, именно заради липса на първите две напълно излишни ваксини...

Ще ми слагат те за Хепатит Б и напълно ненужната за туберкулоза, отказана в повечето цивилизовани страни...

# 343
Все пак, нека да отбележим, че и в болница е напълно възможно да се откажат тези две ваксини, и че никой няма право да поставя ваксини на бебето ви против вашата воля.

# 344
4 години по-късно не съм запознат с възможностите Wink
Все пак, ако ще ставам пак татко ще раждаме вкъщи, както приятелка-колежка направи  Peace

Общи условия

Активация на акаунт