ВАКСИНИ - дискусия САМО за вредата от тях - тема 28

• 42 806
  • 735
  •   1
Отговори
# 345
Xvisible, нали знаеш - най-често докато не се опари човек, не хваща вяра за какво иде реч.

Да ни е честита новата година и да ни донесе освен здраве и любов, и много положителни законови промени!  Hug

# 346
 ooooh! Не ми харесва идеята да страдат хора, но явно това е начинът! Страдаш и до няколко хиляди години може и да се променят нещата, ако не - повече. Много не ми харесва...

# 347
Все пак, нека да отбележим, че и в болница е напълно възможно да се откажат тези две ваксини, и че никой няма право да поставя ваксини на бебето ви против вашата воля.

Peace

Ще помоля Александър да не агитира за домашно раждане с дула - няма такава опция в България...

# 348
Не агитирам никой за нищо. Просто споделям мои познати как се оправиха..

# 349

Linnel Сменяш педиатри, буташ пари мамиш. Само така става в България...Не мога да разбера какъв им е зора като не ги бият??? Някой ще дойде и ще им отреже от заплатите ли?  Rolling Eyes

# 350
Все пак, нека да отбележим, че и в болница е напълно възможно да се откажат тези две ваксини, и че никой няма право да поставя ваксини на бебето ви против вашата воля.

Но моля ви се,  както писах при отказ следват глоби, при повторен отказ- по- големи. Хората са с вързани ръце. За отказ от една ваксина могат да последват няколко наказателни постановления. Една кампания на специализирания орган стига, за да почнат да глобяват масово хората, избрали да не рискуват здравето и живота на децата си по този начин.

Засега има наказателни постановления, отменени от съда, но основно на процесуално основание, т.е. нещо в процедурата по издаването на постановлението е сбъркано, по същество и по най- важния въпрос- имат ли право хората да откажат ваксиниране поради личните си убеждения, не знам за такова съдебно решение.

# 351
всъщност какво става, ако не си платиш глобата?

# 352

Но моля ви се,  както писах при отказ следват глоби, при повторен отказ- по- големи. Хората са с вързани ръце.

Judy, в момента не коментирам глобите. Глобите и другите последствия са обсъждани десетки пъти в темата. Но много хора не знаят основното, а именно, че е достатъчно да заявят писмено, че не желаят да се поставят ваксини на бебето им в родилния дом. Мислят си, че трябва да убеждават лекарите, да преговарят с тях, да им се молят, за да се съгласят да не слагат ваксини.

Не вярвам, че някой ще си ваксинира детето, само за да избегне глоби, защото глобите така или иначе са най-малкият административен проблем.

Хората не са с вързани ръце, защото ваксинирането е задължително по закон, но не е принудително.

# 353
4 години по-късно не съм запознат с възможностите Wink
Все пак, ако ще ставам пак татко ще раждаме вкъщи, както приятелка-колежка направи  Peace
Мисля, че това е безумие!!!
Колкото и да си мисли някой, че има опит с ражданията, ако ще и 10-то раждане да му е. Да незабравяме, че това са ражданията на един доктор за 1 седмица, ако не и по-малко. Т.е доктора винаги ни води по брой раждания, а това е опит който неможе да се отрече. Да, когато всичко е ОК може и на полето да родиш, но незабравяйте, че ако възникне някакво усложнение доктора ще се справи по възможно най-добрия начин. Единствено мога да подкрепя раждане вкъщи, ако присъства съответния мед. екит. Иначе е безумие.

# 354
Ама тук какви се плескат пак - категорично и смело. Wink
Другите да не се хващат на провокации. Simple Smile

# 355
Ама тук какви се плескат пак - категорично и смело. Wink
Другите да не се хващат на провокации. Simple Smile

Както виждаш, мълчим си  Mr. Green

# 356
4 години по-късно не съм запознат с възможностите Wink
Все пак, ако ще ставам пак татко ще раждаме вкъщи, както приятелка-колежка направи  Peace
Честно казано съм разочарован от някой изкавания на XVisible (раждането у дома, вегетарианството и т.н.).
Темата е за вредата от ваксините и съм съгласен с това, че се съдържат вредни и опасни съставки в тях и хората трябва сами да приценяват ползите и рисковете. Сериозните странични реакции се получават при 1:10 000; или 1:100 000; или 1:1 000 000. Но ако се случи на теб за теб е 100%. Затова мисля, че всеки трябва сам да ршава за себеси и за детето си ползите и рисковете. Но изказванията за раздането у дома мисля, че е безумие.

# 357
Хайде пак специално за cool_baby: темата е за вредата от ваксините, не за раждането вкъщи, вегетарианството и пр.

Има си тема, cool_baby, за раждането вкъщи, намира се в същия подфорум, обикновено е на първата му страница, и в нея можеш да споделиш вълненията си, без да бъдеш напълно off topic, както си сега.  Peace

# 358
Хайде пак специално за cool_baby: темата е за вредата от ваксините, не за раждането вкъщи, вегетарианството и пр.

Има си тема, cool_baby, за раждането вкъщи, намира се в същия подфорум, обикновено е на първата му страница, и в нея можеш да споделиш вълненията си, без да бъдеш напълно off topic, както си сега.  Peace
Off topic бяха дрги участници в тамата включително и XVisible. Затова се включих Off topic в темата в отговор на XVisible.
Поздрави!!!

# 359
Да спрем тогава с офф топика?

Общи условия

Активация на акаунт