Вижте колко е щастлива мама,че си има породени двама ! ** 31 **

• 60 782
  • 956
  •   1
Отговори
# 255
  • Sofia
дилянски, все едно аз съм го писала, при нас е абсолютно същото, само че нямаме съдомиялна и не ползвам сушилнята Simple Smile

# 256
  • София
Аз съм се зарекла в новото жилище да имам и двете - ужасно е и вкъщи. На мен никой не ми помага в домакинството, но някак успявам да пусна прахосмукачка всеки ден - до вечерта, обаче не си личи. Ще направя копи-пейст на поста ми от януарската тема :
В къщи вече е страшно, тоя малкия разбойник е мирен само докато спи, а батко му яко му подражава в беличките и естествено той го отнася. Заключвам шкафове, чекмеджета и фурни едно по едно, но малкия все си открива нови - днес подбара/ха шкафа с обувките и докато го подредя наново отворили гардероба и извадили все що са докопали - беше планина от дрехи, а баткото се възкачил гордо на върха, отдолу малкия го гледаше завистливо...... а аз замалко да изпадна в истерия като видях...... Mr. Green Обаче се сетих,че като бях дете си бях обещала, че никога няма да забравя, че и аз съм била дете - та аз какви пакости вършех, олеее. Какво ли ме чака занапред  newsm78 еми позасмях се, рекох си, че беше крайно време да пренаредя гардероба и преди малко сколасах...... е, шкафа с обувките отново е на земята де, а утре отново ще купувам заключалки....
Прането по същия начин като дилянски - не мога нито да простра, нито да изчакам дрехите да изъхнат на простора - вечно са разпиляи по земята и то от малкия юнак

# 257
Решила съм, че няма да се ядосвам, каквото и да правят - дори сега получиха дъска за рисуване на Икеа и нон-стоп настъпвам тебешири из нас - дишам дълбоко и броя до 10, иначе и аз съм маниак. Когато сме вкъщи, цял ден се гоним с тях - дали ще успея да подредя по-бързо отколкото те ще разхвърлят. Докато се къпя баща им си играе с тях в детската - майко мила, после не може да се влезе в стаята Mr. Green съдомиялна и сушилня нямам, гладенето ми е най-големия проблем на мен, другото не ми пречи.

# 258
  • София
Аз не съм от най-подредените и хич не ми дреме, че е разхвърляно, как ли пък ще обикалям по цял ден да събирам играчки или пък с прахосмукачката...Не гладя нищо. Нямам килими или мокети, нито прахосъбирачки по мебелите. Не разбирам защо трябва да чистя всеки ден, така ставам роб на дома си; коридорът сега зимата го мия всеки ден, но това отнема минутка, тъй като е съвсем празен. Чистя веднъж седмично, и евентуално ако нещо изцапам- например в кухнята. Разхвърляно е, но не е мръсно. Освен мъжа ми, никой друг не помага.

# 259
  • София
krasidika, моите бяха същите, когато малкият стана на годинка и нещо. Що щуротии измисляха. Whistling

Помня, че миех пода всяка вечер (на плочки сме) и гледах да са им събрани играчките в техния ъгъл в хола. Освен книгите, по рафтовете беше всичко събрано. Счупиха ми капака на пералнята от игра с него. Съдомиялната ми е голям помощник, но и сега се събират чинии в мивката (не съм от тези, дето не можели да търпят да има чиния в мивката, та аз все на нея трябва да вися). Основно почистване се правеше като дойде майка ми на гости. С гладенето приключих, когато малкият беше на 6м.; преди да се родят децата обичах да си гладя и чаршафите, но мина това време. Laughing

# 260
За чистенето, смогвам, но и аз разкарах всички килими и други боклуци и мебели. Основно чистим събота или неделя  Wink.
Аня♥♥ Нашата пералня е със скъсано гумено уплътнение, понеже баткото го изгриза като му растяха зъбките  Mr. Green Сега живи здрави очаквам и капака да отиде като се заиграят.

Слон балон Аз си купих Chipolino DUO от прадавалника. Страшно много ми помага. Peace

# 261
  • София
Оо, на мен миялната и сушилнята са ми най-добрите помощнички, без тях съм загубена.  Crazy
Аз не чистя всеки ден, не че нямам желание, но с малката абсурда да свърша каквото и да е през деня, само вечер като си дойде мъжа ми свършвам по нещо. Не знам с две как ще е, още по-зле. Аз също вече не гладя нищо, дрехита на малката спрях да ги гладя като забременях и взе да ми става много лошо. Имаме една празна стая, където ще бъде детската, опънали сме и 1 килим и там са и изсипани всички играчки. Там е игралната зала и нищо не събирам. Е, тя разнася играчки из целия апартамент, от време на време ги поприбирам, че ги настъпваме.  Mr. Green

# 262
Когато децата бяха по-малки нямах съдомиялна и сушилня, до 4тата година на голямото.
Ама пак се оправях, и преди децата, и след тях, все съм държала да е чисто и подредено.
За това ги научих да играят по моите правила, в нас винаги могат да заповядат неканени гости Mr. Green

# 263
Аз си взех от една мама на породени  двойната количка  на Косато едно зад друго , много съм доволна ,  баткото ми тръгна на градина септември и тогава  я прибрах , ако някоя мама има интерес да ми пише.  Беше ми най -добрия приятел ,както каза една мама нищо че не влезе в  багажника ми и я возех на предната седалка  Laughing
И у нас вечно е разхвърляно дрехи, играчки настъпвам ужас . Гледам да има чисти дрехи и сготвено пък другото като почнат да си събират сами .Нашето бебе вече е на година и 4 , започнаха да си играят все повече , доволна съм .
Имам сушилня ,но съдомиялна не и сега пак ме чакат чинии  Cry
Лек ден

# 264
  • в рaя
И аз съм в чуденка дали да продавам Phil & Teds-а. Сега каката е на ясла и я ползвам само с едната седалка, не вярвам втората да ми трябва вече. Но пък ми е много удобна  newsm78 Ще го помисля още малко.
При нас нещата биват, малкия се учи да "ходи", много се карат за играчки, но пък каката много го пази. Не ми се мисли какво ще е след някой и друг месец.

# 265
здравейте и от мен  Simple Smile

аз вече не съм в чуденка и си продавам количката  Phil & Teds модел SPORT цена 300 лв + всички аксесоари който имам за нея 
Heart Eyes

Много ми помагаше и съм страшно доволна от нея  bowuu ,не е обвързваща като влакчето да са двете деца ,а махаш седалката и си возиш  само едното слънце ,влиза перфектно в багажника на малка кола - нисан съни  е моята  Peace

ако някой се интересува да пише на ЛС

# 266

Може ли да кажеш от къде го взехте и колко струва? Дали го има някъде по софийските магазини. Моята количка е на Чиполино и не знам дали ще може да си паснат двете неща. Също ме интересува дали се закачва лесно, защото нашият асансьор също е тесен и единственият ми вариант е да свалям количката и на входа да я досглобявам.

# 267

И ние го обмисляме такова. Кажи удобно ли е практичекси, доволна ли си? Събира ли се нормално по-голямото дете? А дали е удобно да спи в него? Има ли го някъде в БГ, засега само по чуждите сайтове го намирам. Извинявай за многото въпроси - но точно сме на темата и ми е голяма чуденка това ли Грако Стадиум Дуо. Засега от видовете двойни колички, като че ли тя ме е грабнала най-много. Ако някой я е ползвал, моля споделете как е.

# 268
такова нещо ми се е мяркало в продавалника преди време  Rolling Eyes ,а в момента върви обява за количка на бертони и такъв бъгипод  ,може да питаш ,поне го е ползвала и ще може да ти даде точно инфо  Wink

Последна редакция: чт, 17 яну 2013, 11:39 от lusi2607

# 269
аз си купих от kinderwagen. com, 5 евро е доставката до БГ

Общи условия

Активация на акаунт