Вижте колко е щастлива мама,че си има породени двама ! ** 31 **

• 60 778
  • 956
  •   1
Отговори
# 240
  • София
и аз обмислям да вземем Phil&Teds, обаче хич не ми се дават много пари...според мен ще я ползвам само пролетта и лятото, предполагам, че на есен баткото ще тръгне на градина (2г. и 3м). Следя сега обявите в ибей, ама нещо за сега удрям на камък  Flutter
В продавалника сякаш често има.

# 241
и аз обмислям да вземем Phil&Teds, обаче хич не ми се дават много пари...според мен ще я ползвам само пролетта и лятото, предполагам, че на есен баткото ще тръгне на градина (2г. и 3м). Следя сега обявите в ибей, ама нещо за сега удрям на камък  Flutter
следя го...има една за 600лв, ама са ми много  Rolling Eyes
има една Hauck за 75лв  Flutter и мнооого и се чудя, но ще изчакам още малко.

# 242
то нова с допълнително кошче за кола е 700,много са,да

# 243
следя го...има една за 600лв, ама са ми много  Rolling Eyes
има една Hauck за 75лв  Flutter и мнооого и се чудя, но ще изчакам още малко.

Ако гледаш hauck-a дето пише, че е от Пловдив, моят съвет е ако имаш възможност го виж преди да решаваш да го купиш. Аз имах възможността да го видя и ...в този вид количка не бих подарила пък камо ли да искам пари за нея. Но естествено това си е лично мнение. Вие може да се договорите.
   Иначе много благодаря на всички, които отговориха на въпроса ми. Като цяло ги знам тези варианти. Борд - за сега не ми е оферта, че количката ми е комбинирана и в пълно легнало няма да има как да застене баткото. Поне така ми се струва, а и ме съмнява да мога да се движа по тротоари с него, а на мен това ми е идеята да ходя по града. За бъгипод-а...все ми се струва малко неудобно за баткото, пък и ме притеснява, че няма ...сенник или както там се казва това отгоре. За сега май съм се спряла на варианта с двойна количка, но обмислям дали да е влакче или една до друга седалки. Харесват ми тези на Phil& Teds, но ме притеснява, че допълнителната седалка издържа до 15 кг, а баткото, когото планирам да возя с нея в момента е вече толкова. Вярно, че едва ли ще я ползвам много дълго, ама все пак се чудя дали ще е надеждна с него вътре... newsm78

# 244
timide, много си ми полезна за количката от Пловдив. И аз имах същите подозрения и за това изчаквам. Ако не успея да взема от ибей, първо ще огледам каквото има подходящо в София.
Иначе имаше и една АБЦ дизайн от Свищов, обаче първо пак не мога да я видя и второ, много обемна ми изглежда. Иначе до колкото четох е хубава и здрава марка.
И за мен бъгипода не е вариант. баткото все още си предремва в количката  Flutter
за Phil&Teds пише, че предната седалка е до 25кг, задната до 15  Flutter
http://www.iventas.bg/index.php?option=com_k2&view=item& … ic&Itemid=228

Последна редакция: нд, 13 яну 2013, 22:35 от peiota

# 245
  • София
бъгиборд ..., а и ме съмнява да мога да се движа по тротоари с него, а на мен това ми е идеята да ходя по града.
Много си права тук, може би и затова малко го ползвах моя, но и баткото вече беше на 4г.

А на бъгипода може допълнително да се купи сенник и по-новия модел леко поляга.

За колички тип Фил§Тедс - когато малкото поотрасне може да се слага на задната седалка, а голямото отпред, т.к. я дават за повече кг. А и в един момент на самите деца им е интересно да се разменят. Wink Имаше случаи баткото в количката, а малкия отзад на борда.  Grinning

# 246
 именно. Аз мислих сега в студеното време да я ползвам като в основния кош в пълно легнало слагам бебето - да е по-защитено, а допълнителната втора седалка, която всъщност издържа 15 кг да слагам отгоре и да возя баткото, ама с тези 15 кг ограничение май при мен няма да свърши работа.  Тъкмо търсих снимка в нета- да покажа какво имам предвид и ми изскочи обява от продавалника, та...като на първата снимка в тази обява. http://prodavalnik.com/prodavam-kolichka-za-bliznatsi-ili-porode … il-teds-i15265009. Сега като я гледам се замислям и друго, ако баткото седна отгоре главата сигурно ще му опира в сенника newsm78

# 247
  • София
Ами не знам, моята (на ТФК) в летния вариант беше като Ф§Т, но за бебето имаше и зимен кош (и опция и за кошница). Та първите 5 месеца (малкият е роден края на септември) я ползвах със зимния кош отпред. http://buggy.de/en/products.html - тук по-надолу се вижда с 2рата седалка, само, че нашата беше по-стария модел количка. Ето и тук http://www.buggy.de/de/produkte/zubehoer.html.

# 248
Честно казано аз бебка до 6 месечна основно си я носих в слинг да мога да тичам след каката,а и тя беше спокойна и двете не са имали колики  Peace..............после ги въртях по седалките .............напоследък каката почти не иска да се вози и си върви даже и на по-дълги разстояния, но си е удобство определено

# 249
Здравейте, момичета!

И на мен напоследък ми е голяма чуденка за това с разходките. Като си представя, че ще съм сама по цял ден, до кухнята за храната на каката, например, няма да мога даже да отида... А пък каката е свикнала да е навън, лятото като излезем сутрин се прибираме чак следобяд, поспива си добре 2-3 часа в количката.
Та затова сега гледам за варианти, при които и за двете да има пълно легнало положние. Вижте на какво попаднах:
http://www.facebook.com/DetrkiOkazionSASHA?ref=hl#!/photo.php?fbid=344824298948619&set=a.344488538982195.73987.344486332315749&type=3&theater
и това:
http://www.facebook.com/DetrkiOkazionSASHA?ref=hl#!/photo.php?fbid=351021578328891&set=a.344488538982195.73987.344486332315749&type=3&theater

Ако някой е ползвал подобен тип, кажете какво мислите? Тази тип влакче пише, че е дълга 140 см... - удобно ли е изобщо?

# 250
  • София
На мен много ми хареса тази: http://prodavalnik.com/mothercare-twin-vesta-i13217973 , ако я имаше преди година, сигурно щях да изнудя мъжа ми да я купим. Засега с борда ми е ок, но истината е, че не смеходили на много дълги разстояния. Бордюрите ги качвам/слизам без проблем Ако имах двойна количка щях да съм далеч по-мобилна и спокойна......

# 251
   При нас неудобство е малко, че е зимно бебе. За да я нося в слинг сега, трябва да си взема голяма връхна дреха, а и хубав слинг. Другото е, че тя сега е къмм 7 кг, пък към пролетта съвсем ще стане по -голяма, та едва ли ще ми е много удобно да я разнасям напред назад, а и с батко в количката.
   Сега когато вече сме си само тримата в нас по цял ден не мога да не попитам как успявате да се справите с домакинската работа, някой помага ли ви и до колко? У нас всичко е на моя сметка, боклука например не го хрърлям, ама все трябва да напомня. И нещо не смогвам с мъниците. Не мога да се оплача, че са много непослушни, но са си деца и всяко си иска вниманието, та на моменти забатачвам с домакинството. А да пускам прахосмукачка всеки ден, както с баткото....направо ми е мисия невъзножна. Като цяло не съм от най-чистофайните...ама някак се притеснявам, че не успявам..

# 252
  • София
Надявам се този път на по-кротко бебче, че каката до 7 месец спеше само и единствено в количката, в слинга само веднъж е спала и то не трябваше да мърдам.  Crazy Май няма да минем без количка както и да го гледам, но този глупав асансьор ме спъва яко. Ако ще взимаме, сигурно ще етакава за близнаци.  Flutter

# 253
timide, ето едно клипче, май че е махнат сенника. Голямото е на 2г и си се вози без проблем. То нали всъщност това му е целта, за породени  Колко по-малки породени Rolling Eyes Нашият батко сега е почти 13кг, ама май докато стигнем 15 ще мине поне година, година и половина  Thinking
Иначе, за домакинската работа, то на мен сега ми изостава, а като се появи бебето не ми се мисли  Confused
Но съм си казала, че ще гледам да сме здрави, нахранени и щастливи, всичко останало е на втори план  Crazy

# 254
  • София
Относно количките, аз съм фен на TFK и като цяло на триколките. Имаме два броя, TFK Buggster S и TFK Joggster X Twist. Бъгиборда ползвам с Joggster-а, когато се налага. Напоследък обаче, баткото се "вдетинява" и иска да се вози в количката. Затова, когато съм с таткото, излизаме с двете колички.      Определено, необходимостта от място за возене на баткото отпадна, когато тръгна на ясла. С това отпадна и голяма тежест от моите плещи Simple Smile. За сега, да чукна на дърво е здрав и посещава ясла редовно, та успявам да се справя и с готвене, и с пазаруване и с чистене, даже време и за интернет ми остава.
   Естествено, когато са двамата във вкъщи ставам разногледа. Нищо немога да свърша, а чистенето с прахосмукачка си е изпитание. Баткото веднага решава, че той трябва да чисти и започва да се тръшка докато не го оставя сам с бръмчащата прахосмукачка. Сгъване и прибиране на пране - мисията невъзможна, аз сгъвам, той разгъва, ако успея все пак да сгъна някоя друга дреха, детето "помага" и носи към гардероба, а аз ходя и събирам по пода. Взема ли парцал да почистя праха, и на него трябва да дам, иначе се сърди. Най-верни помощници в домакинската работа са ми съдомиялната и сушилнята. Много часове миене на съдове и простиране на дрехи са ми спестили. Преди да се родят децата, бях голяма чистофайка и много се дразнех на разхвърлени и неподредени вещи. Домът ми изглеждаше като от списание, всеки аксесоар си имаше място, имах и цветя.... Сега всяка стая от апартамента е детска стая. Цветя и аксесоари нямам, но имам разхвърляни детски играчки, проходилки, колички за бутане и т.н. Сякаш хаоса вече не ми прави впечатление, или нямам време да му обръщам внимание...

Общи условия

Активация на акаунт