Вижте колко е щастлива мама,че си има породени двама ! ** 31 **

• 60 769
  • 956
  •   1
Отговори
# 225
Antonia, благодаря ти за милата “честитка“! От твоите уста/клавиатурка - където трябва! При нас и тръшкането много намаля (пу-пу); на моменти чак се хващам че ми е лееко притеснено, дали не е нещо болничко или отпаднало гарджето.

StefyD, успех с яслата!

monikabiri, от какво се зараждат споровете при твойте момичета? В играта ли си пречат или просто така се предизвикват една друга?

# 226
 от известно време се чудя дали ще ми трябва и какво да е стредство за предвижване. БАткото сега няма да ходи на ясла и някак трябва да ги разхожадам двамата. За кратки разстояние - в квартала и до близката площадка няма проблеми ходи си , но ако се наложи по надалече да се ходи и набързо ще ми е по-удобно да ги сложа в една количка, че и кола нямаме. Чудя се дали да не взема количка за близнаци, дето седят едно до друго децата, но се замислих, той е вече почти 15кг, тя не че е малка, но все пак и половината няма, дали няма да е проблем за количката това неправилно разпределение? Някой да има опит с такава количка... newsm78

# 227
Ида, обикновено се карат за играчки - едната като вземе нещо другата забравя какво е правила и решава, че точно него иска. Иначе като тръгнат да се прегръщат и целуват нямат равни Heart Eyes

# 228
  • София
Приемате ли нови попълнения  Simple Smile. Няколко пъти попадам на темичката, ама все нямам време да се разпиша.
Накратко за нас - разликата между двамата е почти 2 години. Термините ми за раждане и на двамата бяха 25 Май, но момиченцето ни изненада, като се роди в първия ден на девети месец. Пуснах баткото на ясла в края на септември месец и сега си се гледаме само с бебето. От понеделник групата в яслата на баткото е под карантина до 27 Януари. Имат скарлатина и сега съм на тръни...
timide за предвижване аз ползвах бъгиборд. Много съм доволна. Обаче захладня, започнах да мрънкам и мъжът ми се принуди да ми купи кола. Иначе, за разходка в парка си нося и бъгиборда. Никола много обича да се вози. Понякога, когато сме с таткото, возим двете деца в колички. Всеки си има негова бебешка количка. Това ни е единствения вариант да обиколим МОЛ-а на спокойствие Simple Smile
StefyD - миналата година и ние бяхме така. Бебето се роди на 28 Април, нямахме ЕГН и баткото не успя да участва на първо класиране с допълнителната си точка. Писах във формата за обратна връзка, но от там ми отговориха, че съм момента на кандидатстване и класиране данните трябва да са коректни. Т.е ако нямаш ЕГН, нямаш право на точка. Тази година се надявам да мога да се възползвам от това си предимство, защото ми предстои кандидатстване и с двамата.
При нас напоследък лудницата е пълна. Баткото само реве и се тръшка. Понякога съм на ръба на силите си. Надявам се до няколко месеца нещата да се подобрят. Нали скоро ще навърши 3 години, та на това разчитам...

# 229
Дилянски, добре дошла!
При нас въпреки споровете за играчки сега тръшкане и сърдене почти няма, чак се изненадвам понякога колко спокойно можело да е.

# 230
  • София
И на мен това ми е голям проблем - как ще се придвижваме. Всички, включително мъжа ми ме убеждават, че с една количка ще се справя, че каката ще си ходи и т.н. Ама аз не съм сигурна, тя ще е на 1година и 5 месеца.  newsm78 Аз по принцип не слушам никого и досега да съм купила количка за породени или за близнаци, проблемът е, че асансьора ни е супер малък. Аз сега едвам влизам в него с единичната количка.  ooooh!

# 231
При нас когато се роди малката, Панайоти тамън беше проходил. Все още бързо се изморяваше, а тук двойна количка би се побрала в много малко магазини. Единственото ни решение беше бебето в кенгуру (докато не започна много да тежи), а баткото в количката за около 6-7 месеца . Избягвах много дългите разходки, все пак се гледахме самички тримата.
Дилянски, кураж, това за мен беше най-трудния период, скоро нещата ще започната да се подобряват  Hug
Моите малко се карат, ама много се съюзяват за всякакви бели. Понякога не мога да повярвам какви неща им идват на ума  ooooh!

# 232
За количките - аз ползвах бъгипод, но може би 2-3 пъти, не искаше да се вози в него, по-често излизах с някой и с две колички, сега ако трябваше да купувам бих купила двойна, според мен няма проблем с разликата в килограмите на децата.

# 233
  • София
Чета ви понякога и днес нали е ден за нови попълнения, реших да се запиша и аз Simple Smile Моите са с разлика година и 11 месеца. Разхождах ги с бъги-борд - огромно удобство ми беше. Даже още седи в багажника на колата за по-дълги разходки, но вече малкият иска да стъпи на него, а кака му с радост се вози в количката.

# 234
Аз имам количката на Фил и Тедс за породени и е най-страхотната количка на света,без нея съм за никъде)))))Супер гуми, като джип е , няма проблем по релсите на подлезите, влиза във всеки един асансьор- гаранция, даже тия ретро по старите блокове, лекичко я накланям на една страна и няма проблем, мога да си махам допълнителната седалка и да си возя само едното, ако другото се измори слагам седалката и ако искат може и да дремнат ................за мен това е най- добрата ми покупка  http://philandteds.com/nz/Products/Push/Explorer#.UPATAh1LMXg

# 235
  • Sofia
и ние използваме бъгиборд, но в началото бяхме с двойна количка  тип влакче, ако сега трябваше да купувам бих взела фил§тедс, по-добре такава втора ръка, отколкото която и да е нова Simple Smile)) За кратки разстояния каката си ходи самичка, но за по-дълги и бързи преходи я качвам на бъгиборда, но не и е любим.

# 236
  • София
И от мен един глас за Phil&Teds. Ползвах подобна двойна количка (на ТFK), само че имаше и зимне кош, много удобна и маневрена! После от мерак си взех бъгиборд, но го ползвах малко, защото бяха по-големи вече децата.

# 237
и аз обмислям да вземем Phil&Teds, обаче хич не ми се дават много пари...според мен ще я ползвам само пролетта и лятото, предполагам, че на есен баткото ще тръгне на градина (2г. и 3м). Следя сега обявите в ибей, ама нещо за сега удрям на камък  Flutter

# 238
  • София
от известно време се чудя дали ще ми трябва и какво да е стредство за предвижване. БАткото сега няма да ходи на ясла и някак трябва да ги разхожадам двамата. За кратки разстояние - в квартала и до близката площадка няма проблеми ходи си , но ако се наложи по надалече да се ходи и набързо ще ми е по-удобно да ги сложа в една количка, че и кола нямаме. Чудя се дали да не взема количка за близнаци, дето седят едно до друго децата, но се замислих, той е вече почти 15кг, тя не че е малка, но все пак и половината няма, дали няма да е проблем за количката това неправилно разпределение? Някой да има опит с такава количка... newsm78

ние взехме това:
http://www.babygadget.net/pics/buggypod.gif

# 239
И ние имахме такова, най-неуспешната ми покупка, каката така и не го хареса.

Общи условия

Активация на акаунт