Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Как мога да помогна на детето си, което отказва да яде?
Как да се справя, когато и двамата родители са вкъщи, а детето изисква внимание?
Как да се справя с истериите и хленченето на детето?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Как мога да помогна на детето си, което отказва да яде?
-
Как да се справя, когато и двамата родители са вкъщи, а детето изисква внимание?
Когато и двамата родители са вкъщи, а детето изисква внимание, могат да се използват стратегии като готвене по време на дневния сън на детето или вечер, когато и двамата спят. Освен това детето може да бъде заето с играчки в кухнята, докато родителите готвят. Важно е да намерите начин да балансирате вниманието, което детето изисква със задачите на родителите.
-
Как да се справя с истериите и хленченето на детето?
-
Как се справяте с къпането и приспиването на малките, когато сте сами?
-
Какви са препоръките за възстановяване след операция на жлъчния мехур поради жлъчни кризи?

А фил и тедс я видях от една майка на улицата с 2 породени момченца и не ми хареса- за бебето няма пълно легнало (т.е до 6 месеца на бебето е неизползваема), а другата седалка е до земята и сякаш е в дупка. Ако предната седалка се бутне назад имам усещането, че ще удари другото седящо отзад по главата. Варианта за мен е ако купувам двойна да е в колата, че място наистина няма да има. Все пак Теди трябва да е "въдворен" ако се наложи. Преди да се роди бебчо няма да купувам нищо, към март април ще видим как ще е. Винаги има нужда от единична количка т.к. може да се изведе само едното дете, или с двама души двете поотделно. Както казва Пуфита - трябва гараж за количките

Сега като ме види по цици му е много интересно, иска да ги пипа, гали ги
.