Вижте колко е щастлива мама,че си има породени двама ! ** 31 **

• 60 813
  • 956
  •   1
Отговори
# 840
  • София
  Аз се спасих с такава, когато преди 2 зими трябваше да ги водя сама до детската градина. На мен ми беше удобна, висока и проходима. Аз я свалях сгъната във входа и там я разпъвах, но е устойчива и на високи бордюри се справя добре. Моята я продавам. Ползвана е само един сезон и така си стои. Има и неизползван кош за новородено.  Peace

# 841
При положението не е розово. Баткото само закача и настъпва малката, а тя се научи да го хапе. Като почне да крещи, малката и тя започва и става дует "диви и щастливи"  Laughing

# 842
катри, пускала ли си я в продавалника? Гледам, че там има няколко предложения за този модел.

# 843
  • София
   Не съм все се каня даже я снимах, но изчаквам да дойде септември, че сега често не съм в София.

(Пуснах я благодарение на това, че ме сръчка  Mr. Green)

Последна редакция: ср, 13 авг 2014, 21:19 от katri

# 844
Здравейте мами! Тази вечер попаднах на вашата темичка, изчетох последните 4 страници, че вече наближава 1:30 сутринта. Някой път ще я изчета цялата, дано да имам време.

Та моите зверчета са 2011 и 2013. Две сестричета, каката е доста бойна, много палава, иска да се бори с малката постоянно, като изпадне в лиготия даже хапе(не само сестра си). Почти всеки ден подлага нервите ми на изпитание. Дано в ДГ да се променят нещата, не е ходила на ясла преди. Всеки ден говори, че иска да ходи на ДГ. Малкото изглежда да е по-спокойно. Чудех се дали да не пробвам да я отучвам от памперса(на 11м е), че нали е още топличко. Но не знам, толкова много ангажименти в къщи, и каката иска внимание. Чак понякога ми става жал за мъничето, че като сме навън тичам само подир каката, а то милото стои само в количката...  Simple Smile

# 845
Здравей den_den.
Моите също са 2011 и 2013, но 2 братчета, и при нас по-скоро мъника е по-палав. И той е хапещия в пристъп на обич  Laughing
За памперса според мен е малка още. Баткото този юни взех да го отучвам, но всичко мина много бързо и почти без напикавания.( честно казано очаквах цяло лято да пера гащи и панталони до припадък, ама той ме разочарова  Laughing) Сега ще махаме нощния.

# 846
Моите също са 20011 и 2013 г.  Mr. Green
Малката е хапещата, защото батко ѝ все както я прегръща започва да играе на борба с нея. Всичко и взима от ръцете, натиска я и тя милата започна да ги хапе за да се отърве от него.

# 847
  • София
   За излизането на вън аз съм ги научила и съм им поставила условие - щом сме сами да са винаги заедно иначе ги прибирам (щото като хукнат в различни посоки е невъзможно). И те си знаят. Не давам никой да прави опасни неща или да се катери без мен, така че на опашка и един по един за да мога да ги държа и така... Най - много слушат като сме сами  Mr. Green

# 848
Твоите пак те разбират, ами моите, дето едното сега ще става на 1 г. На него не знам как ще му обяснявам да не бяга на дет му видят очите  Laughing

# 849
  • София
   С крясъци как  Mr. Green То на една ще стои при теб, а другото наоколо, ама като почнат и двете да тичат... тогава - прибиране в къщи след 2 предупреждения и да видиш как който иска да стои навън слуша  Blush ooooh!

# 850
  • София
Моите пък са 2012 и 2013  Mr. Green Ама каката е на 13.01.2012, та си е почти в 2011та. На нея също сега и махнах памперса. И аз очаквах да е много трудно, но стана за 3 дни почти без инциденти, даже и нощния е сух, защото става да си пишка. Вече като са на 2 годинки, 2 и нещо и разбират и става лесно. Миналото лято като беше на 1 и половина годинки пробвах, но нищо не отбираше. Не че е невъзможно, но много по-трудно и трябва само с това да се занимаваш, а ние всички тук си имаме по още едно бебе и знаем как е.  Blush
И моите търчат в различни посоки и ми е невъзможно да се оправя сама. Каката ми е мноооооооого палава и буйна и хич не ме слуша. Да не казвам колко пъти ми е бягала, аз зарязвам малкия в количката и тичам да я гоня. Да ама той не иска вече в количка и не знам как ще караме занапред. Дано тази зима каката успее да ходи на ясла повече от 3 дни, колкото ни беше рекорда миналата година.  ooooh!

# 851
Ех, виждам, че е трудно да изведеш две породени деца навън, та чак се чудя аз как ще се справям с три! Баткото е на 5, но си е щурче. Навън обича да върви далеч пред мен или да изостава. Даже го губих веднъж. Добре, че бяхме в квартала, та за 15 мин търсене го намерих, ама какво ми беше на мен и какви мисли минаха през главата ми, аз си знам. Ще е трудно с две в количката и търчащ батко. А като тръгне само пеш и второто, не знам как ще се оправям newsm78

# 852
Аз много късно се усетих, ама може би трябваше да взема количка за породени деца, на Phil and Teds например -

Изглежда супер удобна. В крайна сметка се отказах от тази идея, че септември наближава и няма да има смисъл. А и сегашната ни количка е с доста широка седалка( jane slalom pro), в критични ситуации я слагам каката да седи до малкото.  Laughing
Каката се кротна последните седмици и ме слуша когато вървим заедно. Преди това беше кошмар. Не смеех да изляза сама с двете, освен до близката площадка(не че сега изминавам големи разстояния)  Laughing

# 853
Ех, виждам, че е трудно да изведеш две породени деца навън, та чак се чудя аз как ще се справям с три! Баткото е на 5, но си е щурче. Навън обича да върви далеч пред мен или да изостава. Даже го губих веднъж. Добре, че бяхме в квартала, та за 15 мин търсене го намерих, ама какво ми беше на мен и какви мисли минаха през главата ми, аз си знам. Ще е трудно с две в количката и търчащ батко. А като тръгне само пеш и второто, не знам как ще се оправям newsm78

Кога чакате третото попълнение? Ще пишеш как е с трите! хихи  Simple Smile

# 854
Моите са 2011 и2012.Може би единственото нещо ,скоето мога да се похваля е,че навън се дебнат и се търсят,все гледат да са заедно,но не пропускат и да се закачат и бутат. ritnik

Общи условия

Активация на акаунт