ВТОРИ клас - първи срок - 1

• 48 617
  • 759
  •   1
Отговори
# 105
      за непопълнен отговор – по 2 точки;

Eто това може ли някой да ми го обясни?!? Аз го разбирам така, че ако не зачертае никой отговор, получава 2 точки...или нещо бъркам? newsm78
Manzhelka мерси за инфото!  Браво на Ники за преразказа. Да го поздравиш. Пък на математическото състезание  ,колкото -толкова.
 Аз се чудя, дали да не го отпиша от таекуондото и да остане само плуването и английския. Нещо и на нас не ни стига времето.Напоследък няма време да чете.Ако пък чете е доста по-малко като време и обем от лятото.

# 106
  • София

Eто това може ли някой да ми го обясни?!? Аз го разбирам така, че ако не зачертае никой отговор, получава 2 точки...или нещо бъркам? newsm78
Точно така! Не отбелязваш отговор и получаваш точки, отбелязваш грешен - 0т.
*Ирина*, мерси за допълнението, бях забравила, че и СМТ е с този регламент.

# 107

Точно така! Не отбелязваш отговор и получаваш точки, отбелязваш грешен - 0т.
*Ирина*, мерси за допълнението, бях забравила, че и СМТ е с този регламент.
Ми, не ми се струва нормално това. ThinkingИли аз не съм наред нещо. Защото моя син на задачата с годините / трябваше да определи кога е бил първия турнир,( не мога да се сетя от кога е това състезание ,че им ги даде класната)/, беше сбъркал в изчисленията на  месеците , но датата и годината му бяха верни. Значи ще бъде ощетен .

Последна редакция: сб, 27 окт 2012, 14:10 от Тя

# 108
  • София
Както казах, "възнаграждават" те за това, кат' не можеш да решиш задачата, да си "признаеш", а не да играеш на тото, разчитайки да уцелиш отговора! Wink

# 109
Както казах, "възнаграждават" те за това, кат' не можеш да решиш задачата, да си "признаеш", а не да играеш на тото, разчитайки да уцелиш отговора! Wink
Не съм съгласна. Може да се сбърка в изчисленията, това не е тото.

# 110
  • София
Е, нали и аз затова по-горе написах, че не обичам това състезание! (ЧХ) Обаче съгласни, несъгласи, това е регламента! Внимаваш да не бъркаш в изчисленията (и това е част от състезанието), 'щото може да се окаже, че някой предал полупразен лист има доста повече точки от тебе, дето съвестно си се борил да си решиш всичко! Wink

Последна редакция: сб, 27 окт 2012, 14:25 от Morrighan

# 111
Е, нали и аз затова по-горе написах, че не обичам това състезание! (ЧХ) Обаче съгласни, несъгласи, това е регламента! Внимаваш да не бъркаш в изчисленията (и това е част от състезанието), 'щото може да се окаже, че някой предал полупразен лист има доста повече точки от тебе, дето съвестно си се борил да си решиш всичко! Wink
Горките деца.Ще обяснявам регламента и ще го питам дали иска да ходи.До вчера искаше, ама днес не се знае вече. Wink

# 112
  • София
Е, недей така - щом се е записало детето, нека да ходи! В крайна сметка и това си е предизвикателство, пък и опит за децата! А и задачите са интересни! Все ще му е от полза!
А и поне за мен, процесът на подготовка за състезания е по-важен (ползотворен) от крайния резултат сам по себе си!

Последна редакция: сб, 27 окт 2012, 14:42 от Morrighan

# 113
Защото моя син на задачата с годините / трябваше да определи кога е бил първия турнир,( не мога да се сетя от кога е това състезание ,че им ги даде класната)/, беше сбъркал в изчисленията на  месеците , но датата и годината му бяха верни. Значи ще бъде ощетен .
Ако задачата е от миналата година, няма как да бъде ощетен, тъй като в условието  се пита само " през коя година", а в отговорите са посочени само години - 1998, 1999 и т.н. и ако годината му е вярна няма да е проблем да огради правилния отговор.

# 114
Защото моя син на задачата с годините / трябваше да определи кога е бил първия турнир,( не мога да се сетя от кога е това състезание ,че им ги даде класната)/, беше сбъркал в изчисленията на  месеците , но датата и годината му бяха верни. Значи ще бъде ощетен .
Ако задачата е от миналата година, няма как да бъде ощетен, тъй като в условието  се пита само " през коя година", а в отговорите са посочени само години - 1998, 1999 и т.н. и ако годината му е вярна няма да е проблем да огради правилния отговор.
Ще изчакам да ги върне класната и ще пиша точно.

# 115
Искам плахо да попитам да сте чували за някаква министерска заповед според която дворовете на училищата се заключват след определен час? И дали вашите училища са недостъпни следобед по някое време? При нас се опитват явно да затегнат нещата, но се получава нещо смешно....И сложиха едни големи табели на входовете на училището как било забранено влизането на територията му в опр. часове.

# 116
  • София
За първи път чувам за заключени дворове! Ми ако се налага детето да бъде взето по-рано какво правим?

# 117
  • Варна
Да, нашето се заключва. След последните часове вечер и събота и неделя. И аз останах карайно учудена от това, но ми обясниха, че зачестили вандалските прояви в двора. Включително че са откраднато 4 бр. млада туя, засадени от децата от първи и втори клас.
Та мисля, че не е заповед на министъра, а на директора.

# 118
  • София
Да, нашето се заключва. След последните часове вечер и събота и неделя. И аз останах карайно учудена от това, но ми обясниха, че зачестили вандалските прояви в двора. Включително че са откраднато 4 бр. млада туя, засадени от децата от първи и втори клас.
Та мисля, че не е заповед на министъра, а на директора.
И нашето се заключва по същата схема и по същитепричини, което обаче не пречи в почивните дни големи хора да атакуват футболното игрище през оградата (нова, здрава и доста висока). Какво да се прави -мила родна картинка!  Rolling Eyes Иначе през учебно време заключват само задния вход, а на главния има охрана, която трябва да допуска влизащи само срещу показан пропуск.

# 119
  • София
нашето не се заключва, но те и да го заключат оградата е пълна с дупки, така че няма никакъв смисъл /по този повод училищното настоятелство вече 3-та година я оправя  Mr. Green/

Общи условия

Активация на акаунт