ВТОРИ клас - първи срок - 1

• 48 755
  • 759
  •   1
Отговори
# 165
  • Варна
Успех на всички състезатели утре!

# 166
Добро утро.
Честит Ден на народните будители!
Успех на всички малки математици!
 rosikosefi, браво за реакцията на госпожата и силата да се извини на децата.
Тя, поздравления за смелостта и на твоето детенце.

Последна редакция: чт, 01 ное 2012, 09:09 от gretacvetina

# 167
  • Варна
Успех на всички малки състезателчета днес! Hug

# 168
  • София
Успех на всички математици днес! Да бъдат спокойни и доволни от резултатите си!
Честит Ден на Народните Будители!
Във вашите училища отбелязвате ли го? Или всеки както намери за добре го прави?
За нас приключи пълна с емоции седмица. Децата ходиха на екскурзия до Пловдив, времето е било хубаво, изкарали са си чудесно. Голям страх брах през цялото време, все едни притеснения за пътуването. А снощи по новините като гледах какво е станало с ученически втобус на магистралата и как плачеше едно момиченце, направо....Добре, че не е имало жертви.

Последна редакция: чт, 01 ное 2012, 10:05 от Валенцето

# 169
Добро утро на всички и честит празник!
На състезателите успех!
gretacvetina и за се радвам ,че се е престрашил да каже.Класната ни е много готина и  търпи критика.

Ние ще използваме ваканцията  за да се подготвим за  СМТ ,който ще е на 17 ноември.

# 170
О, будители народни,
цял низ светли имена,
чисти, сяйни благородни,
вий сте наш'те знамена
нам за вечни времена.

И успех на решаващите задачки  Peace

# 171
  • Варна
Честит ден на Народните Будители! Нека всички сме горди с този ден!
lorenca, благодаря ти за хубавото стихче!
Празника на Будителите в нашето училище го празнуваха вчера с тържествен концерт, а по четене - децата трябваше да разкажат кои мислят, че са будителите за тях.

Успех на нашите математици и от мен! Важното е да преследват предизвикателствата и да се радват на математиката.

Тя, радвам се, че детето е отстояло мнението си и че госпожата е била коректна!

Валенце, дано всичките ви екскурзии са безаварийни и щастливи!

# 172
  • Страната на чудесата
Изпратих детето на първото му зелено училище, докато махахме на автобуса всички бяхме оптимистично усмихнати, но после се разпръснахме подсмърчащи майките Confused Притеснено ми е, дано всичко им мине гладко и изкарат весело дечицата fingerscrossed

# 173
  • Варна
Изпратих детето на първото му зелено училище, докато махахме на автобуса всички бяхме оптимистично усмихнати, но после се разпръснахме подсмърчащи майките Confused Притеснено ми е, дано всичко им мине гладко и изкарат весело дечицата fingerscrossed

Лъки, аз съм почти сигурна, че на детето толкова ще му е харесало, че ще иска да отиде пак. Не се притеснявай - пожелавам ви всичко да мине без инциденти!

Нашият математик излезе с 9 решени задачи и 6 - непопълнени. Остава сега и да се верни  Joy.
Нямах много време да гледам листа с условията, но тази година задачите си ги биваше.

# 174
  • В светлината на слънцето
Честит празник! Нека светлинката грее винаги в душите на децата ни!

И успех на днешните математици!  Hug

# 175
[
Нашият математик излезе с 9 решени задачи и 6 - непопълнени. Остава сега и да се верни  Joy.
Нямах много време да гледам листа с условията, но тази година задачите си ги биваше.
Успех на Ники!

# 176
Честит празник на всички!
За съжаление, лошото време ни провали плановете за празничния ден!

За състезанието - моят е пръв от второкласниците, явили се в НПМГ......, но по бързо решаване на задачите.  Mr. Green Даде ми един лист на който беше отбелязал отговорите, които е попълнил. Решавал наред.  Crazy Тактика нулева. После сам си откри грешки, но който бърза, бърка. Резултатите утре, но по моя сметка, едва ли ще прескочи 50. Въпреки всичко, продължаваме с "тренировките" /разбирайте състезанията/, за онези, наистина важни изпити, при които само няколко стотни делят кандидатстващите от вътре или вън.

На екскурзиантите - весело изкарване! Grinning
lorenca, чудесно стихче.  bouquet
Приятен ден на всички! И да не забравите да похвалите малките математици, без значение от резултата.  Hug Все пак, задачките са по-сложни от изучаваното само в клас.   

# 177
Simple Smile Радвам се за куплета Simple Smile
Така започва Химнът на народните будители - текст и музика Добри Христов .

# 178
  • София
Моят син има цели 4 сгрешени задачи от 15 на ЧХ, което прави 77 т. Очаквах повече, но и задачите са доста трудни. Някой да се похвали с повече?

Последна редакция: чт, 01 ное 2012, 15:01 от AniCat

# 179
  • София
Завиждам ви благородно - аз толкова обичам математиката, а синът ми е такъв математически инвалид, че просто нямам думи, надеждите ми сега са в дребното, дано поне там ме огрее.

Общи условия

Активация на акаунт