ВТОРИ клас - първи срок - 1

• 49 371
  • 759
  •   1
Отговори
# 270
  • Страната на чудесата
Някой може ли да прати на лични информация за колективния иск, някакви координати и т.н. за да се присъединим и ние?  Praynig
И на мен, моля! Praynig

# 271
  • София
http://www.vesti.bg/index.phtml?tid=40&oid=5263051
това излезе във вести - не знам, дали е добре, или зле за децата  Peace

# 272
А сега какво правим? Мерси, Дзвер!

# 273
  • Страната на чудесата
Доколкото съм запозната, натравянето идва от токсин, който стафилококът отделя в храната newsm78, но може и да пиша глупости. Моята сега е на преглед точно при хомеопатичката, ако нещо спомене по този въпрос, ще споделя.
Интересно ми е и дали факта, че Цвети беше със стафилокок в носа миналата зима, който излекувахме, но сега е на поддържащо хомеопатично лечение за да не е податлива на ново заразяване, има общо с факта че нея я подмина Thinking

Последна редакция: пн, 05 ное 2012, 16:23 от Lucky Plam

# 274
  • out of space
Нищо не мога да ви кажа за колективния иск. В болницата се предаваше списък с данни на децата и родителите. Инициативата е на една от майките, която е адвокатка.

Решението на болницата и най-вече на Здравния Министър беше напълно адекватно. Отвориха специално за децата затвореното хирургично отделение на последния етаж. Никакъв контакт не сме имали с хепатитно болни. Дори не разбрах на кой етаж е инфекциозното отделение.

Никакви критики нямам към персонала, дори напротив- само благодарности.

# 275
Трима от кухненските работници са заразени. Е, отново опряхме до хигиената. Не се ли въведе строг контрол на работещите и контрол при издаването на здравните им книжки, и в бъдеще ще пишем за същите проблеми. Никой не следи за спазване на хигиенните норми в заведенията за хранене, поне на практика.

# 276
  • София
Милите дечица, не знам какво да кажа....дано пишете добри новини вече и всички да са здрави!
Дано имате сили и нерви, прочетох, че ще се заведе колективен иск. Трябва, не може постоянно да се съобщава за подобни неща. И медиите дано продължат да дават информация, а не след два дни да се забрави за случая.
Сърцето ми се е свило, защото моето дете след месец заминава точно за Банско на фестивал с балетната си група. Още не зная в кой хотел ще са. Може ли някой да ми напише дечицата сега в кой хотел са били?
Много ме е страх, и на екскурзията като бяха ме беше много страхи....и въпреки това не смятам да я спирам от такива мероприятия.

Човече, гледам аз всяка сутрин вашето училище и се чудя с кой акъл цяло лято не го направиха тоя ремонт просто, сетили се сега есента и зимата! А това , че още не ви работи стола е много неприятно, но за съжаление не сте единственното училище, в което се получава това. Tired

Една смешка от днес. Правили контролно по математика. ПриБираме се и малката ми обяснява какво и как решила и : "Мамо,много интересно защо този път отдолу госпожата беше написала  проверил:. Явно за да ни подсети да си проверим задачите. Аз след проверил си написах ДА, нека да знае, че съм го направила."  hahaha Много се смях, а тя милата се разплака, след като и обясних, че там трябва да се подпише госпожата.

# 277
...
Човече, гледам аз всяка сутрин вашето училище и се чудя с кой акъл цяло лято не го направиха тоя ремонт просто, сетили се сега есента и зимата!...

Казват, че сега са отпуснали парите  Confused разбирам ги и стискаме зъби. Но пък скоро ще си имаме чудесно училище не само отвътре, а и отвън  Simple Smile
Първият ден вкъщи мина добре, доста по-жизнена и разбрана е. Към 17 ч. ходихме до училището, за да се видим с учителката от занималнята, исках лично да ѝ кажа, че не е причината в нея, а в моето диване.

# 278
Валенцето, хотела е Бъндерица, но това едва ли има значение за вас. Дано не се случва никъде и на никой!  Peace

# 279
Дано се оправят побърза децата.

Моя син се прибра с покана за кастинг от продуцентска къща " ЕС Лай Моделс Кидс" и кастинг студио  "България Филмс Адвъртайзинг".
Някаква информация можете ли да ми дадете  ,че моето иска да ходи.  Вашите деца имат ли такива покани?
Валенцето разсмя ме твоята  сладурана.  Joy Що и моето така не чете, а все бърза пръв да предава.

# 280
  • София
ДА. Носила ми е такава покана.
Но аз бързо разгонвам и пропъждам такива илюзии от главата и! Naughty

# 281
  • София
Случилото се е ужасно Sad Аз също съм изпуснала новините и сега разбрах от темата. Милите дечица! Ще я запомнят тази ваканция...
Човече, и вас съм изпуснала. Никол защо няма да ходи на занималня? А кой ще я гледа сега?

# 282
  • София

Моя син се прибра с покана за кастинг от продуцентска къща " ЕС Лай Моделс Кидс" и кастинг студио  "България Филмс Адвъртайзинг".
Някаква информация можете ли да ми дадете  ,че моето иска да ходи.  Вашите деца имат ли такива покани?

Информация нямам, но и аз много бързо бих попарила всякакви такива щения.  Close

# 283
  • В светлината на слънцето
Тя, и при нас наминаха с тези покани, но ги отсвирих на секундата.
Иначе вчера Теди ми донесе покана за детска вокална група. Минавали са през училището им и са прослушали децата, избрали 4 за второ прослушване: 3 момиченца и 1 момченце. Момченцето със сигурност няма да отиде, защото вече пее в "Пим-пам", за другите момиченца - нямам идея. Аз опитвам да я откажа, защото е на другия край на София. Така преди време я отказах от "Бон-бон", макар шефката им много да я искаше и ми беше много съвестно за детето. Но просто няма кой да я води на репетиции в работно време. Confused

# 284
...
Човече, и вас съм изпуснала. Никол защо няма да ходи на занималня? А кой ще я гледа сега?

София, София  Mr. Green
Ще го сложа в срит текст, че не мога да го обясня с малко думи  Blush
Скрит текст:
Няма да ходи, защото там мисли само за гаджета и какво ще си купи от книжарницата (по този повод е и без джобни). В крайна сметка си пише домашните първа, като ги претупва, важното е да има време за игра  Twisted Evil като обърка някоя задача по математика, например, се връща, решава я пак, но с това всичко приключва, трябва ѝ да седне и да реши 10 примера с подобни задачи. И ако трябва за този ден само за това да мисли, за да може да не бърка след това. Аз съм същата, няма друг начин, освен много, много упражнения. С БЕЛ е същата работа, сгрешената дума я пише на няколко реда за поправка, но грам не мисли диването, даже като преписва греши, съответно в следващата диктовка прави същите грешки. У нас ѝ съставям диктовки, в които включвам точно тези думи, които тя греши. Но разбираемо, това няма как да се случи там. А след занималня не ѝ се пише, не ѝ се чете, което пак е нормално... И е непоносима вечер, за всичко се дърпа, тръшка, една дума не можеш да ѝ кажеш.
Вкъщи се концентрира по-лесно, и има повече време да обърне внимание на грешките си. За 1 час си ги пише, после почива и след това още 1 час пише задачи, които са свързани с грешките ѝ (всякакви варианти и вариантчета, така че да няма нещо неразбрано).
И столът им не работи, вече толкова време е на суха храна, миналата година бях доволна, но сега явно няма да има, а вкъщи си яде нормална храна.

На входните - по математика ѝ дадох малко задачи, реши без грешка и ги зарязахме, съботата и неделята наблегнахме на БЕЛ, по който беше потресаващо зле, не знам можеш ли да си представиш какво е диктовка, в която има повече червено, отколкото синьо  Crazy бе вярна дума няма, даже елементарни - изпускаше последните букви или част от думата, бях сигурна, че ще има двойка, но след моята намеса  newsm48 изкара 5 - само с 2 дни учене, в които наблегнах на това, което виждам, че е проблем за нея.
По математика, донякъде и аз съм виновна, вързах се, че реши няколко без грешка и не ѝ дадох повече, та излагацията беше в пълния си блясък - тройка  Mr. Green миналата седмица ми казва, ще имаме контролно по математика, питам какви ще са задачите - скоби. Ок, сядаме пак събота и неделя, реши 1 тетрадка задачи със скоби, просто нямаше нещо, което да не знаеше, връща се - "Мамо, то не беше за скобите, а обиколка на триъгълник и т.н.  Simple Smile". Чудех се да се смея ли или да плача  doh в крайна сметка даде резултат решаването, самото смятане, четене на условията (което пропускаше преди Wink) и днес се обади, че има 5+  Simple Smile

Та само с 1-2 дни учене в уикендите (и то по математика, не за което трябва Mr. Green) дръпна много. По принцип може и така да караме, но просто е от по-жизнените хора и затова ми се ще да съсредоточим ученето само в делничните дни, което е възможно само, ако не ходи на занималня.

Аз си я гледам, работя дистанционно в едната ми работа, а за семейния бизнес така или иначе задачите ми са само по телефона, т.е. не ми е проблем.

Но не мисля, че проблемът е в занималнята, гледам другите деца успяват да се концентрират, просто моето си е заплес  Peace

Общи условия

Активация на акаунт