Парфюмни размисли и страсти - 164

• 40 753
  • 739
  •   1
Отговори
# 180
  • София
Бижу, Ан, честити ви придобивки! С радост да си ги ползвате.

Много харесвам черната орхидея, много!

За Ботегата в нашия сайт и аз се поблазних като видях предложението с лосион за тяло, много изгодно идваше и като цена! А защо пък не купуваш от enzo, Диnewsm78

# 181

Ди - Ботега-тя я изпусна-до снощи я имаше в комплект на заглавната страница и дори аз се поблазних, понеже я купих миналия месец , но нямаше да ми дойде зле и лосион за тяло  Heart Eyes

Знам  - "изчезна", докато я поръчвах Cry
И на теб - честито - за Орхидеята   bouquet Минаха години, откакто изпръсках 50мл от нея и чак сега отново ми дойде музата, е, още си я мириша от капачката, но и до пръскане ще стигнем, сигурна съм.

За Ботегата в нашия сайт и аз се поблазних като видях предложението с лосион за тяло, много изгодно идваше и като цена! А защо пък не купуваш от enzo, Ди?  newsm78

Основно заради това, не знам доколко е вярно и миродавно, но...някак ме спира Tired Пазарувала съм от тях, няколко пъти, но само козметика за коса - ок са продуктите, но парфюми не съм купувала Thinking

# 182
  • София
Честити на всички, които днес са се зарадвали!  bouquet

За мен обаче също беше кофти парфюмен ден. При обилно напръскване Untitled Margiela си показа налъмените рога - спарено е точната дума. Плюс чимшир и метла, от старите модели. После се оправя, но ми остави кофти спомен. В интерес на истината се помотах навън по-дългичко, за да изветрея преди да вляза в затворено помещение.

# 183
  • Sofia
Метла и спарени налъми....  как няма да искаш да 'изветрееш'.  Joy

# 184
  • на североизток от Рая
 Здравейте!

Бижу, Ан, честити нови парфюми. И двата са прекрасни. Особено пък Орхидеята. Ще я помечтая още малко и ще я поръчам. Имам малка проба, която пазя и като си пръсна, денят е празник.
 А Валентина бях тествала в Дъглас. Много ми хареса. И бутилката е стилна и красива.

Бижу,
Скрит текст:
защо не можеш да носиш Орхидеята? Не ти ли е приятна?
Скрит текст:
досега отделях пари за кола. Тя вече е факт от 4 дни. Сега мога да направя каса-парфюми. Ама пък бензина... newsm78 Mr. Green

За малините: обичам плода. Обаче да е зрял и сладък. И като са напечени от слънцето, тогава е хубав и наситен ароматът им. Но малини в парфюм ми звучи много сладкарско. Може би не съм ги усещала, знам ли.

Не знам дали въпросът , който ще задам, е подходящ за тази тема.

Имате ли мнение за парфюмите на LR? В понеделник ще ми донесат да тествам. Сигурно ще харесам нещо, но как са като трайност? Разбрах, че и цената им не е ниска.

# 185
  • София
Имате ли мнение за парфюмите на LR? В понеделник ще ми донесат да тествам. Сигурно ще харесам нещо, но как са като трайност? Разбрах, че и цената им не е ниска.
Абсолютен джънк! Плоски, неразвиващи се, не приличат на това, на което претендират да приличат, на всичкото отгоре - по-скъпи от оригиналите в общия случай. Рефан са в пъти по-сполучливи.

# 186
  • на североизток от Рая
  Атти, мерси за бързото включване!  Hug
 Каза ми всичко, което ме интересуваше.  Peace

# 187
  • София
Абсолютен джънк! Плоски, неразвиващи се, не приличат на това, на което претендират да приличат, на всичкото отгоре - по-скъпи от оригиналите в общия случай. Рефан са в пъти по-сполучливи.
Упсссс, не! Коригирам се - чела-недочела, имах предвид ФМ, а ти си питала за ЛР  ooooh! извинявам се за неволната заблуда  Embarassed За ЛР мога да кажа една хубава дума за Леона Люис - приятен грейпфрут, други не познавам. Извинявай отново, Нели   bouquet Няма да го трия предишното, може на някого да е от полза.

# 188
ЛР имат един парфюм, който е едно към едно с Ейнджъл, но му забравих името.
Други не познавам.

# 189
Бижу, защо не можеш да носиш Орхидеята? Не ти ли е приятна?
Защото ми е сироп за кашлица и не смятам, че има грам възвишеност и елегантност в този парфюм. Едно време от Германия ми носеха гумени бонбони. Между тях имаше едни черни с гаден вкус. Не знам това ли е лакрица, онези бяха на пръчки като моливи, черно-кафяви и миришеха точно така. От тогава този аромат не ми е особено приятен, което смятам е изцяло лично усещане.
Освен това е твърде унисекс за моя вкус. аз обичам женствени парфюми.

Честита ти кола, Нелка! Да те слуша и безаварийно шофиране!  bouquet Моята еднолевова касичка вече е събрала за Беж и половина сигурно, нооо левчетата са за други цели. Crazy

И мерси, да ти се връща! Grinning Hug

ПП. Цената на LR не е ниска, но ако ще даваш толкова пари, нека е за истински парфюм, съвет от мен. Имала съм този с твърдение за прилика с Ейнджъл, ама... друг път.

# 190
  • на североизток от Рая
 Атти, не се притеснявай за неволната грешка.  Hug Ще запомня парфюма, който споменаваш и ще го подуша. Ама кой знае как ще се омешат миризмите докато проуча всичко.  Laughing

*Emia* , ще попитам колежката кой парфюм е сходен с Ейнджъл. Тя може да знае. Каза, че отдавна се занимава с LR. А аз разбрах едва днес.

Бижу, слава Богу, че аз не правя сходство между Орхидеята и сиропа за кашлица. Ах, как го мразех този сирооооп. Само баба успяваше да изсипе в устата ми една лъжица след хиляди увещания и обещания. А на нея Кока колата й миришеше на сироп за кашлица и хич не искаше да я помирише даже.

Мечта ми е ОрхидеятаHeart Eyes И Сеншъс НоарHeart Eyes

# 191
Аз и кoла не обичам. Sick Явно е на подсъзнателно ниво това нехаресване, а нищо му няма на парфюма. Crazy

# 192
Нелка, и аз не мога да нося Черната орхидея. Харесвам я върху друг - жена, мъж, все тая, върху дрехите ми, но пренощували, и на следващия ден, напечени от слънцето. Върху мен - не. Ма е хубава...
Днес имах важно събитие - първи голям доклад на международна конференция. И като имам предвид как се побърках от работа последните две седмици (не само за конференцията), много-много не се чудих какво да нося. Полях се с вдъхновителя Le Baiser du Dragon edp.

Сега съм изкъпана (втори път днес, казах ви, че се побърках) и извадих дълбоко заровени съкровища, щото за тях говорите. Explosive имам предвид. Ма и той хубавец, но е в повече мъж и по-точно денди, отколкото би ми харесало да нося. Но се разтапям от Cuir de Lancome. Толкова нетипично мой, че носът ми е залепнал на китката и ми се носят садо-мазо кожени гривни и навратници с шипове и ми се пуши гадна пура.
А Calamity J ме разочарова. Добре, че не го поръчах. Прилича ми на влажното изоставено мазе от Juozas Statkevicius, пълно със стари гуми.
Нат, Лин, къв тоз налъм в Untitled? Май трябва да го пробвам пак. Лятото като го тествах ми прозвуча извънредно безопасен, кротуващ си на 2 милиметра от кожата, зелено-мускусно.

# 193
  • Чукарландия
8 88 Comme des Garcons на кого беше любимец? Много хвалебствия имаше в по-старите теми, но не мога да открия кой какво беше писал. Бутилчето неудържимо ме привлича, но идея си нямам как ухае парфюмът.

ПП Атти да си каже тежката дума. Hug

# 194
8 88 Comme des Garcons на кого беше любимец? Много хвалебствия имаше в по-старите теми, но не мога да открия кой какво беше писал. Бутилчето неудържимо ме привлича, но идея си нямам как ухае парфюмът.

ПП Атти да си каже тежката дума. Hug
Моята е не по-лека! Имам предвид от към килограми Mr. Green
Моля те, намери начин първо да го пробваш това нещо, 8 88!

Лю, хубаво е, че в темата има и няколко изявени мозъци, че останалите сме... Crazy Честит ти първи Доклад на Конференция!  bouquet Леле, звучиш ми като космонавт понякога! Joy Blush

Общи условия

Активация на акаунт