Парфюмни размисли и страсти - 164

• 40 758
  • 739
  •   1
Отговори
# 165
  • София
Привет банда.
Имам един въпрос, който не е изобщо по парф'мната част, но предполагам, че някой от темичката може да ми помогне - Как да прекратя мой търг в ибей? Остават 6 часа и искам да го спра?

Ето къде може да попиташ. Там ще знаят със сигурност:

http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=679548.0

# 166
Благодаря момичета за помощта. Мисля, че се оправих....  bouquet  bouquet  bouquet

# 167
Обич  Hug за срещата ти е ясно, няма да повтарям  Peace веднага отчети туберозата - аз тук завеждащ туберози ли съм или да?

Атти  Hug
Разпортувам пред строя - флиртът започна с Pleasures EL (много мил подарък), където туберозата е във връхните нотки. Ами - разкош  Crazy Самият парфюм го усещам толкова жизнерадостен, невинно красив и букетест, че в тази комбинация туберозата нито ме подразни, нито ме отблъсна, както е ставало винаги досега. Носих и в летните жеги, и в топлата есен, даже сега ми харесва повече и все повече.  Blush
Сега съм на вълна класическата Органза, ама нещо не мога да се реша цяла бутилка да си взема, като знам и ясно помня съвсем доскорошната си бурна реакция дори и към капка тубероза - смея ли да изляза сред хора, ще си слагам на съвестта всяка намусена физиономия по улиците Embarassed
И шипърче ново си имам - скромно, цветно и много ежедневно-удобно: Donna istinto на Krizia. Има един чаровен слънчоглед в него, сега на хладничко като го стопли слънцето е много шик.  Heart Eyes

# 168
  • София
Ето ме и мен.
По темата - май харесвам малини, обаче кой знае защо всички парфюми с малини си седят някъде в уиш-листата, без да станат реални притежания.
Ей верно не е ден за парфюми - аз се сдобих с NR for her edp, обаче днес ми седи супер дървено и странно.
Имам вече и Си Лолита, който ми напомня 888 КДГ,но по-женствен и лек.
А най-много си харесвам новия ароматизатор на Глейд - наистина мирише на току-що изпрано! Mr. Green

# 169
  • Велико Търново
Аз давах неколкократни шансове на NR for her ,но така и не се заобичахме Thinking
L'Agent,покажи този ароматизатор Praynig-от дълго време търся миризма на току-що изпрано Mr. Green

# 170
# 171
  • Велико Търново
L'Agent    bouquet Ще го потърся задължително Peace Много съм претенциозна откъм заобикалящите ме миризми Laughing Единствените ароматизатори,които ухаеха на пране и свеж сапун,си ги бях купила от Испания-тамошна марка,която тук не се намира Confused

# 172
Имам си Valentina! newsm44 Two Hearts Никакви малини или ягоди няма Rolling Eyes , само разкошни, кремави бели цветя и нещо дървесно, вкусно, и с аромат, който наистина не съм срещала в друг парфюм, и както споменах, вероятно идва от трюфелите. Heart Eyes Много си го харесвам! Crazy

# 173
  • Велико Търново
Имам си Valentina! newsm44 Two Hearts Никакви малини или ягоди няма Rolling Eyes , само разкошни, кремави бели цветя и нещо дървесно, вкусно, и с аромат, който наистина не съм срещала в друг парфюм, и както споменах, вероятно идва от трюфелите. Heart Eyes Много си го харесвам! Crazy

Прекрасно звучи,и изглежда Heart Eyes Да ти е честит, и с удоволствие да си го ползваш  bouquet

# 174
Честито,Бижу!С радост да си го ползваш. Hug
Аз също го харесвам,даже се чудя,защото виждам,че в пирамидата присъства "онова цвете",което ми докарва позиви  Sick,а тук не съм го забелязала.Има ли при теб тубероза?

# 175
Толкова радост лъха от този пост, чак е заразително Hug Искрено ти пожелавам така да го чувстваш до последната капка Heart Eyes
А аз ще искам помощ, понеже знам, че тук всичко се знае и намира Wink
Някой да е попадал онлайн на Bottega Veneta, имаше я само в parfumi-shop, но вече я няма, а от Enzo.bg за момента предпочитам да не купувам парфюми Sad

# 176
Честито,Бижу!С радост да си го ползваш. Hug
Аз също го харесвам,даже се чудя,защото виждам,че в пирамидата присъства "онова цвете",което ми докарва позиви  Sick,а тук не съм го забелязала.Има ли при теб тубероза?
Благодаря ви! Grinning
За щастие не усещам нито ягодите, нито тубероза! В нито един етап от развитието. Парфюмът е много променлив за мен. В началото като се напръсках, имаше обилно количество от някакъв цитрус, вероятно това е бергамота и точно така си го представям да мирише - като сладък лайм, но и зелен в същото време. После става кремав и мек с лека ванилена сладост.

# 177
  • Пловдив
Бижу, честито и от мен , нека много да те радва! Laughing  За кой ли път се убеждавам , като нова в това парфюмно поприще, че на различните кожи съвсем различно стоят някои аромати, при мен пък малинките са основна част  Laughing , тубероза със сигурност никаква не усещам.

Ди - Ботега-тя я изпусна-до снощи я имаше в комплект на заглавната страница и дори аз се поблазних, понеже я купих миналия месец , но нямаше да ми дойде зле и лосион за тяло  Heart Eyes

Аз вчера скромно придобих една Черна орхидейка на Том Форд  Wink , много съм хепи днес ще си я разнося с кеф /не че вчера не се полях, направо УлЯх , че чак рецепторите ми престанаха да усещат, но това е друга тема. Трябва да си наложа някаква парфюмна дисциплина, но не успявам/  Laughing

L'Agent , заплеснала съм сее и едва сега видях, че си придобила това прекрасно ароматче- на НР , честито да ти е. Надявам се да отмине това "дървено стоене" ! Заинтригува ме с тази Лолита - ако ми попадне ще я тествам, че 8 88 си ги нося с удоволствие !

Последна редакция: пт, 26 окт 2012, 14:58 от aH~

# 178
  • Велико Търново
Аз така не щадя Инсоленс-а напоследък ooooh! /имам едп,и се отпускам повече WinkОбичам да го усещам Wink
И аз се бях наканила на Ботега-та,но може би от Ягодката ще си я поръчам Thinking

# 179
Честито и от мен на всички с нови придобивки!   bouquet Много да им се радвате. Hug
Имам отливка от Орхидеята и си пръскам у дома с нея, не мога да я нося обаче. Confused

Трябва да си наложа някаква парфюмна дисциплина, но не успявам/  Laughing
Това го е казвала всяка от нас Mr. Green Аз тъкмо подаря някой и друг парфюм, и си отворя пространство... и хоп, наново запълвам дупката. Embarassed

Общи условия

Активация на акаунт