Парфюмни размисли и страсти - 164

• 40 702
  • 739
  •   1
Отговори
# 540
  • София
Бях в парфюмерията на Красно село и, необичайно за човек, който трудно открива "свои" аромати, си харесах цели 2, даже май 3  Crazy
Някой може ли да опише разликата между Hot Couture EDP и ЕДТ версията? Пробвах ЕДП и ми хареса определено без да излезе нотка на тютюн/пушек, но като изчетох ревютата във fragranticа се зачудих дали ЕДТ не е по-лесно носим и сочен...
Оприличавате ли Baiser Vole на някой по-евтин парфюм, сравняват го с Voile de Jasmin примерно?

# 541
  • София
Коя от вас искаше парфюм, ухаещ на ром? Днес съм с Lalique Le Parfum и за мен е прелестен червен ром с пръчица ванилия!
Аз, аз!  Hug Моля те, вземи го на срещата да го пробвам! Praynig

# 542
  • Козлодуй
Реших,че е крайно време да си направя желан и дълго мечтан подарък.Вече два месеца нямам никакви нови парфюмни покупки,което си е постижение Grinning И се зачудих кой да е пръв-Ирис пудре или Крюел гардения.За първият бях абсолютно сигурна,че го искам.Благодарение на Милейди Heart Eyes имах щедра пробичка от Жестоката за припомняне.Сложих си.Е не знам какво пробвах лятото,в еуфорията на варненската среща,влюбих се в аромата май по-скоро върху прекрасната кожа на Нати и го вдишвах,вървейки в шлейфа след приятелката ми,Красито(имате поздрави от нея).Върху мен,дали защото сега вече е хладно,но е чист домашен сапун.То така беше и лятото,но само в началото.Сега обаче и снощи,и тази сутрин,все така си стои сапунен върху мен Confused Аха да изчезне пяната и да се покаже онова красивото от спомена,но...при мен не работи.Тъй че зазимявам тази мечта до пролетта Grinning Метнах един Ирис посред нощите от официалния сайт и сега си чакам търпеливо...

# 543
  • Германия
Ей, Сънчо, тъкмо те сънувах!  Hug Жестоката и на хладно и на топло е леко гранив домашен сапун върху определена кожа. Тя си богоизбира определени  Whistling Whistling Whistling за да пусне онзи интимен лукс, заради който не мога да се спра като я пипна. Всички останали парфюми пръскам и върху дрехи, нея само на кожа. Whistling Whistling Whistling Седя и чакам да реагирам богоизбрано. Дано не ме отлъчи някога от лоното, не знам с какво да ѝ заместя комфорта.

Изтръпнала съм от вълнение за варненската среща, броя часовете до 12. Мимс, Нели, Пепи, ......, идаааааааааааа!

# 544
  • София
Аууу Сънчо, благородно ти завиждам! И аз му се точа на Iris Poudre, ама кога ще стигна до него не знам. 
Относно Жестоката, на моята кожа не усещам домашен сапун. Признавам, че е изпипан и женствен аромат, но аз нещо се дърпам.  Whistling

# 545
  • Варна

Изтръпнала съм от вълнение за варненската среща, броя часовете до 12. Мимс, Нели, Пепи, ......, идаааааааааааа!

Идвааааайййййййй!  Hug Групата те очаква!

# 546
Пробвах Un Bois Vanille -на мен е карамел идва ми накъртващ, един дерт по-малко.

# 547
  • Germany
Сънче, честито, умно решение Peace
Явно съм от богоизбраните Flutter, защото и върху мен Гарденията се развива прекрасно, и все по-често ми се иска да се сдобия с едно старо оригинално и класическо Чарли, за да докажа теорията си, че са близнаци Peace
Ще чакам да споделиш впечатления от Ирис пудре, като пристигне.
Аз искам да разбера дали е близък с PG21 Felanilla Parfumerie Generale или с Bois d`Iris The Different Company? Оказва се, че точно такъв ирис не харесвам и силно ми напомнят и двата на Шалимар, т.е. силен аромат на стари червила, който ми носи  Sick
Да попитам да нося ли нещо на срещата(стига да успея да дойда, още не съм сигурна)
http://www.fragrantica.com/member/30938/
Ще донеса някои интересни пробички, но като цяло нямам нищо ново newsm78

# 548
  • Там, където ме обичат
Реших,че е крайно време да си направя желан и дълго мечтан подарък.Вече два месеца нямам никакви нови парфюмни покупки,което си е постижение Grinning
О, и аз съм двумесечна, ама лошото е, че няма нещо дето много ми се иска.

И дами, между другото номинирах темата в категория "Клуб „На изток от рая“ - положителна номинация за форумска групa, успяла да съхрани едновременно общия си интерес и добрия тон".  Hug

# 549
  • Пловдив
 Lunen_sun , голяма пауза заслужаваш да се самонаградиш ! Честит да ти е  Wink .

Аз обаче нещо не мога да си наложа голям самоконтрол. От доста време искам Red Aoud Montale , обаче отливка никой не ми даде и реших да се сдобия с едно шишенце. Много съм хепи, стра-хо-тен. Бях го тествала на пролет и тогава никак ама никак не го усетих като мой, а сега се разтапям от уханието , което се носи от китките ми , началото беше доста остро, но не и за моя нос  Heart Eyes , развитието определено ми  е по-вкуса излиза ми една леко локумена роза  . Определено Montale ми стана любим бранд.   Blush

# 550
  • на терасата
Lunen_sun, моля да пишеш, когато получиш Iris poudrе Frederic Malle. Дават го много приличащ на Ферре, правени са от един и същ парфюмер. Ферре о-бо-жа-вам, но предполагам, че Iris poudrе е много по-класен, предвид марката.

# 551
  • на североизток от Рая
 СънчеHug! Честита нова парфюмна радост!
Скрит текст:
Нали скоро имаше РД, редно е да се зарадваш!

А аз искам да попитам за два парфюма.

Единият отдавна го искам, ето този е:

http://www.parfumi-shop.net/bg/ezine/show/ferre-eau-de-parfum.php

А другият, който е добър и като цена, и като описание/поне по моя вкус/, е ето този:

http://www.parfumi-shop.net/bg/ezine/show/trussardi-inside-edp-30ml.php

Подходящи ли са за сезона? Трайни ли са? Изобщо - заслужава ли си да ги имам?
 Дали да не ги душа първо в магазиин?

# 552
  • Там, където ме обичат
А другият, който е добър и като цена, и като описание/поне по моя вкус/, е ето този:

Tози съм го тествала, никак, ама никак не ми пасна. Изкара ми една много характерна пиклива нотка, от която направо ми става лошо. То не че аз съм критерий, но бих посъветвала първо да го пробваш.  Peace

# 553

Този изисква задълженителен тест. На мен ми се гади от него Sick, а го сравняват с любимото ми Candy.

# 554
  • София
Нели, винаги, щом е възможно - проба в магазин  Peace Не е възможно всичко да се харесва на всички. Инсайд е много харесван по принцип, но аз откривам в него бадемов марципан, който се оказа, че ме дразни ужасно. Ето, че и на Фокси не й е паснал.

Общи условия

Активация на акаунт