Почитатели на исторически филми, period drama и екранизации по романи - 7

• 65 213
  • 710
  •   1
Отговори
# 150
  • вятър в маслините, вятър над хребета
О, и ти ли четеш там Shocked? Явно заразата е повсеместна hahaha
Аз наноминирах и пускам да догледам епизод 1 Grinning

# 151
А знаете ли кой прави субтитрите на "Рай"?

# 152
  • в сърцето на един мъж...
Мяч, аз реших да съм в тон с теб, нали сме форум за взаимопомощ Mr. Green и тая вечер още преди да съм те чела, реших да гледам Война и мир. Не знам обаче коя от версиите е, имам я от сто години, 4 серии са само, поне на английски говорят вътре, та не знам Thinking

# 153
  • в морето до колене
А, Geia, тази е европейската - тя е копродукция и играят французи, немци, италианци, руснаци... Аз с нея почнах. Гледах я някъде около седмица. Назад писах именно за нея  Grinning

Този, дето ми е на ред сега е американския от 1956.
Ама сега не е виновен филмът за моята сънна болест. Приличен си е филмът. Малко не е баш "Война и мир", но това ще го обясня като го "рецензирам"  Mr. Green

# 154
Искам да ти кажа, че явно нещо витае в тая Война и мир Rolling Eyes Книгата я обичам, чела съм я от кора до кора, а почнах филма и още на началните надписи ми се доспа Embarassed Неква магия ще да е Thinking

# 155
  • София
аз знам отговора - прихваща! Simple Smile

# 156
Явно, ще вземем да те изключим от общия кръг, сите ни разболя Joy

# 157
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Страшно е положението, щом и аз почнах да дремя hahaha. Но може да е и от спилбърговата приспивност, ще почекам да видя довечера с талянския как ще е, и след това ще линчувам Иванова Mr. Green

# 158
Завиждам на тези,които сега ще гледат Тюдорите  Heart Eyes

Охх и аз... Heart Eyes Много любим ми е, а и Хенри Кавил също Grinning Абатството също ми харесва - дано има 4-ти сезон Simple Smile

# 159
Опитвам се да гледам първата серия на Парадайз, изтеглих и суб , но няма такива като пусна серията....  bouquet newsm78

# 160
Завиждам на тези,които сега ще гледат Тюдорите  Heart Eyes

Охх и аз... Heart Eyes Много любим ми е, а и Хенри Кавил също Grinning Абатството също ми харесва - дано има 4-ти сезон Simple Smile

туй момче Хенри в трети сезон направо невероятен, днес или утре почвам четвърти, да видим там как е, но пак казвам- Рийс Майерс се изкачи много нагоре в личната ми класация за добра игра Embarassed нямам търпение да го изгледам Laughing

на Абатството сега върви трети сезон да разбирам, а Рай е съвсем в началото нали?

# 161
О, да,много е добър Рийс Майерс!!!
Првилно си разбрала Абатството е 3-ти сезон,а Рай е 1-ви.Някъде около 4-5 серия,но не съм сигурна,щото аз съм гледала само първите две.

Последна редакция: сб, 10 ное 2012, 10:46 от Miss_Bingley

# 162
Здравейте,присъединявам се като луда фенка на Рай,само че изгледах сериите,които имат субтитри и мисля да се прехвърля към Абатството,което толкова хвалите  Hug

# 163
  • София
И аз почнах Тюдорите, но още съм в началото - 3 серия 1ви сезон  Laughing
Кефя се като ви чета коментарите.
Паралелно си чакам и новите на Абатството. Рай също съм свалила, но ще е след Тюдорите, че много ще ми стане.

# 164
Днес е ден за Рай  Simple Smile След цели 3 седмици работа-лекции,работа-лекции с най-голямо удоволствие ще се излежавам и ще си го гледам  Sunglasses

Общи условия

Активация на акаунт