Почитатели на исторически филми, period drama и екранизации по романи - 7

• 65 206
  • 710
  •   1
Отговори
# 135
  • София
Мимичета, много ме зарибихте  Hug Благодаря за темата! Изгледах "Абатството", довечера Приключвам със "Свят без край". Колебая се между Рай и Тюдорите слевд това... Голям кеф - от години не съм попадала на толкова много и интересни филми, които чакат да ги изгледам Simple Smile Някой дали може да ми каже кога излиза последния епизод на Абатството?

# 136
  • в морето до колене
Ми той излезе в понеделник.

# 137
Мимичета, много ме зарибихте  Hug Благодаря за темата! Изгледах "Абатството", довечера Приключвам със "Свят без край". Колебая се между Рай и Тюдорите слевд това... Голям кеф - от години не съм попадала на толкова много и интересни филми, които чакат да ги изгледам Simple Smile Някой дали може да ми каже кога излиза последния епизод на Абатството?

абсолютно съгласна- голяма зарибявка, аз сега съм на Тюдорите /3 сезон/ и със сигурност ще съжалявам, че има само 4, защото всеки следващ е по- добър от предишния, щом Рийс Майерс вече ми е симпатичен /сори, Ване, немога да изкривя душата Mr. Green/, после ще мина на Абатството и към Рай, че само чета тука отзиви..пък игрални колко има да се наваксват hahaha

# 138
  • София
Лекси, добре дошла!
Тюдорите, започни с тях, защото са приключил сериал и няма да чакаш между сериите. После Абатството, защото има много излезли серии и после останалите.

Теди, нали знаеш, че той оцеляла кралица няма... тъй де, да си те предупредя!

# 139
ще си взема бележка Mr. Green аз като актьор не го харесвах особено, сега обаче съм възхитена Embarassed и все пак нали знаеш че има само един мъж в този сериал hahaha

ПП много добро впечатление ми прави...уф забравих името..дето сега е патоанатом в Красавицата...брата на третата кралица Crazy

# 140
  • София
Благодаря  Hug Вече не ме е страх от дълги зимни вечери и дни - има с какво да ги запълня  Mr. Green
mia4ik, веденага отивам да свалям Simple Smile Това е последен епизод за сезона, нали?

Vanya_I , Абито без последния епизод вече е изгледано Wink Тюдорите ги бавя, защото наскора изчетох "Наследството на Болейн", "Другата Болейн", "Другата кралица", "Шута на кралицата" от Филипа Грегъри, стана ми много интересно и гледах "Хенри 8-ми" и "Елизабет: Златния век" и искам мъничко да ги позабравя, за да ми е по-интересно Simple Smile

# 141
Завиждам на тези,които сега ще гледат Тюдорите  Heart Eyes

# 142
  • в морето до колене

mia4ik, веденага отивам да свалям Simple Smile Това е последен епизод за сезона, нали?

Да, освен ако не направят специален Коледен... тука има по-върли фенки, нека те да кажат, какви слухове се чуват по въпроса.
И за нов сезон още май не се знае нищо.

# 143
  • София
Теди, ако знаеш колко време се чудих кой е тоя рус патоанатом....

# 144
Ще има Коледен на "Абатството", както всяка година.

# 145
  • в морето до колене
Криста, сезон 1 нямаше коледен епизод. Само през 2011 имаше.

# 146
Е, добре  Blush, fact digger.

# 147
  • в морето до колене
 newsm47
Не че особено държах да те поправям, ама ми стана смешно като прочетох "както всяка година", сякаш е било години и години наред  hahaha

# 148
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Аз пък започнах Band Of Brothers, ама заспах по средата на първи епизод Whistling

# 149
  • в морето до колене
Тва нищо не е - американската Война и мир вече трети път я подкарвам и още не мога да я догледам  Whistling - оказа се, че и приказката "три пъти за щастие" е неприложима  Mr. Green

Пък и Ването няма да е сама, я  hahaha
Солидарни сме - нали тук е форум за взаимопомощ  smile3506

Извинявам се за спама, ама откакто чета този невероятен номинационен опус и много ми се искаше и аз някъде да я приложа таз фраза  Wink

Общи условия

Активация на акаунт