Гримиране - идеи, продукти  и предизвикателства - 18

• 36 605
  • 738
  •   2
Отговори
# 75
записвам се да ви изчета, че пак ви изпуснах Simple Smile

# 76
  • Стара Загора
Благодаря ви гърлс  Hug. Ясно е, че в събота ще посетя Мориа и ДМ/Лили..... Crazy. Дано да има подходящ цвят за мен  Praynig.

В ДМ май няма Буржоа.  Grinning Казвам, за да не се разхождаш напразно.  Laughing
А, ако искаш да си тръгнеш с още нещо освен фдт посети Мориа, иначе Лили.  Joy
И аз съм за Хелти Микс Серум иначе. Измазах 2 мострички, харесва ми, но търся идея по-покривно (за лятото обаче смятам, че е ок). Трябва да си искам мостричка от някъде и на първия (Хелти Микс) Mr. Green, за да видя той как е. Озадачи ме с това, че 1-2-3 бил за мазна кожа, изобщо не бях обърнала внимание на това.  ooooh!
Фото Реди ми е блестящ на мен, не се спогодихме.

# 77
Ивче,  ако смесиш примерно BB крема на Гарние и Серума на Boujois ще стане хубаво покритие.
A и ще си имаш фдт за доста дълго време. Аз като ги смесвам с Колърстей ми издържа с поне 2 месеца повече

Последна редакция: ср, 24 окт 2012, 21:33 от Жаки°

# 78
  • Стара Загора
Ивче,  ако смесиш примерно BB крема на Гарние и Серума на Boujois ще стане хубаво покритие.
A и ще си имаш фдт за доста дълго време. Аз като ги смесвам с Колърстей ми издържа с поне 2 месеца повече

Никак не съм заинтересована от тези ББ-та, не знам защо.  Thinking
Пробвах един на Лореал или Гарниер лятото на китката, беше като вода (много слабо покритие).  Twisted Evil

# 79
BB-то на Гарние при мен е супер покривно. Даже чак не мога да повярвам. По принцип никога, ама никога не излизан навън без фдт. Но с този BB крем вече няколко пъти го направих.

# 80
BB-то на Гарние при мен е супер покривно. Даже чак не мога да повярвам. По принцип никога, ама никога не излизан навън без фдт. Но с този BB крем вече няколко пъти го направих.

Точно така е. По принцип никога, ама никога не нося фон дьо тен, пробвах този ББ крем и отначалото ми харесваше, но ми е супер покривен и не го нося сега и него /четката Диорска, си я галя и и се радвам страшно  Mr. Green/. Просто ме дразни да имам нещо покривно върху лицето си и го слагам само понякога.

# 81
Моля ви, разкажете ми за ColorStay!  Praynig
Какво му харесвате, защо точно него си купувате, той подходящ ли е за чувствителна кожа?
Аз съм останала с впечатление, че сте доволни от ФДТ на Revlon за мазна кожа....а за суха има ли нещо подходящо? При мен бузите ми са доста сухи, но носът ми се омазнява  Rolling Eyes ФДТ за за мазна кожа не ми се отразяват никак добре, а и при мен стоя грозно Rolling Eyes

# 82
  • София
Мис Нели   bouquet
Весе, Еле меме, благодаря ви за разясненията за четката на ЕЛФ. Днес се справих чудесно с потупването и ФДТ се нанесе страхотно.. абе изобщо се получи много гладко...
Даже пробвах да контурирам с няколко ФДТ и стана добре.
Дано да не е било късмета на начинаещия  Joy

# 83

Точно така е. По принцип никога, ама никога не нося фон дьо тен, пробвах този ББ крем и отначалото ми харесваше, но ми е супер покривен и не го нося сега и него /четката Диорска, си я галя и и се радвам страшно  Mr. Green/. Просто ме дразни да имам нещо покривно върху лицето си и го слагам само понякога.

И аз съм от тази категория. Мразя покривни неща на лицето си, но продължавам да опитвам разни ФДТ и ББ кремове. Днес опитът ми приключи с изчистване на всичко и нанасяне на прахообразна пудра само.  Confused

# 84
Преди няколко дни някой беше пуснал снимки на някакъв продукт за изпълване на вежди в кръгла кутия- може ли някой да ми помогне да ги видя пак и накоя фирм абях? newsm78 newsm78  bouquet  bouquet

# 85
Вместо запис, едно есенно вдъхновение Simple Smile

# 86
  • в 1001-та нощ
wow, Поли  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 87
  • София
имам въпросче към мис Нели  Embarassed
можеш ли да споделиш мнение за този продукт

# 88
Момичета, имам две кафеви червила и се чудя с какъв грим биха си паснали newsm78 Става въпрос за това и това. Бронз ми се струва твърде тежко, а нямам никаква идея какво друго си ходи с кафяво.. Нюд с черна или тъмнокафява очна линия? Толкова ми стига въображението Blush
Помощ!  bouquet

# 89
Моля ви, разкажете ми за ColorStay!  Praynig
Какво му харесвате, защо точно него си купувате, той подходящ ли е за чувствителна кожа?
Аз съм останала с впечатление, че сте доволни от ФДТ на Revlon за мазна кожа....а за суха има ли нещо подходящо? При мен бузите ми са доста сухи, но носът ми се омазнява  Rolling Eyes ФДТ за за мазна кожа не ми се отразяват никак добре, а и при мен стоя грозно Rolling Eyes
Ще кажа защо аз го харесвам.
1-во е доста покривен, а на мене това ми харесва. Под покривен обаче не разбирай маска или нещо, което си личи и изглежда изкуствено. Супер много хора са ми казвали колко хубава кожа имам....а истината е, че гледат точно този фдт! Като е на лицето просто не се усеща, лек като перце.
Трайността му е невероятна, носила съм го и 24 часа и просто не мърда от лицето. Не се размазва дори при много горещо и влажно време. Дискотеки, концерти....всякакви мероприятия и климатични условия не са никакъв проблем. Не се притесняваш дали няма нещо да ти се изтрие или да се омазни.
Казвала съм много пъти, че за мене перфектният грим има нужда от перфектната основа в/у която да се работи. Както художниците си подготвят платната, така Колърстей ми подготвя лицето.
Но при него е адски важна техниката на нанасяне, защото ако тя не е правилна със сигурност няма да има всичките положителни ефекти.  

има го и във вариант за суха кожа

Пух, нюд грим, тоуп, кафяви тонове, коралово. Много неща отиват на този цвят червило

Общи условия

Активация на акаунт