Гримиране - идеи, продукти  и предизвикателства - 18

• 38 587
  • 738
  •   1
Отговори
# 480
Марта, много ти благодаря за полезната информация Hug

Исадора винаги пускат страшни реклами, а после продуктите никакви ги няма. Последно се минах така преди 2 или 3 години с коледната им колекция

# 481
  • Стара Загора
Марта, много ти благодаря за полезната информация Hug

Исадора винаги пускат страшни реклами, а после продуктите никакви ги няма. Последно се минах така преди 2 или 3 години с коледната им колекция

Права си.  Peace
Спомням си. Беше си взела тяхна палитра, която на мен ужасно ми харесваше на външен вид, но като качество не струваше.  Tired

# 482
  • София
О, четките на Сигма винаги са с 10% отстъпка. Тя си е перманентна, но трябва да въвеждаш код, за да я ползваш  Joy Пълно безумие и малоумен маркетингов трик.
Преди идваха в пощата четките, но напоследък май всичко отива на митница. Аз в едната поръчка имах само две четки и трябваше да ходя и тях да освобождавам  ooooh!

# 483
  • София
Вярно е, че съм поръчвала преди 4-5 месеца и сега нещата с митницата може да са се променили. Два пъти с кода получих Е25 като подарък и 10% отстъпка.
NovemberRain, F80 я имам и така си стои, все не и идваше реда да я пробвам. След твоето описание ми идва, сега през нощта да си сложа с нея фондютен Simple Smile .

# 484
  • София
Ооо, Марта, задължително я пробвай!
Ако някой ми каже, че трябва да изхвърля всичките си четки и да оставя само една, то това ще е Sigma F80. Дори MAC 217 ще прежаля, но нея не. Идеята да нанасям отново ФДТ с пръсти направо ми докарва ледени тръпки  Laughing

# 485
  • София
Защото я купих след това. Сега ще ти я покажа......
тази, която е в четворката

Скрит текст:
нали за златното говориш, че с техните номерца не мога да ги запомня

Благодаря ти, Жаки!

# 486
  • София
ето грима, който обещах да направя снощи
снимката е от тела
Скрит текст:

# 487
Ако поръчам само ф80 директно от сайта на Сигма,имате ли представа колко ще излезе доставката?

# 488
Златното на Шанел, което Марта е показала е невероятно. Heart Eyes

# 489
Ако поръчам само ф80 директно от сайта на Сигма,имате ли представа колко ще излезе доставката?

$ 8.46 само за F80.  Peace

# 490
Благодаря ти,разрових назад форумите и попаднах на подобна сума-9 долара.Парите не са проблем,но май няма как да се избегне митницата-ще рискувам от ибей.

# 491
  • в 1001-та нощ
няма нищо страшно на митницата -  Peace аз освобождавам десетина пратки месечно, преди ходих и с малкия  Peace

# 492
Сигурно е така,но аз живея на 150 км от София,а не знам дали се препращат до митница Пловдив,за който не е от Софийския регион   newsm78

# 493
  • София
Сигурно е така,но аз живея на 150 км от София,а не знам дали се препращат до митница Пловдив,за който не е от Софийския регион   newsm78

Препращат  Peace Даже съм чувала, че извън София може и в пощата да дойдат и там да си платиш ДДСто.

# 494
  • в 1001-та нощ
и за София може, обаждаш се на телефона в митницата, изпращаш по факса  Shocked Shocked Shocked Shocked фактурата - за да сметнат ДДС-то и получаваш стоката в твоя клон, където плащаш ДДС-то, но мисля и за доставката до там  newsm78

иначе - във всеки град, в който има митница се получават - Пловдив, Стара Загора, Бургас, Варна ....

Общи условия

Активация на акаунт