Професионални серии за коса - тема 42

• 46 585
  • 755
  •   1
Отговори
# 120
+1
боклук е

# 121
Oт както подложих перушината на интензивно хидратиране, позанемарих рипеър шампоаните и балсами, и сега косата ми е станала една накъсана и направо да си го кажа - овча. Пробвах цимент термик и нектар термик, но май засега не мисля, че си изплащат инвестицията спрямо резултата.
Ще пробвам и 2стъпковия протеин, но понеже косата е хронично суха и заплитаща се, мисля не е лошо да закупя и нещо протеиново, но не толкова силно, за по регулярна употреба.
Мисля да поръчвам крема Абсолют рипеър като последно убежище, и не знам реконструктор ли, или какво да е, да не обърне косата на четина, но да задрави косъма... newsm78 

# 122
 Здравейте!
 Мога ли да използвам Запечатваща маска Loreal Fiberceutic без преди това да съм си слагала ампулата ботокс?
 Идеята ми е да я ползвам вместо поддържащата маска, тъй като опаковката е голяма и не ми се иска да застоява и да и изтече годността, а поддържаща в момента нямам.

# 123
  • в 1001-та нощ
не съдържа интрасилан и няма ефект на поддържащата маска  Peace

# 124
Взех си маската Макадамия, двуфазния L2 и активатор за къдрици на Лакме. Правих маската със затопляне и я държах 30 мин, после пръсках с L2, активатора за къдрици, термозащитен спрей. Резултатите- ами по-мекичка ми е, но огромна разлика в сравнение с обичайния Елсев за 2 мин не виждам. А иначе активаторът за къдрици не действа. Чудя се дали не съм сложила малко финиш и активатор, за да нямат голям ефект? newsm78 По колко трябва да се сложи? Или може би първият път не би трябвало да очаквам коренна промяна?

# 125
Вчера пробвах крема за къдрици на Макадамия. Не ми харесва. Косата ми е доста по къдрава от обикновено, да, но краищата ми са адски изсушени, а и като цяло косата ве изглежда толкова бляскава и жива, както след активатора на Филип Кингсли. Нещо с продуктите на Макадамия не се спогодявам...

# 126
 Confused Много отрицателни мнения чета за макадамиите, а за мен конкретно маската е просто незаменима.  Embarassed
Другите неща от серията не са нещо уникално, имат много други аналози.  Peace

# 127
  • в 1001-та нощ
да, той пресушава много, аз също се отказах по тази причина  Peace

след него пробвах друг активатор, който много ми хареса, сега остава да се сетя кой беше  Blush (не на МШ)

за обем и къдрици - без пресушаване, с лека фиксация - много ми допадат няколко продукта - на Шварцкопф и Пол Мичел (като гел е)  Peace

# 128
Не съм правила терапии за коса до сега Simple Smile. Косата ми е чуплива, боядисвам я с безамонячна боя на Лореал. Не знам от боята ли е но напоследък е доста суха и хвърчаща, много се заплита. Четох, че препоръчвате плодуктите на Лакме, не съм ги ползвала, загледах тази серия дали е подходяща или нещо друго ще ми препоръчате
http://zlatnaribka.com/category/grija_za_suha_kosa_repair-525.html
Може да ми препоръчате и продукт за оформяне на къдрдици с дифузер Praynig

# 129
  • в 1001-та нощ
При положение, че има заплитане - по-скоро макадамия - шампоан, маска, финиш ...

харесвам лакме, но не съм ползвала тази серия - за да дам мнение за нея  Peace

# 130
  • Пловдив
Протеинова терапия правих веднъж с Афоджи и не ми хареса,преди седмица направих МШ-мисля да я повторя,но в салон,защото нямам преса Sad И да попитам някой ползвал ли е шампоани от серията Good Hair на Baylis and harding (май така беше) -има ги в бюти зоуни Дъглас-днес ги загледах имат хидратиращ с арганово масло и балсам към него ? newsm78
http://beautyinthemirrorblog.blogspot.com/2012/06/bayliss-hardin … ccan-oil.html?m=1

# 131
Можете ли да ми кажете кога е най-удачно да направя бамбуковата терапия- преди или след боядисване?

# 132
  • Варна
Привет, момичета Hug

Вчера от брюнетка станах блондинка /престраших се въпреки тънката ми и слаба коса/. Въпреки няколкото процедури в салона, косата ми не е видимо по-изтощена и изсушена Peace
Имам една ампула ботокс, еластайзер, маската на Лакме за слаба коса, протеина на афоджи, протеините на Чи ... чудя се какво точно да си сложа..по спомен някъде бях чела, че нещо си да не се слага 3 дни преди и след химическо третиране на коса...ама какво беше? ooooh!

# 133
Еластисайзерът не се слага 3 дни преди и след хим. процедура.

# 134
  • в 1001-та нощ
Привет, момичета Hug

Вчера от брюнетка станах блондинка /престраших се въпреки тънката ми и слаба коса/. Въпреки няколкото процедури в салона, косата ми не е видимо по-изтощена и изсушена Peace
Имам една ампула ботокс, еластайзер, маската на Лакме за слаба коса, протеина на афоджи, протеините на Чи ... чудя се какво точно да си сложа..по спомен някъде бях чела, че нещо си да не се слага 3 дни преди и след химическо третиране на коса...ама какво беше? ooooh!

ботокс на измита коса и запечатваш с "протеините на ЧИ"

Общи условия

Активация на акаунт