Професионални серии за коса - тема 42

• 46 586
  • 755
  •   1
Отговори
# 135
  • Пловдив
Вчера тествах Lakme Deep care. Е ....обема от синята серия за обем го нямаше вече. Иначе гладка, мекичка, хидратирана я усещам, доволна съм. Определено ефекта от тези продукти е напълно видим в сравнение с масовата козметика за коса. Доволна съм много и се радвам, че открих темата.

Има ли още някой, който се дразни от аромата на коприната на Чи , както мен - изобщо не ми понася /ефекта наистина е хубав, но аромата...   /

# 136
Има ли още някой, който се дразни от аромата на коприната на Чи , както мен - изобщо не ми понася /ефекта наистина е хубав, но аромата...   /
Само на мен ли ми харесва този аромат. Даже искам още неща на Чи, които миришат така  Crazy
Има ли такива  newsm78  Peace

# 137
  • Пловдив
Аз по-скоро съм чувала, че едно от нещата, с което хвалят въпросната коприна е точно аромата.  Четох, че маската от серията има същия , но по-лек аромат.  Wink

# 138
  • в 1001-та нощ
и на мен не ми харесва, макар да съм ползвала около 450 мл коприна - преди да се обърна към други продукти за целта  Mr. Green

# 139
  • Пловдив
А на продуктите на Лакме, които тествах ароматите са просто.........  Heart Eyes
Ще те питам да ми препоръчаш заместващи продукти като ми привърши моето количество от коприната, в такъв случай! Simple Smile)

# 140
  • в 1001-та нощ
няма проблеми, напомни ми, като дойде момента  Peace

# 141
А ароматът на Митик ойл, как бихте го описали?  Rolling Eyes

Коприната на Чи първоначално ми хареса,но после не знам какво стана и изобщо не ми се отразяваше добре на косата. А относно ароматът не е толкова лош,но е доста натрапчив. Предпочитам по-леки и флорални аромати.  Peace

# 142
  • Варна
Момичета, и друг път сте ми давали съвети за продукти, но сега отново имам нужда от помощ.
Косата ми е с бързо омазняващи се корени и нормални/ леко сухи краища, като бързо губи обем - на втория ден се сплесква. Тънък косъм и чувствителен скалп.
Чудя се дали серията Макадамия ще ми се отрази добре или ще е тежка?

# 143
  • Велико Търново
Само на мен ли ми харесва този аромат. Даже искам още неща на Чи, които миришат така  Crazy
Има ли такива  newsm78  Peace

На мен аромата на коприната ми харесва Wink Имам шампоан,маска Инфра на Чи,спрей за обем-всички миришат сходно/идентично на коприната;единствено на дълбокопочистващия ш-н е по-слаба миризмата Peace

# 144
  • София
Момичета, и друг път сте ми давали съвети за продукти, но сега отново имам нужда от помощ.
Косата ми е с бързо омазняващи се корени и нормални/ леко сухи краища, като бързо губи обем - на втория ден се сплесква. Тънък косъм и чувствителен скалп.

Моята коса е също като твоята напоследък-бързо омазняващи се корени и нормални краища, гъста е- но макадамия ми идва тежка  Peace Особено шампоан и маска и на другия ден вече не изглежда добре. Дълбоко почистващ шампоан с маската е по-добре.

# 145
  • Варна
IL., дълбокопочистващ на Макадамия или на друга марка?

# 146
Аз пък Макадамията (шампоан и маска) нещо хич не я усетих, косата ми я погълна и след това не изглеждаше по-добре, отколкото с Олео релакса или мосчър екстриим, като имам предвид, че беше по-малко мека, по-малко подредена, по-малко блестяща. Май съм от малкото, които не се спогаждат с тази марка.  Blush

Netty, за Рипеър серията на Лакме питах преди време и отговорите все бяха негативни.

Някой ползвал ли е Nourish Intense на CHI (http://zlatnaribka.com/category/nourish_intense-272.html) Тази серия е по-хидратираща от Инфрата, нали? Поне като гледам съставките в Инфрата има протеини, а в Нъриш няма... А сравнено с Джойкото (хидратиращата серия) как е?

# 147
  • Пловдив
Имам следния въпрос-измивам си косата с ш-н Керастаз Архитек,после ползвам маска на Вела- оранжевата самонагряваща,на подсушена коса-Нектар термик и в краищата коприна на Чи,на следващия ден обаче искам да си навия косата с преса:

http://www.youtube.com/watch?v=A_KxtTVMOxQ&feature=related

Дайте идея каква термозащита да използвам? И да ви питам според вас на колко градуса трябва да е пресата-моята е от 190 до 220?  newsm78

# 148
  • в 1001-та нощ

и според мен Макадамия - не е твоята серия, пробвай серия за обем, по-протеинова  Peace

# 149
Вчера тествах Lakme Deep care. Е ....обема от синята серия за обем го нямаше вече. Иначе гладка, мекичка, хидратирана я усещам, доволна съм. Определено ефекта от тези продукти е напълно видим в сравнение с масовата козметика за коса. Доволна съм много и се радвам, че открих темата.

Би ли описала мириса на Лакме ДК Praynig. Ти шампоан и балсам ли използва?

Общи условия

Активация на акаунт