"Революция Z: Секс, лъжи и музика" - най-новият български сериал

• 67 294
  • 741
  •   1
Отговори
# 255
  • Варна

Само че изпуснах началото, Тино как започна да свири с тия метъли?

Тино стоеше в един бар, в който рапърите свиреха, и реши да им казва къде са има слабите неща Laughing
После вокалиста го заприказва и стана ясно, че вече не свири в своята банда, така му предложи да свири при тях, имали нужда от още една китара Peace

Много добра серия Hug
Бащата на Боби голям Дон Жуан... Mr. Green Mr. Green

# 256
Много добра серия и според мен. Сцената с напиването беше просто върха! Чувала съм,че най-трудно се играе пиян,циганин /извинете-ром  Simple Smile / и луд. Вергов и Кадурин се справиха брилянтно,класата си пролича!
Учителката по литература,как й беше името,ми е много смешна с този блеснал поглед  Simple Smile. Интересно сега коя от двете мацки излъга горкия Савов за нощта след напиването  hahaha
И младите се справят чудесно. Ако изобщо имам някаква забележка,то е към масовката. Доста празно ми се струва. Ноооо,иначе-свежо,приятно за гледане,браво!

# 257
Здравейте тийнове!  cheers
И аз да се разпиша- да ви кажа изобщо не го бях гледала филма - мислех си - това ще да е типичния бг филм- 'от вратата за краката', но бях приятно изненадана.
Интересно сега коя от двете мацки излъга горкия Савов за нощта след напиването  hahaha

Мисля, че кифлата излъга Савов. #2gunfire Междудругото тази артистка от къде ми е позната newsm78

# 258
Е то стана ясно, че Мира го излъга, просто се възползва от ситуацията, че Савов не помни какво се е случило. Иначе се оказа, че е бил с Димитрова Simple Smile

Аз точно като някой тийн се вълнувам и нямам търпение Ани и Тино да се съберат  Joy

# 259
Междудругото тази артистка от къде ми е позната newsm78
И на мен ми е много позната отнякъде като лице,но не мога да се сетя....Но която и да е,играе перфектно момичето! Типичната кифла,само дето вместо да си прави устните като кокошо дупе,не се сеща да си затвори устата в стремежа си да бъде съблазнителна  hahaha

# 260
Вероятно ви е позната от Мюзик Айдъл 2. Иначе си играе перфектно ролята - щом не мога да я понасям  Joy

# 261
Много ми хареса серията, играта, идеята! А така наречената Кифла или Мона в реалния живот, има един много симпатичен клип от преди около две години, в който осмива поп фолк кифлите. Песента май се казва Звезда.
Разбрах, че първият сезон на филма ще е от десет серии. Дали е ясно кога ще бъде заснет вторият - това си е безсрамен въпрос от моя страна, но съм нетърпелива.

# 262
  • Варна
Като на филм обаче и двете мацки се оказаха с еднакви , сини презрамки на сутиена Laughing И как пък Мона каза ,че е забравила едната си презрамка, сякаш знаеше... newsm78

# 263
Аз пък това с Мона(ученичката) не го помня- да е казвала за презрамката  newsm78

# 264
Мона, т.е. Мира в сериала, не е казвала, че е забравила едната си презрамка (или аз нещо съм пропуснала, но не мисля), каза го Димитрова. Мона дори не знаеше какво точно е станало и просто се възползва от алкохолната амнезия на Савов Simple Smile

# 265
Аз пък това с Мона(ученичката) не го помня- да е казвала за презрамката  newsm78

И аз нямам спомен да го е казвала, но като отиде при Савов да се оправдава, че не е учила, много настойчиво му навира в носа презрамката си.

# 266
И как и е точно името на Мона(Мира) истинското?

# 267
Монислава Недева. Много ми хареса сцената с напиването Peace

# 268
# 269
Не му е навирала презрамката си според мен. Савов я забеляза,защото намери подобна в леглото си. И на нас затова ни направи впечатление. Още нещо-когато той я попита какъв цвят са тапетите,тя не можа да каже. Въпреки,че в такива моменти едва ли някой гледа такива неща.  Simple SmileНо пък има и друго. Откъде Кифлата е сигурна,че Савов е така безпаметно пиян,че да не помни абсолютно нищо от нощта? И чак пък и двете с учителката да са с еднакви сутиени....Абе не съм Шерлок Холмс,интересно да става  Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт