Имало едно време на Запад 143 кротко спящи, неревящи Американски бебчета

• 37 337
  • 739
  •   1
Отговори
# 465
Еее, Нелка, изби рибата дет' се вика с тези разяснения - и аз се включвам с благодарсностите, никога не съм била наясно какво значат номерата на боите, и как боята да бъде по-трайна. Аз обикновено ходя на фризьор, защото хич ме няма в боядисването, но понякога се налага да си "освежа" корените набързо, и все не ми се получава, като в салона  newsm78

# 466
  • У дома
 Дами, препоръчайте ми книга на политическа тема, нон фикшън, с елементи на страгъл за проект в училище. Плийз...

Аз да се похваля - зарастна ми опашката за 2 1/2 седм  Party да са живи и здрави руските братушки, които са изобретили апарата, който ползвах!

# 467
Аз да се похваля - зарастна ми опашката за 2 1/2 седм  Party да са живи и здрави руските братушки, които са изобретили апарата, който ползвах!

Браво! Да не е това:
http://www.npl-rez.ru/litra/brt.html

# 468
  • У дома
Подобно - http://www.kalinka-store.com/products/81
Моята играчка е евтинка, помага за много неща, но май не става за изглаждане на бръчки, по-скоро за лечение.
Но, моя приятелка си купи нещо подобно от Русия за около $2000 и изглежда 20 год по-млада, а колко здравословни проблеми бори, не е истина. Нейния апарат има специален накрайник за бръчки.

# 469
Атланта, камък ми падна от сърцето! Точно за твоята опашка се сетих за пореден път вчера, докато слизах от антигравити хамака. Не смеех да попитам как си, защото така и не разбрах какво точно се е случило...

# 470
  • У дома
Мм, да, понеже вече мога си сядам на д-то и съм дежурна във форума  Grinning

Фея, Мая много се люлее на хамака и едната скоба се беше разхлабила. Мони ми каза, но аз от мързел реших първо да медитирам, после да фиксвам и хоп, откачи си от едната страна и паднах с цялата си тежест на опашката. Даже не мисля, че отчупената кост може да зарастне. Според доктора ще се абсорбира от организма и ще си остана с къса опашка  Simple Smile
Сега отивам да си взема една ролка за масаж на гръбнака, а утре съм на плуване, че се побърках от лежане вкъщи.

# 471
Атланта, радвам се, че си по- добре. Майка ми преди години падна на лед и си счупи опашната кост, помня, че лекарите казаха същото, но болките й помня ясно  Hug. Как ти е жлъчния мехур, успокои ли се?

# 472
  • У дома
Ван, от билките, които пия се чувствам нов човек, дори кожата ми се поизчисти и при цялото това лежане свалям кг. Както казват - всяко зло, за добро  Grinning

Извинявам се на останалите, че ги обремених с лични проблеми  Peace

# 473
Много хубаво, че си по- добре, НО това с лежането и свалянето на кг. ще помоля да споделиш, че наострих уши  Grinning

# 474
Много хубаво, че си по- добре, НО това с лежането и свалянето на кг. ще помоля да споделиш, че наострих уши  Grinning

Аталанта и аз искам да знам как сваляш с лежане, радвам се че се възстановяваш бързо Hug

# 475
  • The QC to be!!!

Аталанта и аз искам да знам как сваляш с лежане, радвам се че се възстановяваш бързо Hug
И аз, и аз, и аз  Blush Звучи като чудооооооооо

# 476
Ни в клин, ни в ръкав. Препоръчайте, моля, сушилня и пералня. Благодаря на отзовалите се.

# 477
  • The QC to be!!!
Бош, малка, компактна, супер качество... Но са рядко и са прайси в сравнение с други от същият клас. Инак, голяма, пере супер, енерджъ ефишън - уърлпоол. Виж за 2 в 1, а не да са отделно. Спестява ти място и са супер ако не се чупят, по ниска цена обикновенно. Но пък счупи ли се едното... отива и другото... тръси само фронт лоудърс. Има голяма разлика в прането с тях, но най вече с изпирането!!!

# 478
Ни в клин, ни в ръкав. Препоръчайте, моля, сушилня и пералня. Благодаря на отзовалите се.

Мийле или Бош. Не прави компромиси.
И без малки, портативни, 2-3-5-в-1 и ненамкакви си - стандартни, големи, отделни уреди, колкото може по-малко поамериканчени.
ред: front loader, Феята ме е допълнила.

Последна редакция: чт, 15 ное 2012, 04:36 от Solley.

# 479
Благодаря, Бейби и Солей   bouquet
Отделни трябва да са. Имаме си ниша за 2 уреда точно. Искам качествен уред, който да не сменям след 5 години.

Общи условия

Активация на акаунт