Имало едно време на Запад 143 кротко спящи, неревящи Американски бебчета

• 37 326
  • 739
  •   1
Отговори
# 510
Atalanta,да,трябват дискове ако слушат книги или специална музика,взимат от библиотеката всяка седмица, инак слушат радио..некомуникативни деца със слушалки в ушите за 45те мин на ден ,в които ги виждам няма да преглътна,засега не се и налага защото никой не е проявил интерес да има свое лично устройство
Хич не ми е умилително и възхитително като дете , което не може да говори управлява айпада СИ по-добре от мен,всеки си избира как да си гледа децата,но за моето мислене нужда от екрани и тъчскринове до К няма.ПолзвМе доста хитри образователнили или почти  Mr. Greenапликации за по-големи деца инак наред с енгри бърдс и маса простотии,но в много ограничени количества и без много протест към момента...

# 511
  • Boston, MA
Добре дошла, Forks!

# 512
Моята айПадка е първо поколение. Работи безупречно, както останалите ни Епъл продукти и не виждам смисъл да я сменям. Децата рядко омат достъп до нея и до останалите устройства, на които могат да се играят игри. Дори тогава се играят само образователни игри. Предпочитам децата ми да си играят истински, заедно, с играчки, с други деца или на катерушките в парка.

Форкс, добре си дошла!

Днес при нас времето е разкошно! Ще идем до парка, за да си направим снимка за коледно-новогодишната картичка за тая година.

# 513
Благодаря за приветствията   bouquet Фея много си права !  При нас нямаме проблем с игрите.Компютрите се използват главно за домашни и тук там фейсбук или туитър. Нищо друго ! Сина ми въобще не им обръща внимание ! Повечето време се разхожда с група момчета от гимназията в близката гора.Тичат и тренират Simple Smile Малката е на училище до 17:00 и като приключи аз вече съм се прибрала и за разтоварване играем семейна образователна игра ! На технологийте внимание не обръщат за което съм много радостна Simple Smile  Поздрави !

# 514
Имам въпрос , който не е с синхрон с компютърната тематика , но ви изпуснах когато говирехте за разкрасяване.
В БГ си направих ситни руси кичури, които чудесно прикриват вече побеляващата ми коса. С шапка от която се вадят по няколко косъма. След всяко изрязване ми остават все по-малко и искам да си ги подновя тук. Говорих с  фризьорката и тя ми каза, че не правят такива кичури а само стандартните едри. Ако някой може да ми помогне как точно да обясня какво искам да ми направят, защото след още ено изрязваня няма нищо да си личи, за да покажа. Дано сте разбрали какво точно имам предвид.

# 515
Sunshine73 с шапки тук почти не работят, ако си настоявала за шапката няма да стане. Стават си такива малки със фолио, просто казваш искам да са много ситни и добре преляти в косата. Ако фриз просто прави само големи, значи ти трябва друг фриз.

# 516
С фолио ми се струва почти невъзможно на се направят толкова тънки и разпръснати , както ми са сега. Нали се казват fine highlights или греша?

Последна редакция: сб, 17 ное 2012, 20:05 от Sunshine73

# 517
Така се казват и да, стават с фолио, но трябва да ги направи фриз който си разбира от работата и няма да те претупа. Просто наистина не работят със шапки тук, мисля че се смята за голяма отживелица и е рядко, поне където аз живея е така.
Такива тънки и добре преляти кичури общо взето труднно се намира фриз който да ги направи добре, без ззначение от метода и геог. ширини, от опит.

ред: файн не знам дали е точната дума, блендед и тин бих ползвала аз.

Последна редакция: сб, 17 ное 2012, 20:17 от MissNellie

# 518
  • USA
Момичета, можете ли да ми препоръчате някаква книга на тема как да помогнем на голямото дете да преживее появата на малкото? Трябват ми практически съвети, а не общи приказки по възможност.

# 519
  • Boston, MA
Sunshine73, +1 на Мис Нели, баш с фолио ги правят фините. Шапка никой не ползва вече, а колкото по-добър фризьор, толкова по-тънки ги може. И в България, и тук все на фолио са ми правили.

# 520
  • USA
Ирка, преди време беше пропоръчала крем за себореен дерматит. Това ли е?

# 521
Момичета, можете ли да ми препоръчате някаква книга на тема как да помогнем на голямото дете да преживее появата на малкото? Трябват ми практически съвети, а не общи приказки по възможност.

Бяха ми препоръчали from one child to two by judy dunn http://www.amazon.com/One-Child-Two-Judy-Dunn/dp/0449906450 , но така и не съм стигнала до нея да я прочета и нямам лични впечатления. Ако искаш погледни ривютата за ориентир  Peace

# 522
  • USA
Клер, погледнах ги и нещо не ми харесаха. Ще пробвам една друга и ще кажа, ако ми хареса. Благодаря ти!

# 523
  • У дома
Аз бях с много тънки и финни кичури, с фолио ми ги правиха.

Благодаря за споделеното. Ходеше ми се на планински терен, но май ще оставя Колорадо за лятото, не съм за ски в момента.

Анет, цял ден те споменавам с тази трушия  Simple Smile Дано стане за четвъртък, че вече съм поканила гостите  Grinning

# 524
И на мен това ми е голяма болка, затова и продължавам да кърмя Боби, за да мога да ги кърмя двете в тандем. Сестра ми все заедно двете ги мъкнеше на ръце, за да не ревнува голямото, каза, че е имало ефект. Някой друг да сподели как се е справил с проблема?

Общи условия

Активация на акаунт