Детето спи ,а аз досега гладих,не мога да се оплача върша доста неща с нея,играе си сама доста време,и за радост почна пак да гледа маша и мечока:)но като гладене,месене,пържене,не става
ние сме здравички,но времето се развали и ще си стоим вякъщи,аз пък сега лекувам шум в ушите и пия едни лекарства и ми е едно никакво,но аз откакто съм родила все нещо съм болна,все се оплаквам и мрънкам,мн е досадно за околните
да не ви говоря,че по 100 пъти си меря кръвното,ММ като ме види и отива в др стая ,че не може да ме понася,искам промяна и то в главатаси,е и аз ви се оплаках 
Моето дете пък почти не говори,само ми сочи това което иска
не се притеснявам,та тя още неможе да се изправи сама от земята ,а се тътри до нещо да се хване и така,милото ми....Оздравявайте всички и малки и големи
Иди ги разбери 
Изречение прави много рядко. Иначе е много интересен - на баща му сока е "джус", а на останалите "льокче" 
Не, че няма климатик в лимузината, ама все пак да не му е студено на детето ... 
С обувките сме още по-зле - имаме си едни маратонки и това е, май направо на ботуши ще минем 
Писна ми от лекари и лекарства.А още не е почнала зимата.