Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Кои добавки са полезни за подпомагане на загуба на тегло и подобряване на метаболизма и изгаряне на мазнини?
Колко протеин е необходим за спортуващите и може ли да се набави само чрез храната?
Какви са ефектите на йохимбин и как се приема?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Кои добавки са полезни за подпомагане на загуба на тегло и подобряване на метаболизма и изгаряне на мазнини?
За подпомагане на загуба на тегло се препоръчва приемът на добавки като фетбърнъри или отделни съставки, които влизат в техните формули. Те се разделят на липотропни и термогенни. Липотропните насърчават използването на мазнини като енергиен източник, подобрявайки техния метаболизъм. Термогенните са по-ефективни, но могат да имат странични ефекти и не са подходящи за всички. Примери за такива съставки включват L-карнитин, холин и инозит за липотропни добавки и кофеин, йохимбин и тирозин за термогенни добавки. За подобряване на метаболизма и изгаряне на мазнини полезни добавки включват термогенни фетбърнъри и липотропни добавки. Важно е да се консултирате със специалист, преди да приемате такива добавки.
-
Колко протеин е необходим за спортуващите и може ли да се набави само чрез храната?
Необходимият протеин за спортуващи варира между 1 грам и 2 грама на всеки килограм активно тегло. Въпреки че е предизвикателство да се получи достатъчно протеин само от храната, препоръчително е основното количество да идва от храната, като добавките с протеини се използват за допълване. Тези добавки трябва да заменят не повече от 20-30% от дневния прием на протеин.
-
Какви са ефектите на йохимбин и как се приема?
Йохимбинът е мощен стимулатор на нервната система, увеличава сърдечната честота и не се препоръчва да се приема постоянно за повече от 4-6 седмици. Препоръчителната доза е 0,2 mg на телесно тегло, като започнете с ниски дози и постепенно ги увеличете. Йохимбинът е мощен стимулатор на нервната система и увеличава липолизата, което го прави подходящ за подпомагане на изгарянето на мазнини.
-
Как да определим кога е достигнато плато и трябва да включим добавки за отслабване и орлефване?
-
Как мога да ускоря процеса на наддаване на тегло/мускулна маса като вегетарианец?
Определено има мистерия около този продукт. На кратко как аз попаднах на EVE SLIM една приятелка ми каза за него, но по това време тя не го беше пила защото продукта не беше наличен.Разказа ми за нейни колежки които, отслабнали много с тези хапчета над 10кг за период от 1-2 месеца почти не се хранели. Оплаквали се обаче, че им ставало лошо даже едната отишла при личния си лекар и му показала хапчетата, но той и казал че няма как да и става лошо от тези съставки. В крайна сметка след загубените килограми за толкова кратък период останали супер доволни. Хапчетата обаче изчезнали от въпросната аптека и с месеци наред казвали, че очакват доставка, но не знаят кога точно. В началото на месеца се чухме и тя ми се похвали как най накрая е успяла да си вземе опаковка от Eve Slim и в аптеката ги имат налични. Разбира се тогава ги пиеше от скоро нямаше още и седмица а инструкцията е да се пие по 1 хапче първата седмица след което по 2 хапчета. Беше доволна каза че не и се яде чувства се добре и аз побързах да си ги поръчам.Тези симптоми ми се появиха още с първото хапче, но ми отмина бързо и не им обърнах внимание.Хапчетата са много силни и ме е страх да пия повече от 1 ,колебая се дали да не ги спра. Приятелката ми вече пие по 2 и каза че почти не яде нищо, но и тя е усетила напрежение в гърдите и тежест на няколко пъти.