Избор на влагоуловител

• 6 562
  • 11
  •   1
Отговори
Интересува ме качествен влагоуловител.От както сменихме дограмата положението е зле.Под спалнята,под нощните шкафчета-локви #Cussing outОтопляваме се с климатик,на първи етаж/изток/,среден апартамент.Моля за компетентно мнение.

# 1
фирмата която ти препоръчвам е хигрооптима , имат сайт леснонамерим в нета , както и магазин ,
не е реклама ,просто човека който ги продава не е само продавач и вносител , той е хидроинжинер и внася разбиране и дава наистина ценни консултации , ползвал съм го лично тъй като сестра ми има подобен проблем и съм доволен клиент .освет това личен съвет.повикай поне 2 независими фирми за дограма .има някакъв проблем /може въздушните клапи да са ти запушени . може да е некачествен монтаж, може всичко да е .и като е в комплект с влагоуловителя /който тегли по 2-5 литра вода на ден от стая ...ще се справиш с положението
поздрави и успех

# 2
Интересува ме качествен влагоуловител.От както сменихме дограмата положението е зле.Под спалнята,под нощните шкафчета-локви #Cussing outОтопляваме се с климатик,на първи етаж/изток/,среден апартамент.Моля за компетентно мнение.
Ние преди две години си купихме една Мидея от Технополис след наводнение в къщи, малко аварийна беше ситуацията. Добре се справя, въпреки китайската марка. Малко е шумен, но ние го ползваме за мазе и сутерен. Към 230 лв. струваше тогава.

# 3
  • Шоколандия
Ние имаме на TWE скоро гледах в сайта на Технополис да струват 288 лева. Много сме доволни, при нас миналата зима ни се разлепиха тапетите от влагата.

# 4
"Бъджет" - марка на Практикер е, много доволни.

# 5
You long е марката, от Техномаркет или Технополис, вече не помня точно, не много
шумен, към 300 лв., спасява ни вече трета година. Peace

# 6
Миналата седмица си купихме Мидеа и засега сме много доволни. Шумен - колко да е шумен, само първата нощ го оставихме да работи и си спяхме добре. Преди това по целия прозорец течеше вода сутрин, сега при работа максимум 2-3 часа вечер няма и капка. Според мен гледай за какви квадрати е уреда, за да може ефективно да свърши работа!

# 7
каква е цената на Мидеа-та?

# 8
Ние го взехме от продавалника, нов не зная. Ако те интересуват такива покупки - има още един за ок. 180.

# 9
Здравейте, може ли да споделите дали има такива компактни влагоуловители/осушители на цени под 200 лв, нови? Съответно къде да търся, за да си купя?

# 10
# 11
"Бъджет" - марка на Практикер е, много доволни.

Аз ползвам такъв. Няма грешка. Препоръчвам!

В предното си жилище нямах тераса. И се налагаше да слагам дрехите си в стаята на сушилник. Мога да кажа, че когато е включен изсъхваха 2 пъти по-бързо.

Общи условия

Активация на акаунт