Онлайн консултации: хранителни добавки и спортни храни

• 438 449
  • 1 663
  •   1
Отговори
# 165
  • София
тирамису, може да е всяка от съставките, която е предизвикала обрива. Мен обаче ме съмнява, че ще се появи чак към края на опаковката. Ако има някаква алергична реакция или непоносимост към съставките, би трябвало да се прояви още в началото.

мадам тиква, явно имаш нисък толеранс към термогенни съставки. 2 капсули от Re-form е ниска доза, но явно на теб не ти понася добре.

тирамису е дала добри съвети. Можеш да опиташ само с 1 капсула и ако пак има проблем, можеш да се насочиш към липотропен вариант като Pure Nutrition Herbal Burn

# 166
Здравейте,четох темата,но се обърках и затова реших да  попитам-на 49г. съм,жена, около 110 кг.От една година съм на режим без тестено,следко,газирано.Обичам плодовете.Свалих около 20кг и станах 110,но дотук.И полека-пека кг взеха да се връщат,освен това апетитът си го имам.Доброто от всичко това е ,че след като ми олекна всяка сутрин на гладно правя 30-40 мин. кардио-Мисля,че една добавка би ми помогнала да си възвърна ,пък и да продължа отслабването,.На тази възраст и хоромоните ми играят и затова питам-дали тези добавки със зелен чай или с лют пипер ще ми помогнат.Препоръчайте ми нещо добро,но не и толкова скъпо!Приятен ден1

# 167
Здравейте,четох темата,но се обърках и затова реших да  попитам-на 49г. съм,жена, около 110 кг.От една година съм на режим без тестено,следко,газирано.Обичам плодовете.Свалих около 20кг и станах 110,но дотук.И полека-пека кг взеха да се връщат,освен това апетитът си го имам.Доброто от всичко това е ,че след като ми олекна всяка сутрин на гладно правя 30-40 мин. кардио-Мисля,че една добавка би ми помогнала да си възвърна ,пък и да продължа отслабването,.На тази възраст и хоромоните ми играят и затова питам-дали тези добавки със зелен чай или с лют пипер ще ми помогнат.Препоръчайте ми нещо добро,но не и толкова скъпо!Приятен ден1
Опишете подробно здравословното си състояние, приемате ли медикаменти, каквито и да било, имате ли някакви здравословни проблеми въобще?С какво кръвно сте?Така ще улесните Тихомир какво да ви препоръча;)

# 168
тирамису, може да е всяка от съставките, която е предизвикала обрива. Мен обаче ме съмнява, че ще се появи чак към края на опаковката. Ако има някаква алергична реакция или непоносимост към съставките, би трябвало да се прояви още в началото.

мадам тиква, явно имаш нисък толеранс към термогенни съставки. 2 капсули от Re-form е ниска доза, но явно на теб не ти понася добре.

тирамису е дала добри съвети. Можеш да опиташ само с 1 капсула и ако пак има проблем, можеш да се насочиш към липотропен вариант като Pure Nutrition Herbal Burn
И за мен беше учудващо, че обрива се появи към края?Факт е обаче, че когато спрях добавката и обрива изчезна!Имам въпрос:обясни ми какво точно имаш предвид под определението, че Анимала е силен?Доколкото съм чела е с много съставки в малки количества, което не знам дали е добре?

# 169
Здравословно съм добре.Кръвно леко ниско,но общо взето 120-75;болки в ставите,но това не се брои.Малко разширени вени,това е .Приятен ден!

# 170
  • София
тирамису, термогенните съставки и стимулаторите на нервната система са в големи количества и за човек с нормален или нисък толеранс към стимуланти, може да е предизвикателство. Кофеинът мога да предположа, че е се връзва около 300-400мг, което е да изпиеш няколко кафета наведнъж.

Еводаминът там също е силен стимулатор на нервната система. Съдържат се и екстракти от различни чайове, билки като родиола, семена от ядки "кола" и други, които също действат тонизиращо.

Тирозинът също действа доста силно, особено в комбинация с кофеин, макар тук аминокиселината да е в малки количества. Отделните формули в продукта не са в много големи количества, но не са и в малки. Проблемът е, когато се съберат заедно.

Продуктът не е убиец, но е силен за повечето хора. Има и изключения, разбира се. Аз примерно имам висока толернтност към стимуланти и само много високи дози от бърнърите ми влияят зле, но повечето хора са доста по-податливи. Един пример е мнението малко по-назад, в което една доза от нетолкова силният Scitec Reform предизвиква проблеми.

ingi, най-вече заради възрастта трябва да внимавате с термогенните фетбърнъри. Щом и хормоните Ви играят, определено по-добрият съвет е да стоите по-далече от тях.

Опитайте с липотропен бърнър като Pure Nutrition Herbal Burn или Optimum Nutrition Mega Fat Burners.

С липотропните фетбърнъри рискът да има някакъв проблем е много малък, но ако приемате някакви медикаменти за кръвното, разширените вени или хормоните, задължително се консултирайте с лекар.

Също така Ви препоръчвам да дадете почивка за известно време на организма и тялото си. Хранете се в калориен баланс или лек калориен излизшък за 1-2 месеца, за да рестартирате метаболизма си и тогава започнете борбата отново. 20 свалени килограма не са малко и явно доста дълго време сте била на диета и сте подлагали тялото си на стрес. Допълнителният натиск само ще го "ядоса" още повече.

Поздрави,
Тихомир Велев

# 171
Благодаря,Тихомире!Аз си отпочинах 2 месеца от Коледа насам,мисля,че това което си препоръчал ще ми помогне да стартирам пролетно отслабване!Приятен уикенд!

# 172
ЗДРАВЕЙТЕ. Момиче на 20 години съм. Купих си  thermo fatburner max на  TREC NUTRITION, едни червени хапчета. Съставки: Guarana, Carnitine , Green Coffee, Grean Tea, White tea, Bioperine, Chromium. L-carnetine na 4 tab.  е 800мг. Въпросите ми са следния- Имам да свалям около 30-40 кг  /естествено в началото ще е бързо, но до едно ниво/ и никога преди не съм пила никакви Fatburner-и.
Този добър ли е ?
Трябва ли да взимам допълнително Л-карнетин или да не бързам ?
Има ли странични ефекти на съня и сърцето?
С какви упражнения да го съчетая и колко пъти в седмицата?
Ниско въглехидратна диета + зеленчуци, плодове и течности ще покаже ли ефект до 4 месеца?

Привет,

Нямам информация доколко са доволни хората от марката и продукта, но по етикет не е лош. Скъпичък е обаче за бърнър в липотропния клас.

В него има 800мг. л-карнитин в доза от 4 таблетки. Добавянето на още ще помогне с една идея, но по-скоро бих ти препоръчал да се въздържиш от покупката на допълнително л-карнитин. Ако ще добавяш нещо, най-добре ще е да бъде някоя термогенна съставка от сорта на йохимбин или синефрин. Преди това обаче прочети 4-то мнение от първа страница на тази тема, за да разбереш повече за термогениците и да прецениш дали са подходящи за теб.

Продуктът на Trec има сериозно количество гуарана, която съдържа много кофеин и може да повлияе на съня. Аз бих пил продукта максимум до 16:00 часа, но при всеки толерансът към кофеина е различен.

За сърцето е малка вероятността от опасност, освен ако не прекалиш с продукта и не ти се събере някаква огромна доза кофеин за кратко време. Също ако имаш проблеми със сърцето, трябва да внимаваш.

За тренировките - няма специални упражнения, които да трябват точно за този продукт. Избери си една тренировъчна програма (в bb-team имаме цял раздел с такива) и тренирай по нея.

За храната - прекалено общ въпрос. Няма как да отговоря. Ако се храниш правилно, със сигурност ще има ефект, при това още след 1-2 седмици. Следи си резултатите и всяка седмица се мери на кантар и с шивашки метър различните обиколки. Те до голяма степен ще ти показват дали има ефект.

Zdraveite ,az  sam nova tuk i neznam kak funkcionira vse oshte saita,no shte se naucha.Nqmam ideq kade i kak da pisha,no naposledak mi e mnogo tejko,zashtoto sam ot 1 godina i 5 meseca v germaniq i reshenieto za idvaneto mi beshe spontanno i slojno.Kogato pristignah tuk az tejah 61 kilograma ,a sega sam 86.Probvah dieti i dori si kupih tabletkite na Acai bere ,no nishto.Operira mi kraka i sam s piron v kraka i tova sashto uslojni procesa po otslabvane ,zashtoto nemoga da pravq jogink.Inache rabotq i se dvija mnogo i na den qm po 2 pati ,a ponqkoga i samo 1 pati vinagi v menuto mi ima salata i plodove i samo pileshko meso ,ako qm meso.Saobrazqvam se kakvo qm i sportuva, nemoga da ticham vse oshte ,no pravq uprajneniq.Moje li nqkoi da me posavetva kakvo da pravq i kak da postapq.Dori i sqx pravim po rqdko,parvo ,zashtoto me e sram ,a vtoro ,zashtoto moq priqtel spomenava ,che ne mu e priqtno...mnogo mi e tejko i ne namiram reshenie,Molq nqkoi da mi pomogne Simple Smile

Здравей,

Трудно е да събереш цялата информация по този въпрос в 1-2 реда. Най-добре ще е да разгледаш разделите за хранене и спорт тук, както и статиите и разделите в bb-team. Ще намериш много полезна информация, която да ти помогне.

Между другото, щом отскоро си се преместила в друга страна, вероятно това е причината. Има много фактори, които да доведат до това, но може би най-силният е стресът. Той влияе различно при хората. Някои пълнеят от прекалено голям стрес, други слабеят. Според мен трябва да се адаптираш на първо място.

ПРЕПОРЪЧАЙ МИ ДОБЪР И ЕФИКАСЕН БЪРНЪР !

# 173
Какви са последиците от предозиране с кофеин?

# 174
  • София
Какви са последиците от предозиране с кофеин?

Тремор, Сърцебиене, Еуфория
Тревожност, Безпокойство, Нервност, Раздразнителност
Безсъние, Халюцинации, Обърканост - липса на ориентация
Тикове, Зачервяване на лицето
Депресия
Позиви за  уриниране
Неразбираем говор, Фъфлене
Високо кръвно налягане, Аритмия

Продължителен прием /над 1 месец/ на  големи дози кофеин,  води до т.н. състояние  кофеинизъм - това е преходен период, преди  кофеиновото отравяне.

Големи дози са над 300-400мг/дн.

# 175
  • София
ПРЕПОРЪЧАЙ МИ ДОБЪР И ЕФИКАСЕН БЪРНЪР !
Ако нямате проблем с термогенните бърнъри, препоръчвам тях като най-ефективни. Pure Nutrition Black Fire (Geranium Free) е чудесен вариант.

Ако термогенните не Ви понасят, спрете се на липотропен, като:
Pure Nutrition Herbal Burn
Optimum Nutrition Mega Fat Burners

emiliq22,  denis_d е дала точен отговор.

# 176
  • Burgas, Bulgaria
пак аз  Crazy , Тихомир , какво ти е мнението за Малиновите кетони ,  те към коя група спадат ?

# 177
Здравейте,
искам да попитам кое от тези трите избора с ваучера си заслужава най-много за изгаряне на мазнените след като и трите са на една цена.И най вече се чудя между фат бърнера с 60 и 90 капсули.Мерси предварително.

# 178
  • София
пак аз  Crazy , Тихомир , какво ти е мнението за Малиновите кетони ,  те към коя група спадат ?

Мнението ми е, че има още да се научава за малиновите кетони. Към момента научните данни относно изгарянето на мазнините са изключително оскъдни.

Реално "чудотворното" им действие, с което се парадира, се крепи върху 2-3 научни изследвания, които са проведени върху гризачи и не предоставят достатъчно информация, която да може твърдо да заяви положителен ефект.

Все пак, има я вероятността да помагат и да имат добър ефект. Много производители ги слагат в продуктите си за отслабване, но не защото те ще донесат основния ефект, а просто заради малкия шанс да помогнат допълнително.

Иначе не бих разчитал на тях като самостоятелно средство за отслабване, освен ако приемът не е просто за експеримента.

Здравейте,
искам да попитам кое от тези трите избора с ваучера си заслужава най-много за изгаряне на мазнените след като и трите са на една цена.И най вече се чудя между фат бърнера с 60 и 90 капсули.Мерси предварително.

Ако трябва да съм честен, и трите продукта не си заслужават цената, дори и в намален вариант. Двата фетбърнъра съдържат толкова ниски дози от съставките си, че за да има минимален ефект, ще трябва да се пият четворни и петорни дози дневно.

Фетбърнърите ще се изчерпат буквално за няколко дни, ефектът ще е минимален (ако въобще има за толкова кратко време) и ще се наложи да се купят още по 4-5 разфасовки, за да изкарате месеца.

Евентуално л-карнитинът бих казал, че най-много си заслужава, при положение че съдържа 60г карнитин в опаковка. За съжаление самостоятелен прием на л-карнитин е слабо ефективен, тъй че и този вариант отпада.

Поздрави,
Тихомир Велев

# 179
Здравейте,
искам да кажа, че останах страшно недоволна от течния л-карнитин на Биотех ЮСА  -изобщо няма никакъв ефект при мен, а опаковката почти свърши.  Crossing Arms Ако можете да ме ориентирате  към друга марка, но пак да е прилична цена.  Wink
Искам да попитам за мнението ви за този продукт:
http://alternativestore.bg/store/?wpsc-product=scivation-xtend-b … 1125-%D0%BA%D0%B3
мъжлето ми се е ориентирал към него, но ако има някаква по-добра алтернатива на подобна цена ще се радвам да ми препоръчате нещо.

ПС :Вкъщи сме много доволни вкъщи от коластрата, която ми препоръча Тихомир!  Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт