06 февруари - ЧРД на форума

• 8 080
  • 110
  •   1
Отговори
# 90
Креме, не исках да ти изземвам функциите - просто с Йосариан се притеснихме, че те няма и да не се забавим - затова се заех. Извинявай.
Абе, Майче, Simple Smile що за притеснения? Simple Smile Не се притеснявай, важното е работата да се вършщи и срещата ни да се осъществи. Всичко останало е без значение кой какво е направил. Целувки на Гого и на Ния.

# 91
Абе мислех си, дали да не поканим Мамма и Татти на този рожден ден? Все пак, ако трябва да сме честни те имат ГОЛЯМ пръст в нашия малък форум.

# 92
Абе мислех си, дали да не поканим Мамма и Татти на този рожден ден? Все пак, ако трябва да сме честни те имат ГОЛЯМ пръст в нашия малък форум.
Да, така е  bouquet
Много ще се радвам, ако дойдат Simple Smile

# 93
  • При рома, пурите, какаото и бабиериндосите
Ами аз съм ги поканила, но май Монката имаше рожден ден тогава. Всъщност не -утре му е рожданния ден, а тогава ще го празнуват, та май няма да дойдат.

# 94
Няма значение - нека да знаят, че са важни за нас и оценяваме онова, което правят.   Пък наистина ще се радваме ако дойдат.

# 95
Нека и аз да ЧЕСТИТА  НА  ФОРУМА    newsm38   годинка.
Ако не беше този форум до сега щях да   #Crazy  Много полезни неща съм научила от тука   Simple Smile  
Искам да пожелая на всички посетители много късмет,щастие и здраве   smile3525   и още дълго време да си го имаме.

Последно за кога остана срещата и колко часа,и на коя спирка по точно наЗападния пак ли   newsm78

Последна редакция: вт, 07 фев 2006, 16:06 от ЯНЕВА

# 96
"Последно за кога остана срещата и колко часа,и на коя спирка по точно наЗападния пак ли "
Срещата ни е тази събота, 11.02 от 13.00 часа в ресторант "Магнолия" Зад съдебната палата. А за точното местоположение на ресторанта прочетете  обеснението на gabiplus.
Всъщност...без нейно разрешение ще си позволя да я цитирам...за да не се ровят майчетата къде е Simple Smile
няма проблем нали? Simple Smile
"точно на колелото на трамвая зад Съдебната палата, близо до спирката, която се води за първа, не за последна и след нея трамвая тръгва за площад Македония, има едно малко тунелче. Минавате през него и веднага зървате вдясно въпросния ресторант. "
Улицата на която се намира е "Три уши" newsm10

# 97
Честит рожден ден на форума!!!
Дано продължаваме да сме борбени и да умеем винаги да намираме добрите думи и надеждата. Ден след ден минават и се превръщат в добър или лош спомен...
Нека за всички майки и дечица да има повече добри такива дни, а лошото и страданието да остават все по-назад.
Няма по-силна болка и любов от майчината, затова и вярата и силата, които видях тук, в този форум, са едни от най-прекрасните и трогващи моменти, които ме развълнуваха.
 Hug

# 98
  • София, в офиса
Честит рожеден ден на форума - добре, че го има, за да намират хората липсващите парчета от информацията и голямата подкрепа, която си давате една на друга.  Hug  bouquet

Въпреки, че много ми се иска все по-малко хора да пишат тук и хора като мен да имат работа с неправилното говорене на актьорите и политиците 

# 99
Резервацията е за 13 часа на 11.02. Ще опитам да отида по-рано, но не знам дали ще успея. Надявам се да се ориентирахте къде да дойдете.

# 100
Трябва ли да потвърдя резервацията - какво мислите. тогава не ми казаха нищо, а направо да отиваме там. Ако трябва не знам как ще го направя, защото нямам никакви телефони. дайте идеи.

# 101
Щом не са ти казали, че трябва да се потвърди би трябвало да няма проблеми. Някоя от мамите (мисля, че Кремена) не живееше ли близо до ресторанта?

# 102
  • в края на града
И аз ще дойда утре, Иво не е на работа, може би ще е по-късно, за да нахраня Яни, че баща му не може  Confused Много се радвам, от както се е родил малчо май само веднъж съм излизала някъде сама така за удоволствие за 2-3 часа. Малко ме притесняват дали ще се справят двамата ми мъже сами, ама трябва вече да се учат и без мен  Simple Smile
Надявам се да има едно допълнително място, че не съм се записала в анкетата...

# 103
Аз...не знам дали ще дойда Sad Марти май ще се разболява Cryи ако няма кой да го гледа Rolling Eyes

# 104
Стискам палци всички да можете да дойдете. То и на мен на косъм да ми се размине, ама за сега нещата са наред. И разбира се, че има място за всички.

Общи условия

Активация на акаунт