Приятелски отношения с колегите - за или против сте?

• 5 332
  • 65
  •   1
Отговори
# 45
Против. Приятелските отношения оказват влияние и на работните в даден момент.

# 46
Твърдо съм против подобни отношения на раб. място!
Работното място най- малко като време представлява повече от 1/2 от живота ти, като изключим съня.

# 47
И в тази връзка - Интимни отношения с колегите - за или против сме? Simple Smile

# 48
И в тази връзка - Интимни отношения с колегите - за или против сме? Simple Smile

Ама с всичките ли?

# 49
  • в сърцата на децата <3
Не съм работила с мъж, който да ме накара да се замисля по въпроса  Laughing

# 50
Не уточнявам, но, след като прекарваме голяма част от живота си на работа...както дойде.

# 51
С един колега съм имала интимни отношения, бях му и леко шеф Laughing Ръководството веднага реши той да мине под чужда опека. Иначе проблем не сме имали, а и аз 3 месеца по-късно напуснах. 2 години изкарахме заедно. Но в тая фирма беше прието за нормално, 90% необвързани между 19 и 30, някакси нямаше как да не се завързват връзки. Grinning

# 52
Там, пък никой не те пита. Какво общо има това с работата?

# 53
А, нищо.

# 54
  • в сърцата на децата <3
Е как да няма? Някои хора така израстват в кариерата, малко ли е?

# 55
Е как да няма? Някои хора така израстват в кариерата, малко ли е?
Не е. Някой така, други с роднини, трети с приятели.
При повечето случай трябва и да притежаваш нещо.
На определени места не искат и семейства заедно.
Личните взаимоотношения трудно можеш да ги контролираш. По- добре е да ги използваш, отколкото изкуствено да ги ограничаваш.

# 56
 А, за интимни съм забелязала, че тече голям екшън, винаги има такива при това, от най-неподозирани субекти. Имахме един шофьор, който дойде женен, смени две любовници и накрая се разведе заради трета.
 И сред по-висшите етажи има любовни драми, само ИТ-тата се държат индиферентно.
 Аз също съм имала гадже в службата, майка му идваше да му носи обяд Rolling Eyes.

# 57
Против ,както и роднини,семейства в една фирма/изключвам семейните такива/
За - добрите служебни отношения.

# 58
Абе и за интимните отношения много зависи...
Преди години съм имала такива с един колега - бяхме в различни отдели, но сме имали и общи проекти. След време си омръзнахме и решихме повече да не се виждаме извън работата и така - без драми, без тръшкане... Сега и двамата работим на различни места, но поддържаме много добри отношения, продължаваме да се виждаме, но като приятели

# 59
Аз с връзкарите не мога да се справям, не знам защо, знам, че е нормално да уредиш приятел и роднина на работа, и аз съм го правила но някак си има такива, които прекаляват с тоя чадър над себе си. В момента имам един подчинен, шефа ми го натресе и някак си все не можем да се сработим.

Общи условия

Активация на акаунт