n.o._n.a.m.e., ами хайде честито за хубавата новина! Леко бременеене и прекрасен финал - леко раждане, дори да е приятно, както при мен и двата пъти, сладко, здраво и най-прекрасно бебче да си гушкате всички на лято!
velma, как е твоето коремче, бебчо? Не остана много!
Радвам се, че дечицата се адаптират вече към яслата. И Борко вече свикна, поревава малко като отворят вратата да го вземат, но е за много кратко!
Нас и мъчат някакви болести вече месец...няма оправия
И двамата са със сополи, безкрайни просто! Направих изследвания - чисти са уж. За капак снощи Борко повърна два пъти, но нищо му няма - ни температура, ни зле се чувства, иска да яде, луда работа. Сигурно нещо кофти е ял. Ще взема да ги заведа при една хомеопатка най-накрая, да видим тя какво ще каже по въпроса. Искам и имунитета да засиля малко, но ако мога да се размина със скъпата коластра, ще съм благодарна!Гледам за коледните подаръци говорите - аз взех един спален комплект с маккуин (Борко е луд по тази кола) от колектива за 18лв, взех и един пъзел. Може с това да му се размине. За малкия се чудя какво да взема
Не помня за Борко какво бяхме взели за първата му Коледа По-голям проблем сега ми е какво да правим вечер, като го взема от ясла. На него му се играе, а на площадките деца няма, прибират се всички към 5. А на него сам не му се играе. Ходим в мол сердика на площадката с пиратския кораб, но ми се иска някакво разнообразие да има. Чудя се дали да не видим капела плей тези дни. Вие как забавлявате малчовците сега?

От къде я лепна незнам.Първи е и в яслата.Та сега цяла седмица си бяхме вкъщи и като гледам,другата също.