Отговори
# 600
Знаех си, че има нещо щом не пишеш. Надявам се вече да си добре  Hug Важното е бебчо да излезе жив и здрав и ти вече да си по- спокойна. Няма ли някоя баба покрай вас да помага?
То вече малко късно, но все пак пуснаха пак програмата към БТ за детегледачка на деца до 3г. Евентуално може да кандидатствате някой да ви помага с Любчо докато ти свикнеш с бебето и неща си влязат в релси.
 Hug Hug Hug Hug

# 601
И аз тук-пак болни LaughingВече на истерия ме избива.
След три дни температура до 40.2 изби обрив...
Днес контролен преглед :
" Не е варицела, не е рубеола-ваксинирана е, не е розеола, категорично не е скарлатина, обрив от лекарства не е, хранителна алергия не е, не знам си още какво не е..."
След като няма дискомфорт ще чакаме да си мине. Всичко останало /бяхме с ангина/ е вече ок.

Ние се забавляваме на люлката на двора, пясъчника, пъзели, коли, куклите само ги събличаме,кубчета, тротинетка, гоненица.

# 602
  • в рaя
здравейте и от нас.
Много се радвам за аделина, сещам се колко тъжни постове беше писала, дано бременността и е лека и здраво бебче. На всички ви пожелавам здрави бебчета  Hug
аз бях писала и преди - ние също в момента опитваме с хомеопатия,макар да е малко по-сложно, но сега чета, интересувам се и поне болестите минават по-леко и без насилване за пиене на лекарства. До сега сме били само на прегледи за лекуване, до интервю не сме стигнали, че то се ходи здрав, а ние все лекуваме нещо. Но е много лесно с даване на 3-5 гранулки веднъж дневно, без сиропи, хапчета и т.н. За Т - малкия последно ми вдигна 39,5, свалих я само първата вечер след като цял ден я държа, просто ме хвана страх за вечерта. На другия ден също я държа цял ден и почнахме гранулките, след няколко часа спадна и на третия ден вече нямаше, но се отключи ларингит, който туширахме само с два приема по 3 гранулки. Чудо Simple Smile
n.o._n.a.m.e., леко раждане и здраво бебче. Дано баткото не боледува за напред много, но няма как, трябва да си минат и този период.
Золка, обрива може да е и от високата Т, сега има такъв пак гаден вирус, бляк. Бързо да се оправяте.
агнесана, много неприятно, че тази бременност така те изтощава, но всичко си заслужава да се изтърпи.  Hug
Шаника, и Мими я има тази остатъчна кашлица. Вече не давам нищо, спряла съм и чакам или да мине, или да си покаже какво иска. Кашля след бягане и сутрин, понякога и посреднощ, влажна, отхрачваща. Нищо и няма.
Слави, дано и вие сте добре, аман с тези болести, измъчиха и се децата
Мими също боледува често, но за сега се разминаваме с хрема и кашлица. Почнах да и хващам цаката и вече и на лекар рядко я водя, основно да проверим на къде са нещата. Мъжа ми все мрънка, че не изпълнявам съветите на лекаря, все треперя дали ще се оправи или влоши, но за сега успяваме. Малкия ми е много палав, двамата с кака си изобщо не се разбират и като са в къщи ми иде да  smile3511 На 6-ти ще правим кръщене на малкия и сега съм на диета, тука все тоалети се пробват, голяма лудница. Дано времето да е с нас и да са здрави всички. Малкия много боледува, в чудо съм се видяла, овладяваме положението и доки дори ме хвали, че успявам да се оправя без антибиотици, но пусто му, много ме е страх от тях.

За игри - ние се по тихите такива - четене на книжки, рисуване, готвене и хранене на бебета и мама, строене с конструктор, сега на пясъчника и пързалката.

# 603
има ли момичета да пазят на таблици за захранването.?
Трябва ми за приятелка.
Имах една цветна таблица , и отделно имаше систематизирана информация от майка, която си беше направила труда да опише всеки зеленчук / вид храна и да напише какво съдържа и кога може да почва да се захранва с него?
Ако някой има нещо интересно по темата искам да ми ги пратите  Peace

# 604
има ли момичета да пазят на таблици за захранването.?
Трябва ми за приятелка.
Имах една цветна таблица , и отделно имаше систематизирана информация от майка, която си беше направила труда да опише всеки зеленчук / вид храна и да напише какво съдържа и кога може да почва да се захранва с него?
Ако някой има нещо интересно по темата искам да ми ги пратите  Peace

и аз скоро си мислех за този сайт. АКо не се лъжа Биляна го беше постнала "навремето". Обаче след един преистал се затри сайта и не се сещам как да го търся.

Честит Имен Ден на празнуващите с няколко минути закъснение  Mr. Green   bouquet  bouquet  bouquet

# 605
Аз, като фен на захранване водено от бебето ще ви покажа сайта от който може да намерите много полезна информация. Схемата за захранване и реда на включване на продуктите е същия, като при стандартно захранване. Има и много полезна информация за "хубавите" купешки пюрета:
http://zabliznacite.wordpress.com/category/%D0%B7%D0%B0%D1%85%D1 … %D1%82%D0%BE-blw/

# 606

MaPuHa88, имам, мисля, точно цветната схема, за която говориш!
Открия ли я вече? Мога да ти я прати, ако не си, чак сега видях молбата ти... Wink

# 607
  • Казанлък
scaramouche, ако може и на мен да я пратиш тази схема, ще съм ти много благодарна!  Hug   bouquet Че след известно време и на нас с Денис ни предстои да се захранваме.
Ние сме добре. Само дето Ахмед се разболя онзи ден и сега го пратихме да го гледа баба му докато оздравее.

# 608
  • По широкия бял свят
Мисля, че това ви трябва http://www.zachatie.org/images/zahranvane/Zahranvane.pdf .

# 609
  • Ямбол
И аз се сетих за тези схема.
Имаше и един блог на септемврийките, със съветите на Косе Босе за захранването. И там съм чела, но нещо сайтът не е достъпен в момента.
Другото място, на което съм чела за захранването е ето тук http://wholesomebabyfood.momtastic.com/babyfirstfoods.htm

# 610
Е аз точно за Косе Босе си мислех, но забравих името. Благодаря ви момичета  Hug Той нероден Петко още го няма, но аз от сега си мисля как ще се захранваме с него  Joy

# 611
mersi!
и аз  на Косе Босе инфото търсех. дайте и нейния сайт

# 612
  • София
Днес се сблъскахме с поредния абсурд в нашата държава-след като се класирахме за градина с триста зора днес решиха да ни развалят празника със съобщение, че ако не запишем детето до края на деня отпада от класирането. Въпреки че знаех, че срока е 17.05 тръпката беше повече от неприятна-дали не съм изпуснала нещо ново или недоразбрала или що ли?
До момента не съм получила втория мейл с вярната информация, да не говорим за извинение.
Аман от недоглеждане и липса на достойнство да се извиниш

# 613
  • София
Христос Возкресе!
Честит празник на всички. Тук е пусто, но аз реших да Ви поздравя с хубавия празник-може да се излъже някой да пише Laughing
Получих извинение от екипа на ИСОДЗ на другия ден. Все пак някой се е сетил, че побъркаха сума народ. Това е от мен, желая Ви весело изкарване на празника.

# 614
Весели празници и от нас и честито на имениците!

И на мен за около 30 секунди ми се сви под лъжичката какво съм пропуснала, че ни заплашват с елиминация за детската градина от ИСОДЗ Confused

Общи условия

Активация на акаунт