Обучение по ОП "Аз мога" и "Аз мога повече" - 12

• 58 520
  • 739
  •   1
Отговори
# 465
Благодаря за инфото. Работата е ясна. Варненските мърди сега започват да преглеждат заявленията от миналата година. За пореден път съм дълбоко възмутена от компетентността на служителите в БТ Варна и най-вече от желанието им за работа. Аз съм номер 4997, т.е. ще почакам 730 номера преди мен, защото разни заспали п----ки не са си свършили работата от предишната вълна, а аз подадох още на 15.10.2012г. Съчуствам дълбоко на хората, които не са имали възможността да чакат първия ден и са подали по-късно. Очевидно те ще чакат мнооооооооооооого месеци за да ги огреят "златните" лъчи на скъпите ни труженички от БТ Варна, чиито заплати идват от нашите данъци.

# 466
честито!!!  

Предполагам сте за присъствен курс, нали

# 467
взех си уведомлението (става дума за Велинград)записах английския ,чакам само да се попълни групата но проблема с дистанционното обучение остава.В малкия град няма как да запиша компютърна анимация с форма на обучение ,различна от дистанционна ,така че чакам да променят регламента,дано.

# 468
  • Пловдив
Извинявам се предварително ако въпроса ми ви се стори излишен, но тъй като напоследък много често коментирате дистанционното обучение, може ли някой да ми каже какво е всъщност това дистанционно обучение и каква е разликата с присъствения курс? Аз съм подала документи за английски език. Никой да сега не ми се е обадил, но доколкото разбирам в по-големите градове ще се изчака повечко време.

# 469
  • София
Даруся, когато става дума за дистанционно обучение се има в предвид онлайн обучение - учиш в къщи, като гледаш онлайн уроци. В последно време се появиха доста такива онлайн училища. В повечето случаи не трябва да ходиш никъде, но при някои се налага да имаш няколко урока в присъствена форма. 
Ако работиш до късно и не можеш да си позволиш да ходиш на курс в точен час, дистанционното обучение е в удобно за теб време в къщи.

# 470
  • Пловдив
Даруся, когато става дума за дистанционно обучение се има в предвид онлайн обучение - учиш в къщи, като гледаш онлайн уроци. В последно време се появиха доста такива онлайн училища. В повечето случаи не трябва да ходиш никъде, но при някои се налага да имаш няколко урока в присъствена форма. 
Ако работиш до късно и не можеш да си позволиш да ходиш на курс в точен час, дистанционното обучение е в удобно за теб време в къщи.

Благодаря за разяснението   bouquet, но сега възниква друго питане. Аз останах с впечатлението, че курсовете, на които евентуално ще се запиши човек трябва да бъдат в часове след 18 часа или съботно/неделни с оглед на това, че всички сме работещи по тази програма. Бъркам ли някъде?

# 471
  • София
По принцип има вечерни курсове... и в събота, но зависи до колко часа си на работа:) Не всеки свърша  в 17-18 часа:)

А и ако съдим по това как БТ ни кара да чакаме с часове (да не казвам и с дни) пред бюрата, за да подадем документи.... смятай колко мислят за нас  Crossing Arms

# 472
  • sf
Всеки може да си избере какъвто курс иска, съответно собственото си свободно време. Моята работа например е такава,че мога и дневен сутрешен да карам.
Аз хич не се надявам преди март да получа някакви новини  Rolling Eyes

# 473
  • София
Всеки може да си избере какъвто курс иска, съответно собственото си свободно време. Моята работа например е такава,че мога и дневен сутрешен да карам.
Аз хич не се надявам преди март да получа някакви новини  Rolling Eyes

Аз предпочитам присъствения курс, но мога само дстанционно в момента... дано да го разрешат пак!
И ние не се надяваме преди март, макар да казаха - Януари...

# 474
  • Canada
Благодаря за инфото. Работата е ясна. Варненските мърди сега започват да преглеждат заявленията от миналата година. За пореден път съм дълбоко възмутена от компетентността на служителите в БТ Варна и най-вече от желанието им за работа. Аз съм номер 4997, т.е. ще почакам 730 номера преди мен, защото разни заспали п----ки не са си свършили работата от предишната вълна, а аз подадох още на 15.10.2012г. Съчуствам дълбоко на хората, които не са имали възможността да чакат първия ден и са подали по-късно. Очевидно те ще чакат мнооооооооооооого месеци за да ги огреят "златните" лъчи на скъпите ни труженички от БТ Варна, чиито заплати идват от нашите данъци.
Оф, ние сме 5064 и 5063... Егати кошмара... Аз се надявах да можем да започнем он януари 2013 да караме курсове. Sad Sad Sad

# 475
  • Пловдив
Няма ли желаещи за Графичен дизайн Пловдив - препоръка за доставчик....

# 476
честито!!!  

Предполагам сте за присъствен курс, нали

Благодаря! Какво ще рече присъствен курс? Не разбрах добре, може ли да поясниш?  Simple Smile

# 477
  • sf
Абе хора, мислете малко с тия глави  ooooh!
какво ще рече "присъствен" и какво " дистанционно " ?! ами то се подразбира от самите думи, само трябва малко да се помисли.
Питах 11-годишната си дъщеря какво според нея означават тия думи и тя се сети без дори да знае за каво става въпрос  ooooh!

# 478
Абе хора, мислете малко с тия глави  ooooh!
какво ще рече "присъствен" и какво " дистанционно " ?! ами то се подразбира от самите думи, само трябва малко да се помисли.
Питах 11-годишната си дъщеря какво според нея означават тия думи и тя се сети без дори да знае за каво става въпрос  ooooh!

Да мисля?! Толкова рано сутрин?!  Laughing
Аз за варианта "дистанционно обучение" дори не се сетих, защото Интериорният дизайн няма такава опция...затова се учудих какво точно ме пита и поисках разяснение...да не би да не знам нещо. И мисля, че подходих съвсем възпитано Simple Smile Умна съм си и аз, спокойно  Sunglasses

# 479
Айде бе хораааа... Някой от Варна няма ли да се похвали най-после!?!?!

И аз също това чакам !

Общи условия

Активация на акаунт