Обучение по ОП "Аз мога" и "Аз мога повече" - 12

• 58 372
  • 739
  •   1
Отговори
# 435
  • Пловдив
Днес си вземах уведомлението за ПО (Графичен дизайн) Пловдив.Някакви препоръки за доставчик и други със същата специалност.Подадох на 16.10
Бреййй! На Чернишевски ли беше подала, защото аз подадох на 15, даже бях 10 по ред, а още никой не ми се е обадил?

# 436
  • Пловдив
Днес си вземах уведомлението за ПО (Графичен дизайн) Пловдив.Някакви препоръки за доставчик и други със същата специалност.Подадох на 16.10

А как разбра , че си одобрена ? Thinking
Аз писах , че искам да ми съобщят с смс .
Обадиха ми се по телефона - аз подадох в  бюро Марица Пловдив

# 437
  • Пловдив

Обадиха ми се по телефона - аз подадох в  бюро Марица Пловдив

Кой номер си в Марицата? Peace

# 438
Да следя новата тема. За английски език кандидатствах. Peace

# 439
Обадиха ми се по телефона - аз подадох в  бюро Марица Пловдив
Кой номер си в Марицата? Peace
Оле! Много са бързи newsm78 Честито!

# 440
sisi07 , благодаря !  bouquet
В Марица сигурно е имало по-малко хора .
Аз подадох на 17.10 , на Чернишевски . Peace

# 441
Аз също подадох в Марица на 23.10, номерата ми започват с 04хх. Може би ще се обадят скоро, въпреки че хич не бързам, ще си чакам новите указания и дистанционното обучение  Crossing Arms

# 442
Здравейте.
Някой може ли да ми препоръча доставчик по Графичен дизайн за София? Сигурно ще си почакам до януари за уведомление, но ми се иска да събера отзиви. Някой има ли впечатление от Делта?

# 443
  • София
Здравейте,
относно дистанционното обучение и тези, които искат да учат така какво правим? Чакаме второ нареждане от АЗ, че може да учим дистанционно или..? АКо междувременно си получим уведомлението какво става  Thinking Аз лично искам да започна възможно най-скоро, но при тези обстоятелства как ще се процедира. И защо след като ще има промяна не пуснат официално уведомление на сайта какво следва да се прави оттук нататък, специално за желаещите да се обучават дистанционно. Много ме хваща яд от такива неуредици  #Cussing out

# 444
Момичета, добра новина.

дават ваучери за дистанционните курсове. Но - май само на хората които са подали миналата вълна.

Ако разберете нещо в повече, пишете непременно

# 445
Е, това е моят случай Laughing
Май ще трябва да черпя.
Но нека първо взема ваучъра Simple Smile

# 446
ще го вземеш... и тогава ще чакаме това, с почерпката
Wink

# 447
Здравейте и аз звънях сега в БТ и ми казаха че мога да си пратя уведомлението към кабината и ще ми дадат ваучер, но съм се записвала миналата година. това има значение ....да знаете newsm44 newsm68 smile3501

# 448
  • Дива Индия
В наше село не са готови. Обадих се току-що по телефона и ми казаха, че ще са готови в петък! Е... малко съм разочарована. Но дано поне стане. Моя мъж кандидатства, де. Не аз. Аз нямам право, което е жалко.

# 449
Мъжът ми сега отиде до БТ и са му отказали издаване на ваучър, не можело за дистанционно обучение. А другият понеделник трябва да почваме курса. Още миналата седмица си входирахме попълнените уведомления.
Явно новината още не е стигнала до Бургас.

редактирам: В крайна сметка са му дали ваучъра Party

Последна редакция: пн, 12 ное 2012, 12:38 от Ловис

Общи условия

Активация на акаунт