Обучение по ОП "Аз мога" и "Аз мога повече" - 12

• 58 633
  • 739
  •   1
Отговори
# 510
Днес си взех уведомлението от ДБТ Бургас. Подадох документи на 15.10  Peace

# 511
Здравейте, на някой от вас обадиха ли се от бюро по труда Младост? Имате ли представа кога да проверявам и къде? Подадох си документите в последния ден.
Благодатя предварително

# 512
Току що ми звъннаха, че съм одобрена за курса по Английски език  newsm44 newsm44 newsm44
Подадох документи на 17 октомври, Кърджали

Последна редакция: пн, 19 ное 2012, 16:16 от donika5

# 513
Може ли когато някой съобщи,че са му звъннали да допълва КЪДЕ и КОГА са подадени документите...

# 514

Реа за Варна май все още няма одобрени от новия прием. Аз подадох на втория ден и веднага ще пиша ако и когато се обадят. Изглежда доста ще почакаме.

Момичета, аз се обучавах в една от предните "вълни" и чаках точно година от заявлението до получаване на уведомление и ваучер.  Този  път при подаването попитах дали пак цяла година ще чакаме и служителката отговори "Е, може и половин..."  Rolling Eyes Simple Smile

# 515
  • София

Реа за Варна май все още няма одобрени от новия прием. Аз подадох на втория ден и веднага ще пиша ако и когато се обадят. Изглежда доста ще почакаме.

Момичета, аз се обучавах в една от предните "вълни" и чаках точно година от заявлението до получаване на уведомление и ваучер.  Този  път при подаването попитах дали пак цяла година ще чакаме и служителката отговори "Е, може и половин..."  Rolling Eyes Simple Smile

Във Варна явно са извънредно .... как да ги нарека.... мудни  Rolling Eyes

# 516
Ами май не са мудни точно. По мои наблюдения от два тура подаване на документи, имам чувството, че се опитват всячески да спъват програмата. Дано да се лъжа, но фактите говорят...

# 517
Те ли ти се обадиха или ти сама ходи да проверяваш в БТ?

# 518
Днес и аз получих обаждане - Стара Загора. Ще търся доставчик за немски. Предложения?

# 519
На последните подали в БТ Младост са казали най-рано края на януари/началото на февруари да очакват включване, а на първите към средата на декември. Все пак толкова документи не се обработват за 1 месец. По провинцията подалите са мн. по-малко. Логично е там да им отговорят мн. по-бързо.  Така, че подалите в последните дни - имайте търпение  Hug

# 520
Те ли ти се обадиха или ти сама ходи да проверяваш в БТ?
Не са ми звъняли, отидох на място. На таблото има изнесени списъци с одобрени и неодобрени кандидати. Бяха стигнали някъде до 36хх.  Peace

# 521
Добре де , аз съм писала начин за уведомяване - смс , значи ли , че трябва да ходя на място и да следя по таблата ?
На мен ми е далече , аз за подаването отпуск си взех ! Sunglasses
Няма ли да ми уважат желанието ? Crossing Arms

# 522
  • Варна
Здравейте момичета, трябва да презапиша професия, тъй като за предната с която съм одобрена, не мога да намеря доставчик на обучение. Кандидатствала съм миналата година, обадиха ми се, че съм одобрена преди месец и половина. Не разполагам с никакво време и моля, ако някой знае къде да намеря пълния списък с професиите, да ми помогне с линк. Благодаря Ви предварително!

# 523
На 1 страница е линка . Peace

# 524
  • Canada
Честно казано искрено се надявах като сме подали на 15.10 да ни се обадят докъм януари месец. Ама като гледам, явно наистина варненци най ги мързи от всички и да, вярно е, че спъват програмата.
По стечение на обстоятелствата имам наблюдения как приемаха заявление в БТ във Вълчи дол например и мога да кажа само позитивни неща за служителките там... Peace

Общи условия

Активация на акаунт