Борбата с рака - духовното оцеляване и физическото преодоляване - 32

• 73 636
  • 736
  •   1
Отговори
# 600
  • София
Светли празници ви пожелавам мили мои! Нека бъде любовта в сърцата ви и светлина в очите,раздавайте я без да се пестите... Обичам ви!!!
Много ми хареса това стихотворение и искам да го споделя с вас,защото в забързаното ежедневие може би забравяме истинското вълшебство на всеки ден /не само Коледа/- за всички запазили хлапето в себе си.

Коледна картичка
Моят животец - побъркано нещо,
вчера се срина на прах и на пух -
вмъкна се в хола ми с шарени свещи
някакъв празничен коледен Дух.

Чакай - му казвам, объркал си рейса,
даже не съм се изгубила в сън.
Влез, постопли се, хапни и посмей се,
после - по живо, по здраво - навън!

Ама дивакът намести се свойски,
бърз като коте измуши се, ха!
После намигна във смисъл "не бой се!",
свит на кълбенце под мойта елха.

Гледах го десет минути на чорчик
как боядисва живота ми сив.
Смешно човече, ей тъй се кокорчи...
Чак ти е кеф да си празнично жив.

Хора, приятели, знам, че съм луда,
ала звънчетата празнични чух.
Пращам ви в плик запечатано чудо -
весела картичка с Коледен Дух!

# 601
И не се дръжте с жената като с болна,това е най-голямата грешка ,която близките правят !
Мразех когато ме гледат със съжаление и се държат с мен сякаш съм инвалид ! Може да са ми отрязали от цицата ,ама мозъка си ми е същия !
Не го правете и вие ! Peace

Абсолютно подкрепям това мнение! Мразех и все още мразя, когато някой гледа майка със онова гадно съжаление. Или най-гадното, когато някой й говори бааавно, с просто думи, като на малоумна. Е, вярно , че на нея са й бърникали из мозъка, ама това беше преди цели 6 години и тогава и сега си е напълно с разсъдъка си. Че даже и мене оплакват, колко ли ми било тежко без майчина помощ... И все се намира някой ''доброжелател'' да ти ги наприказва такива. В такъв момент и на мен ми пада пердето и не им оставам длъжна, даже преди няколко дни, на една такава й казах, че не ми е толкова тежко, все пак имам жива майка вече 6 години, напук на всички тъпи ''прогнози'' за живота й и колко хора си умряха през тези години , здрави-прави! Е, не й стана хубаво, даже ми вика чукай на дърво... Stopабе... просто ето това ме съсипва- отношението и съжалението на околните. Това беше едно лирично отклонение, предполагам всеки от вас се е сблъсквал с такива ''доброжелатели''. / не говоря за първоначалния шок на близките на някой борещ се с рака, когато още не знаят и те на кой свят са и натоварват и него със своите страхове, да не се засегне някой/ .

Отдавна не съм писала в темата, но влязох просто да ви пожелая светли и хубави празници, много здраве на всички ни , Господ да ни пази от зло и болести и нека до дълбока старост да се радваме на любовта на близките ни и любими хора!!!  Hug

# 602
  • Варна
Момичета, желая ви Тиха и Светла Коледа! Най-желаните подаръци да получавате всеки ден ! Наздраве !

# 603
  • В царството на игрите:)
НАЗДРАВЕ И ОТ МЕН!
С НАЙ - ТОПЛИ ЧУВСТВА КЪМ ВСИЧКИ ВИ ЖЕЛАЯ ТИХА, СПОКОЙНА, ПРАЗНИЧНА И СВЯТА НОЩ, ИЗПЪЛНЕНА С МНОГО ТОПЛИНА И НАДЕЖДА.... newsm51 newsm24
 santa2 Close-mas: Nature Snowman

# 604
# 605
Тиха и свята Коледа на всички ви !
Бъдете здрави!

п.п.Парата не е у мен ! Ураа... Не е и у Катето ,така че съм спокойна!
Нали съм ви разказвала какво ми се случи двата пъти през живота ми ,в които парата беше за мен ?!
Ако не съм сега споделям-забременях ! Mr. Green

# 606
  • пловдив
Вълшебна нощ, момичета! Нека Коледа сбъдне мечтите ни и ни донесе, топлина, красота, спокойствие и.... пълни чаши разбира се  Joy !
Наздраве!!!!!
 newsm24 santa2  madnoel

# 607
  • у нас - на брега на морето
Весела Коледа на всички!
Сисссс, парата се падна на приятелката на Митко, за съжаление на Мартито, НО дано не е орисана с орисията на твоята пара от двата пъти в миналото, че има още да се учи, пък и аз съм твърде млада за баба! Laughing

# 608
  • София
Честита Коледа момичета !
За първи път парата се падна на Деси /голямата ми щерка/.
Знаете , че тя вече е на 39 лазарника Joy Joy Joy
Ще има обрат май  Peace

# 609
  • Пловдив
Мили момичета, пожелавам ви една вълшебна и красива Коледа!
Бъдете здрави и благословени!
Весели празници! santa2

пп. ако знаете, колко бъзици обрах, че не съм сложила паричката, накрая Илиан я намери в последните си хапки! Simple Smile

# 610
  • София
ЧЕСТИТА КОЛЕДА!!!
Желая на всички вас мили мои приятелки много весело посрещане на Новата година, а пък тя да ви донесе много здраве, късмет и берекет!!! Много щастие  и весели детски усмивки да огласят  домовете ви! Целувам ви!  love001

# 611
  • София
Честито Рождество Христово!
Мир в душите ни, светлина в очите ни и много топлина в сърцата ни!
Бъдете здрави, момичета!

# 612
Честито Рождество Христово на всички Ви!
Бог да благослови всяка една и семейството и и да ви донесе здраве,дълголетие и любов!!!
Весело изкарване на празниците,момичета!

# 613
Честита Коледа на всички ,
много здраве  ни желая, любов и щастие   bouquet

# 614
  • София
Весела Коледа и Щастлива Нова Година, мили момичета  Hug! Желая на всички ни много здраве, повечко късмет и весело изкарване на предстоящите празници!

Общи условия

Активация на акаунт