Борбата с рака - духовното оцеляване и физическото преодоляване - 32

• 73 639
  • 736
  •   1
Отговори
# 585
  • Варна
Луди ПеперудиJoy Той светът нямало да свършва, а ново начало имаме да изпълняваме ... Така че красавица като теб ще трябва да си отгледа наново къдриците, за да раздава хубост и радости навред  Joy Е, това нали беше последната вливка?

# 586
Луди пеперуди, ти сега за една коса ли си? Simple Smile (това е майтап, предполагам, че няма да се обидиш)
Важното е всичко да свърши и резултата на финала да е отличен.  
 Hug Hug Hug
Да бе, да...ако почерпиш Sunglasses Heart Eyes
Нанастеф-оказа се, че наистина има време да хубавея Joy. Сетих се нещо-това лято ходих на едно изложение, а колежките от изложението сме в една група във Фейса, на живо не се бяхме виждали, сникмите ми там бяха само от периода *преди*. За периода *след* на тях дори и не бях им споменавала. Та запознаваме се ние, а те направо като разберяха коя съм Joy- Shockedауу, каква си хубавка, а пък във фейса една такава хърбава  и неприятна изглеждаш...килограмите поне добавиха доза меко излъчване на лицето ми-меко,меко, колко да е меко-пухкаво като бузките ми Joy
Скрит текст:
Влязох отново да си редактирам грешка, прочетох си поста...Момичета, осъзнавам, ч звуча инфантилно, но наистина самочувствието ми е смазано, не мога да го преживея и това е ooooh!

Последна редакция: пт, 21 дек 2012, 15:33 от Луди Пеперуди

# 587
Гледам, че нещо сте увесили носове напоследък. Преди време някой беше писал за книжките на една американка бореща се с рака. Нейната история е много интересна, а книгите и са написани с доста хумор и е истинско удоволствие да се четат. За съжаление са само на английски, но пък са написани много достъпно и не са нужни кой знае какви знания. Мен ме заредиха с позитивизъм за доста време напред. Казва се Kris Carr направила е  и филм. Имам го и  ако кажете къде мога да го кача за да си го изтеглите ще го направя.

На мен косата като ми изпада не ми беше толкова гадно колкото веждите. Перуката ми е по-хубава от истинската коса  Mr. Green, но тези нарисувани вежди са ужасни, чувствам се като клоун Sick

# 588
  • Пловдив
Луди пеперуди, ще те черпя! Само кажи кога и къде! От ядене и пиене се не плаша! Joy
Я си повдигни самочувствието, такива красоти твориш...... Щом преживя рака, значи всичко може да преживееш.
armyhousewife, аз искам да го гледам.

# 589
# 590
Пеперудке, сега знаеш ли как ще ти порасне косата?? Като луда Simple Smile

Само виж какво става тук Simple Smile

А периода с веждите е много гаден, но за щастие е много кратък Simple Smile ПОне при мен беше така. Накупих си разни моливи,сенки да се рисувам, но не ми се налагаше много.

# 591
Кефиш ме със снимките-расте като тревица, браво!

# 592
ооо,сега да ме видиш... Вече съм си много напред с матриала Wink

# 593
карола, това ти ли си на снимките?
благодаря ви за подкрепата, исках да ви попитам за съвети относно хранене, хран. добавки, как да помогна на мама   bouquet
пеперудке, прегръдки!

# 594
Касиопея, по време на химиите никакви добавки. Храната да е балансирана ,не тежка . Може да си яде каквото и е вкусно. Сладкото сме го обсъждали ,че не е препоръчително ,ама не всички го спазваме!
Спокойствие и топла храна ,дето се казва ! Peace

# 595
Аз съм,да Wink

# 596
не може да се скрие чарът, не го казвам като подмазване или нещо такова   bouquet сис, благодаря  Hug за сладкото много се тревожа, направо се чудя какво да хапва че на пазара толкова много боклуци, чудя се за плодовете;
за разни готвени ястия, супи, пълнозър. хляб, мляко, знам че е полезно, но ако може някакви др. насоки  Peace

# 597
По време на химиотерапиите знаете че организмът се изтощава. Затова всяко лишаване от силна храна би било вредно! Затова да яде каквото ѝ е вкусно ! Няма ограничения.
За сладкото казах ,че сме го коментирали ,но си го ядем ,ако трябва да съм частна ! И още съм жива както изглежда! Mr. Green
Така че не се вторачвай в храненето, не това е най-важното сега.
И не се дръжте с жената като с болна,това е най-голямата грешка ,която близките правят !
Мразех когато ме гледат със съжаление и се държат с мен сякаш съм инвалид ! Може да са ми отрязали от цицата ,ама мозъка си ми е същия !
Не го правете и вие ! Peace

# 598
Привет силни момичета!Тази седмица операцията ми мина.Изписаха ме в петък.След 10-тина дни ще излязат резултатите.Тогава пак ще ви пиша.
Искам просто да благодаря за подкрепата и съветите на всички ви и да ви пожелая Весели Коледни Празници!Нека тази Коледа донесе на всички здраве и здраве и здраве и безброй щастливи мигове изпълнени с любов и топлина!

# 599
  • София
Sunystar,  Hug тръгна вече по трънливия път (нали, за да го извървиш трябва да направиш първата крачка). И ще го извървиш до край! Няма да те заблуждавам, че е лесно...
Но имаш рамо, на което да поплачеш и да споделиш страховете си (прекрасните момичета тук)! Имаш ръка, на която да се опреш, когато нямаш сили повече (пак те)! Всички около теб ти съчувстват, мислят те, обичат те, но само ти и ние знаем точно какво изпитваш, мислиш, преживяваш... и то стъпка по стъпка (отдавна е казано "не питай старило, питай патило").
Опитай да отпуснеш душата по празниците и да им се насладиш.
Ще се справиш! Споделяй!

Общи условия

Активация на акаунт