Борбата с рака - духовното оцеляване и физическото преодоляване - 32

• 74 002
  • 736
  •   2
Отговори
# 645
  • София
Химиите не бяха никак страшни...по скоро чисто физическите последици от тях-сухата кожа, косата, или по-точно липсата И, миризмите, килграмите... Аз не съм повръщала изобщо, само сега при новото лекарство силно ме боляха костите.
Преживяла съм толкова химии и никога не съм го обяснявала по точно !

# 646
Само да добавя и безсилието и ужасният вкус в устата и липсата на рецептори..не знаеш сладко ли е, солено ли е..

Ой, мина Simple Smile Не ми се мисли какво е било, мисля само какво предстои.

Желая ви хубаво посрещане на Новата Година. Да сте много обичани,да сте здрави и с неизчерпаеми сили и хъс за живот!!

# 647
Имам една позната, на която и правят същите вливки като моите и няма никакви оплаквания, а косата и опада след последната чак. А при мен имаше от всичко и то по много Sick
Като сме захванали темата - мен най ме измъчи възпалението на устата, гаденето при което ти се иска да повърнеш а не можеш и болките в костите (особено в таза и гърба). Веднъж също бях лепнала вирус и така се тръшнах на легло, както никога до сега, имах треска цяла нощ, зъбите ми тракаха от студ, после ми причерняваше и припадах . Но аз намирам и много положителни неща от химията. Най-сетне на 36 се отървах от пъпки, черни точки и др. подобни тинейджърски проблеми, сега кожата ми е перфектна. Отървах се също от една екзема , която влачих 3 години, от няколко излишни килограма и от едни други оплаквания , които уж бяха на нервна почва, също влачени с години  Mr. Green

А сега да ви питам: на колко време ви правят рентген на бял дроб и ехография на корем?

# 648
ВЕСЕЛО ПОСРЕЩАНЕ НА НОВАТА 2013 ГОДИНА!
БЪДЕТЕ ЗДРАВИ!

# 649
  • В царството на игрите:)
Привет,
Ренген на бял дроб правя веднъж годишно, заедно със сцинтиграфията. Първата и втората година ехо на де що има правех на три месеца, а сега на 6. Туморни маркери и кръв и биохимия, не ме сдържа и пускам все още на 3 месеца.
Днес имахме със Силванката чудна среща с пловдивчанки. Много сериозни излязоха, ей...Пустинната роза дойде от съседен Раковски. Ванче, Марианче, Гинче, Ели, изкарах чудесно с вас и си обещавам скоро да повторя /живот и здраве да е само Praynig!/ Страхотни сте!!!
На всички ви желая неповторима новогодишна нощ и дано Новата щедра и добра. Да я посрещнем с радост и да я изпратим със здраве baloni santa2
 newsm24

# 650
  • пловдив
Честита 2013 година, момичета!
Да сме живи и здрави!
Всички пИпИруди със стоплени пърхащи крилца и нито една опарена от огъня!
Да сте много обичани от хората, които обичате!

# 651
  • София
Честита Нова Година, мили момичета! От здраве да не се отървете!

# 652
  • Пловдив
За Много години, мили приятелки!
Пожелавам ви много, много здраве и късмет през 2013г.
Вчера изпратих старата година в много приятна компания и искрено се надявам тази да има повече срещи!

# 653
Честита нова година на всички.Желая много здраве и много весели  и хубави моменти с хората които обичате,а вашите сърца са толкова големи,че могат да поберат целия свят.Останете все така позитивни и помагайте на хората.

# 654
Честита Нова Година, нека бъде здрава , спокойна и изпълнена с красиви мигове! Миленка , Сис , Ванче, Лорън ,Миленка благодаря за честа и удоволствието да се насладя на вашето присъствие! Надявам се през новата година да имам още много такива възможности , а както и с другите дами във форума  Hug

# 655
  • Варна
Честита Нова 2013 година! Да е здрава, благодатна и успешна ! Наздраве !

# 656
Скъпи силни,позитивни и прекрасни жени,честита 2013!От сърце Ви желая да сте здрави и все така обичани и обичащи,да имате безброй поводи за щастие и Бог да даде мир и благоденстие в семействата Ви!Прегръщам Ви!  bouquet

# 657
Честита 2013 година !Нека ни донесе много много здраве,щастие и любов!

# 658
намират се карциномни макрометастази на места с инвазия в капсулата и перинодалната мастна тъкан,наличие на ту морни емболи - това са резултатите за част от лимфни възли I II ниво в епикризата на майка ми - може ли да ми помогнете - какво точно означава този резултат?

# 659
Благодаря на всички за мненията, за подкрепата и за куража!
Желая ви Здраве, здраве и пак здраве през новата година! newsm74

Общи условия

Активация на акаунт