Борбата с рака - духовното оцеляване и физическото преодоляване - 32

• 73 630
  • 736
  •   1
Отговори
# 615
  • Русе
Честито Рождество Христово!
Мили момичета, нека чудото на святата Рождественна вечер влезе в дома Ви!
Бъдете здрави!

# 616
Честито Рождество , Момичета !

Нека надеждата никога не напуска сърцата ни, защото Бог се роди за нас ( и защото мнозина вярват в Бог , но не всеки го следва и уповава в сърцето си )!

Сис, аз лееко подбутнах парата и тя остана за къщата ( че последните години все на мен ми се пада , 'айде стига  еманципация, де Simple Smile

# 617
"Аз молих за сила...,а животът ми даде трудности,за да ме направи силен.
Аз молих за мъдрост..., а животът ми даде проблеми за разрешаване.
Аз молих за богатство..., а животът ми даде ум и силно тяло ,за да мога да работя.
Аз молих да мога да летя...,а животът ми даде препятствия, за да мога да ги преодолявам.
Аз молих за любов..., а животът ми даде хора,на които мога да помогна,да разрешат проблемите си.
Аз молих за блага..., а животът ми даде възможности.
Не получих нищо от това,за което молих.Но получих всичко ,което ми е нужно."

Мили момичета ,от сърце ви желая вашите молитви да се сбъднат.
Честита Коледа на вас и вашите семейства! newsm10

# 618
Скъпи момичета, честито Рождество Христово! Желая на всички весели празници,светли и усмихнати дни! Бъдете здрави!

# 619
Честита Коледа!!!
Желая ви много здраве и късмет и весело посрещане на Нова година!!!
 santa2

# 620
Честито Рождество Христово! Желая на всички ви здравето , надеждата и вярата в красивото да са ви спътници! santa2

# 621
Празници...Светлини...Камбанки....Звънчета....
Но има едно нещо ,което не спира да ни гложди,колкото и да се правим на серт.....И това нещо е осмокракото....
Ето ви нещо,за Честита Коледа !
http://www.trud.bg/Article.asp?ArticleId=1692127

п.п. Зла съм щот отново влизам в болница! Не ,не е от диагнозата ! Жлъчката ме мори и съм решила да я махна.... И тогава няма да съм злъчна , а ще стана бяла и добра....
А вие....прочетете статията! Mr. Green

# 622
  • София
Честита Коледа,момичета! Да има здраве и късмета да е с вас! Весела Нова година! santa2 santa2
 Сис, успех!   newsm51

Последна редакция: пт, 28 дек 2012, 07:27 от мм

# 623
  • Варна
Здравейте.
Пожелавам ви много, много здраве и щастие.
Майка ми я оперираха от рак на гърдата. Моля за съвет относно добавки, които биха облекчили последващото лечение. Търсих информация за achh Киноко - http://neogenesis-bg.com/products/anss-rx-kinko , но не намирам такава. Писах им и писмо. Отговора е:

За известно време-вече два месеца,трябва да измине още 1-няма да има внос на АНСС Платинум,заради проблеми с една от допълнителните малки съставки.След края на януари ще го има редовно.
2Засега-до края на януари-ще внасяме само модификацията АНСС Rx Киноко-гелкапсулите.Те могат да се приемат в максимално количество 3 броя дневно и така стойностно са равни на цената на модификацията Платинум-аналогичния продукт сухо вещество.

Струва ли си?
 Hug

# 624
Сиииис, стискам палци всичко да мине добре!
  Момичета, весели празници !Много здраве и късмет! Hug

# 625
  • София
Сис, стискам палци  Peace
Ще си правя прощъпулник... за три дни два пъти падам, синя съм и по крака и по ръце и по задни части. Разправят, че имам остеопороза... ако имах сега да съм на парчета  Joy Joy Joy
Е, сигурно имам, но мога да понеса още.

# 626
  • София
Привет на всички момичета! Hug
Sisil, понеже искаш съвет си позволявам да ти го дам, макар и непрофесионален, но изпробван - най-добрите добавки - вяра в лекуващия лекар и добрия изход от лечението, безрезервна подкрепа от най-близките хора и много висока доза позитивизъм!!! Peace колкото до хранителните добавки, аз лично не знам някой да се е подпомогнал от тях. Ако прави химиотерапия, едва ли ще и се иска да пие хранителни добавки. Mr. Green Много сме коментирали този въпрос и мисля, че няма да получиш конкретен отговор. Преценката е лична.

# 627
Сисанке, успех! Ще се справиш! Ти си силна жена, доказала си го във времето, а и с нашата подкрепа, просто няма начин... всичко ще мине добре! Hug newsm10 newsm51  love001

# 628
Момичета извинявайте че се намесвам в темата. Преди седмица две оперираха брат извадиха му тумор от пикочния мехур  днеска са го пратили за епикризата но е нямало кой да я разчете. Все пак ако някой може да каже нещо по въпроса, че не ми се чака до след празниците когато ще е  на доктор. Диагнозата е
Умерено диференциран преходно клетъчен карцином със инфлитрация в субмукозата
Т1, NX, МХ, G2

# 629
здравейте искам да питам има ли кякой който може да ми поясни една ренгенова снимка на таз. Спешно ми е

Общи условия

Активация на акаунт