ВЪЗМУТЕН: Въпрос: Съгласна ли сте "съпругът Ви да стане донор?"

• 2 853
  • 21
  •   1
Отговори
# 15
  • Galaxy 13197853088
О времена, о жени!
 Laughing

# 16
  • София
Лабрадор, каквото повикало - такова се обадило.
Въпросът ти е малко пресилен, затова и моят е в този стил.  Wink

# 17

Е, не няма да го взема. Ако пък е имал и приятелки преди мен - абсурд! Искам мъж чист като момина сълзичка.  Peace

Всички сме чисти tonkabonka  Crossing Arms.. че кой мъж би си хвърлил златото у блатото залудо.  Hug

# 18
К'во стана с темата ?! Ако ще се вземате, се вземайте, поне не пречете на темата Wink

tonkabonka ... мислиш ли, че хората се интересуват от това кого ще вземеш и кого не Grinning ?

# 19
Що сА възмущаваш? Говорим си, обсъждаме.

# 20
  • София
tonkabonka ... мислиш ли, че хората се интересуват от това кого ще вземеш и кого не Grinning ?
Щом ще си говорим в този мил тон...
Хората може и да не се интересуват кого ще взема (пък и аз отдавна съм направила избора си), но така като гледам не се интересуват и от темата ти.  Peace А това е така, защото всичко, което имаше да се каже, беше направено в оригиналната тема.  Wink

# 21
Щом ще си говорим в този мил тон...
Хората може и да не се интересуват кого ще взема (пък и аз отдавна съм направила избора си), но така като гледам не се интересуват и от темата ти.  Peace А това е така, защото всичко, което имаше да се каже, беше направено в оригиналната тема.  Wink

Провери пак и виж, че в оригиналната тема, не са участвали мъже които да си кажат мнението Wink то не, че за жени като теб има значение, но все пак ... му се викаше "свободна зона" или нещо такова Wink

Общи условия

Активация на акаунт