Зоната и ние - тема 11

• 56 808
  • 732
  •   1
Отговори
# 360
мога ли да ве4ерям скумрия в доматен сос консерва и ако може с какво друго да добавя? newsm78 

# 361
  • София
Здравейте. Следя темата и повече от година спазвам Зоната. Благодарение на вас успях да сваля над 15 килограма и се чувствам перфектно. Ако я нямаше тази тема и пълната и актуална информация, която сте събрали тук и в блога, сигурно щях да се откажа, защото при мен нещата се получаваха много бавно.

Пиша ви защото открих книгата Овладяване на зоната в нета. Може да се изтегли от този адрес:
http://depositfiles.com/files/9l9pc2iyy
Блокирали са този адрес.  Cry

# 362
Здравейте. Следя темата и повече от година спазвам Зоната. Благодарение на вас успях да сваля над 15 килограма и се чувствам перфектно. Ако я нямаше тази тема и пълната и актуална информация, която сте събрали тук и в блога, сигурно щях да се откажа, защото при мен нещата се получаваха много бавно.

Пиша ви защото открих книгата Овладяване на зоната в нета. Може да се изтегли от този адрес:
Преди малко не бе блокиран

Последна редакция: чт, 06 дек 2012, 09:41 от marianapanova

# 363
  • в сърцата на децата <3

Преди малко бе блокиран
Аз я свалих, ако някой иска да ми прати на лични мейла си и ще я разпращам  Hug

# 364
Добро утро!   Heart Eyes
Честит Никулден на имениците.   Heart Eyes
Честит професионален празник на банкери, моряци, рибари, търговци.    bouquet
Весел празник на вас и семействата ви.  Hug

# 365
Момичета, от сега съм се зачудила вечерята за Бъдни вечер как ще се прави? Ще се прегрешава ли или има някой пиниз, за който не се сещам  newsm78 Само въглехидрати ми се въртят в менюто

# 366
  • София

ОГРОМНО БЛАГОДАРЯ ЗА КНИГАТА!
Би ли споделила как премина тази една година откъм сваляне на килограми, защото подозирам, че и при мен се случват по-бавно нащата. Напр. кои храни предпочиташ, допълнителни екстри - вода и рибено масло, спорт и как във времето редуцираше теглото.

Първите 7-8 месеца се придържах стриктно към Зоната. Излизания съм имала не повече от 2-3 пъти месечно. Започнах с 10 блока (според калкулатора трябва да са 7) и съм ги качвала до 12. В момента съм на 11, просто с под 10 блока съм гладна. Първите месеци свалях между 1,5 - 2 килограма на месец, после започнаха да намаляват и например от лятото до сега съм свалила 1 кг. Интересното е че когато бях на 12 блока (без физическа активност) свалих най-много.
Друго интересно е, че от така наречената лунна диета с айран качвам.
Иначе от храните ползвам повече тези от зеления списък и то не толкова, защото се препоръчват, а защото са в по-големи количества. С количествата ориз, картофи или макарони за един блок например ще си умра от глад. Обикновено имам по 6 хранения на ден - 5 по 2 блока и късна вечеря - 1 блок. Вода - около 1,5 литра на ден, пия рибено масло на Pristine.
Миналото лято преди да започна диетата бях 70 кг (при ръст 158), а в момента 54.
Моят съвет е да не се качвате на кантара всеки ден - 1-2 пъти в месеца е достатъчно, иначе човек се вманиачава.
Спазвайте си режима и резултатите ще дойдат. Успех!

# 367
Onix, поздравления за твоята упоритост и за резултата, който си постигнала   bouquet
rossi-varna , на Бъдни Вечер си хапваш или както си е традицията само въглехидратни храни, но в минимални количества , или Зоново . По твоя преценка и според твоите вярвания . Важното е, ако хапваш само постно, да не прекалиш с количествата на В, защото след това ще се почувстваш зле или  както казва Емигрантка " инсулиново зле" . А хубавото на Зоната е, че още със следващото хранене се връщаш обратно в нея.

# 368
Onix, благодаря, че сподели с нас, така като гледам сме от един калибър - аз съм висока 156 и започнах 63-64 кг, сега съм 58.5, което за 2 месеца е ок. Още повече докато свикна с мерките съм имала някои прегрешения тип "без да искам". Поздравявам те за резултата и за упоритостта!
Аз също започнах да пия много вода - 1.5 литра, при положение, че преди едвам изпивах 1 чаша на ден. Струва ми се, че жаждата се дължи на горенето на мазнини и желанието на организма да ги изхвърли - може и да си въобразявам, това е моето ненаучно обяснение.
При лунуването май имам успех и затова го правя два пъти в месеца - на новолуние и на пълнолуние, но ако не си набавя достатъчно айрян започва да ми се вие свят и да ми става зле. Така че вариант само на чай и вода не виждам как го правят другите.

# 369
Момичета, случвало ли ви се е от много ангажименти да пропуснете обяд или някое друго хранене ?? И как се процедира тогава ?? Ядем когато ни е следващото хранене или ядем когато ни е останало време ???  newsm78

# 370
аз ям когато имам възможност след ангажимента и си измествам другите хранения с 3 часа минимум

# 371
Оф, да се оплача! Напоследък съм много зле с храненето, та затова реших, че ако се разпиша в темата, ще ме е срам и ще започна отново да се храня по Зоната, а и ще има кой да ми се кара  Laughing
Тъй че да знаете! От днес стъпвам в Зоната. Дали със зелени или червени храни трябва да съм в нея!
Разписах се, отивам да си върша задълженията Grinning

# 372
3ПБ пилешко филе /84 гр./, сварено излиза 60 гр., което потвърждава написаното по-рано, че 1 ПБ пилешко е 20 гр. /задушено, сварено/.
1 ВБ картоф /около 50 гр. суров, необелен/ излиза 23 гр. печен на фурна. Този картоф в суров вариант е колкото по-голям орех или половин киви, а след като се изпече /нарязан на кубчета като за мусака/ е с обем 2 с.л.
Опитите продължават   chef

# 373
Здравейте! Някой може ли да ми каже по колко гр. круша се смята за 1ВБ

# 374
мами-ями , изчислих го ,че 73 гр круша е 1 блок.
от тук работя най-лесно http://www.bb-team.org/hrani

Maxima2 ,благодаря за споделената информация   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт